Гребени, колчета и стойки за фидер риболов ✔️ nikulden.com

Гребени, колчета и стойки за фидер риболов

Prologic Solid Distance Sticks Колчета за мерене на дистанция

2 броя 40см черни анодирани твърди алуминиеви колчета. Тънкият диаметър позволява забиване в най-трудните терени, което ви позволява бързо и ефективно да измервате влакното с лекота. Лазерно гравирано Prologic лого и резбована глава, която е съвместима с PTFE глава(64132)
32,00 лв.
MIDDY Quartix Feeder Rest (Front)

Това е предната фидер опора в гамата Quartix от Middy, изцяло проектирана по поръчка от нулата и разработена в продължение на много месеци. Той е изправен само от едната страна, за по-лесно поставяне на пръчката, плюс изправената част е леко извита, за да държи пръчката здраво по време на кълване. Зоната за почивка е особено широка, което е идеално, когато трябва да пуснете въдицата, за да откачите риба. Има меки гумирани "TPE" канали, за да не се хлъзга, дори когато пръчката ви е наклонена надолу към водата. Можете също така да регулирате ъгъла на останалата част да бъде под произволен ъгъл до достигане на 180 градуса, благодарение на простото заключване на ъгъла с натискане на бутон. Останалата част е доста тясна, така че се побира в чантата, докато компактният общ размер позволява повече място. Месинговата резба е напълно сигурна, за да осигури стабилност и здравина.
25,00 лв.
Прикачно - стойка за риболов на фидер Cormoran ROD REST EVA FEEDER 24cm

Гребен с фиксирани позиции за риболов на фидер. Главата е направена от полиестерна пяна, ноято е здрава от една страна и не наранява и драска пръчката от друга. Монтира се на прикачни с универсална резба за винт. Отличен аксесоар, особено ако духа вятър, има течение или чакате шаран, който може да ви "вземе" пръчката.

13,00 лв.
Стойка за въдица - MAVER MV-R FEEDER REST

Глава за стойка за фидер. Дължина - 60см. Стандартна резба.
Меко неопреново покритие за да не се наранява бланката и за по сигурен грип.
30,00 лв.
Глава за колче - KORUM BARBEL ROD REST

Много компактна глава за колче, която е отлична за риболов на големи риби. Възможност за нагласяне на ъгъла за осигуряване на по-голяма подвижност.
15,00 лв.
Глава за колче MIDDY 1851

Глава за колче с мек силиконов център и със система за регулиране на ъгъла за подходяща настройка. Монтажа на винт. Дължина 30см
15,00 лв.
MIDDY глава за колче или прикачно за платформа

Top Notch на Middy. Ширина - 13см.
Глава за колче с мек силиконов център. Силиконовия център фиксира в работно положение и предпазв вашата въдица.
Има и винт за регулиране на ъгъла на атака според вашите изисквания и желания в момента.
15,00 лв.
Глава-стойка за риболов на фидер - Cormoran Dutch Feeder Rod Rest

Отлична стойка за фидер и мач. Дължина 41см. Стойката е облечена с мека пяна и гофрирана неопренова лента. Иновативен дизай - краищата са повдигнати нагоре за да задържат въдицата при удар на едра риба или страничен вятър. В средата гумата е гофрирана за да фиксирате прецизно пръчката в подходящото положение. 
Прикачно за риболов на фидер.
Дължина:41см
30,00 лв.
Гребен за фидер - Middy 1577

Гребен за фидер.
Страхотна глава за колче, призната като най-добра на пазара със система за регулиране на градуса на ъгъла.
13,00 лв.