Тройни куки DAIWA PROREX SAQSAS ASSIST TREBLE - No 1/0 - 4

Специална тройна, assist кука, с напълно открити върхове. Шиповете на стеблото просто се забиват в силиконовата примамка и не причиняват никакви повреди. Изключително остри – с покритие SaqSas.
14,00 лв.
Помощна кука DAIWA PROREX SCREW-IN ASSIST HOOK

PROREX ПОМОЩНА КУКА ЗА ВИНТ
Тази система с двойна кука е идеална за поставяне на големи примамки от мека пластмаса в комбинация със системата Prorex Screw-In.
Системата Assist-hook размер 1/0 е идеално направена за примамки от 18см-25см. Размер 2/0 е предназначен за примамки от 23см-30см.
Първокласната стоманена тел от 50 фунта издържа на многобройни атаки.
6,00 лв.
ValkeIN Gyro Hook Ride
ValkeIN Gyro Hook Ride 15pcs са безконтрени куки за примамки за ареа риболов, които се продават по 15 броя в опаковка. Този модел куки се използва за много от примамките на ValkeIN, както при воблерите, така и при клатушките.
Характерното за куките ValkeIN Gyro Hook Ride 15pcs, и това което ги различава от другият модел куки ValkeIN Gyro Hook Fluorine Coated е по-голямото разстояние от върха на куката до стеблото. Производителят препоръчва тези куки да се използват за воблери, а също и за клатушки, когато се изисква бавно водене и ловене на капризни риби. Поради вече споменатото по-голямо разстояние от върха до стеблото при Gyro Hook Ride, закачането на пасивните риби е по-сигурно.
Куките ValkeIN Gyro Hook Ride 15pcs, също както и другият модел, имат флуорно покритие, което не задържа мръсотия и щади рибите.
13,00 лв.
Yarie 732 ST Hook Flat Eye Куки
ST Hook Flat Eye No. 732 са първокласни куки на популярната японска фирма Yarie. Този модел е идеален за оборудване на воблери от типа като minnow и krank.
11,60 лв.
4,80 лв.
7,10 лв.
BKK Deep jigging Джигови Куки 11/0
Куката BKK Deep jigging е проектирана за справяне с масивни видове дълбоководни риби.
29,50 лв.
Mustad KVD Grip Pin 38101NP Офсетни куки
Офсетни куки KVD Grip Pin са предназначени за големи силиконови примамки.Разполагат с формован щифт от смола, който не позволява на силиконовата примамка да се плъзга.
15,90 лв.
Mustad Mega Bite Worm Hook 37177NP Офсетни куки
Mega Bite Worm Hook са супер здрави и качествени офсетни куки, предназначена за големи силиконови примамки. Също така може да се използват  при Тексас и Каролина монтаж.
5,90 лв.