Кутии, куфари и класьори за риболов ✔️ nikulden.com

Кутии, куфари и класьори за риболов

Нов
Тубус MAVER - 182cm/D50mm

Тубус за топ-сети и щека Maver, предназначен за съхранение и предпазване.
Размери:

Дължина: 182 см
Диаметър: 50 мм

20,00 лв.
Кутия за стръв Maver - 0.5L

Кутия с перфориран капак предназначена за съхранение на жива стръв – бял, торен червей или пинки.

Обем - 0.5L

6,00 лв.
Кутия за вердевас Maver

Кутия за вердевас, официално одобрена от FIPS, която можете да ползвате на всякакви състезания, на които се провежда контрол за живата стръв. Кутията е двустранна, като от едната страна можете да съберете наведнъж 50 грама вердевас, а от другата - на две места по 25 грама с различна едрина.
10,00 лв.
Сгъваеми футери за захранка - DAIWA FOLDING BAIT BOX - S/M/L

Сгъваеми футери Daiwa Folding Bait Box изработени от висококачествен PVC материал. Предназначени са за разбъркване на захранка или съхрание на стръв и пелети. Основото им предимство е компактния им дизайн, който позволява сгъване при транспорт като по този начин заемат възможно най-малко място в багажа на риболовеца. Предлагат се в три размера – Small, Medium и Large.

Размери Small:
16x16x12cm
Размери Medium:
20x20x12cm
Размери Large:
25x25x12cm

20,00 лв.
Кутия Rapala Tackle Tray - Insert with Slits
Кутия за съхранение на примамки с вложка със слотове, където примамките ви ще бъдат безопасно позиционирани една спрямо друга. Кутията е изработена от здрава конструкция с Quick La...
37,20 лв.
Кутия FilStar Jumbo - двойна
Голяма кутия на две нива за всякакъв вид риболовни аксесоари. Първото ниво е с полупрозрачен капак и подвижни вертикални делители, които позволяват оразмеряване на отделенията по ваш избор, ...
57,80 лв.
Кутия FilStar Jumbo
Голяма кутия за съхранение и пренасяне на риболовни аксесоари. Кутията притежава полупрозрачен капак и множество подвижни делители, с които да създадете отделения с размер според необходимото място за...
43,50 лв.
Кутия S0552
Удобна кутия за съхранение на риболовни аксесоари, снабдена с прозрачен капак, сигурно закопчаване и 11 подвижни прегради.
12,30 лв.
Сандък за зимен риболов ASSERI 910-04444 - оранжев

Сандъкът Asseri Orange 910-04444 е класически едносекционен модел, с възможност за съхранение на улова в основното отделение. Разполага с топла EVA седалка, 2 кутии за съхранение от долната й страна и ремък за носене през рамо. Отличава се с много лека, но здрава конструкция.
Размери: 30 х 20 х 26cm
50,00 лв.
Кутия за съхранение на вердевас

Кутия от пенопласт, за съхранение на вердевас в студени условия.
Различни цветове за добра видимост.
3,00 лв.
Кутия Rapala Tackle Tray 276 OF
Кутия Rapala Tackle Tray 276 OF е подходяща за съхранение на твърди примамки, силикони и дребни аксесоари. Кутията е проектирана да поддържа вашите такъми защитени и в перфектен ред със своята зд...
30,80 лв.
Сандък за зимен риболов LINEAEFFE - Prestige Box

Удобен и практичен сандък за риболов на лед. Можете да го използвате, както за сядане, така и за съхранение на балалайки и други аксесоари за подледен риболов. Вътрешното отделение е удобно разделено за по-нагледна подреба, като разполагате и с ваничка, в която можете да съхранявате стръв.
Размери – 52.5 х 34 х 30 см
80,00 лв.
Кутия Westin W3 Lure Box Double Sided S8
Осигурете си перфектната организация на вашите твърди примамки за риболов с двойната кутия Westin W3 Lure Box S8. Изключително здрава и функционална, кутията разполага с усилени панти и капак със сигу...
21,00 лв.
Кутия Westin W3 Terminal Tackle Box
Двустранен модел кутии Westin W3 Terminal Tackle Box са подходящи за съхранение на дребни риболовни принадлежности като халки, вирбели, тежести и други. Позволяват сортиране на отделнит...
8,90 лв.
Кутия Westin W3 WP Tackle Box
Водоустойчивата кутия за принадлежности W3 WP Tackle Box на Westin е отговорът за надеждно съхранение на вашите риболовни принадлежности на лодката или близо до вода. Моделът разполага с вод...
18,30 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 12x7x2.3 cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на вирбели, халки или други дребни аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 12х7х2.3 см
Отделения – 5

5,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности и изкуствени примамки Lineaeffe - 14x10x3.4cm

Двустранна пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на изкуствени примамки и аксесоари. Капаците са прозрачни, като по този начин риболовецът бързо намира търсената от него примамка или аксесоари. Перфорацията спомага за бързото изсъхване на примамките, като предотвратява възникването на корозия по металните им части.

Размери: 14х10х3.4 см

18,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 15x9x3cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на дребни по размер аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 15х9х3 см
Отделения – 1

6,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 15x9x3cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на вирбели, халки или други дребни аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 15х9х3 см
Отделения – 5

6,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 18x11x3.7cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 18х11х3.7 см
Отделения – 1

8,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 18x11x3.7см

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 18х11х3.7 см
Отделения – 5

8,00 лв.