Добавки и лепила за риболов ✔️ nikulden.com

Добавки и лепила за риболов

Нов
Кюспе гранула
Предлага се в стек от 10 опаковки по 800гр.
28,50 лв.
Атрактант CZ N-Butyric Acid Attractor
N-Butyric Acid Attractor е N-маслена киселина, която се отличава със специфична и не особено приятна миризма, въпреки което е една от най-добрите добавки за стръв създавани някога.
8,80 лв.
Печена галета
Предлага се в стек с 10 опаковки от по 0.8 кг.
33,00 лв.
Троха за захранка TRAPER - 400 гр
Великолепна стимулираща хранителна добавка за платика и шаран. Производител: TRAPER Произход: Полша, EU
10,90 лв.
Добавка Pastochino TRAPER - 400 гр
Примамлив вкусен аромат за захранки за платика, червеноперка и маздруга. Производител: TRAPER Произход: Полша, EU...
4,60 лв.
Добавка Koriander
Прахообразна добавка с аромат на Кориандър, полезен съюзник в привличането на повече риба. Може да смесите добавката със сухата подхранка преди да я овлажните или да я разтворите във водата, с която щ...
7,30 лв.
Добавка Bream - Carp BS20
Bream & Carp BS20 е отличен стимулатор за апетита на рибите, който по време на тестовете се доказва като ефективен за всякакъв вид риболов (фидер, метод фидер, щека). Името BS20 идва от най-често ...
8,50 лв.
Бисквита
Предлага се в стек с 10 опаковки от по 0,8кг.
34,50 лв.
Кюспе мляно
Предлага се в стек с 10 опаковки от по 0,8кг.
31,50 лв.
Атрактант DB Belachan Liquid Carp Food
Течен атрактант със силен и остър аромат на Belachan - микс от ферментирали скариди по азиатска рецепта. Отличен е за овкусяване на Spod смеси, инжектиране в PVA торбички или покриване на стръв за кук...
33,50 лв.
Атрактант CZ Pure Corn Oil
Богат на хранителни вещества атрактант, който се извлича от студено пресована покълнала царевица.
7,80 лв.
Сух ароматизатор Bloodmeal Van Den Eynde
Миризма - не от приятните за човешкото обоняние, но хранещите се на дъното риби като лин и мряна, я намират за неустоима, когато е добавена към тежка захранка.
4,50 лв.
Атрактант DB The Source Liquid Attractant
Течният ароматизатор The Source е създаден от същите съставки като серията - един отличен избор, ако желаете да придадете аромата на The Source на всяка една стръв.
30,50 лв.
Глина River Clay
Глина за утежнение на стръв или микс от стръв при риболов в дълбоки води. Може да се използва за пренасяне на личинки, червейчета, кастери до водното дъно.
8,80 лв.
Оцветител Magic Color
Различни оцветитeли за променяне цвета на подхранката според условията. Смесете около 10 гр oт Magic Color за килограм подхранка и ще получите желания цвят и облак, който ще привлече рибата във вашет...
12,80 лв.
Спрей FilStar Premium Carp Bait Spray
Висококачествен спрей за подсилване, ароматизиране и овкусяване на риболовната стръв. Притежава стимуланти и атрактанти, характерни за серията Premium Carp.
7,30 лв.
Атрактант DB Liquid Attractant
Атрактантът на Dynamite Baits е изключително успешна добавка, която съдържа натурални съставки, включително рибни масла и е идеална за подсилване на топчета, подхранки и миксове за Spod или PVA.
22,20 лв.