Дюшеци, люлки и легла за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Дюшеци, люлки и легла за риболов на шаран

Delphin Fish mat Дюшек C-Mat 90 x 50cm
MAT, произведена от Delphin е създадена за всички онези, чиято цел е да осигурят безопасно и защитено място за улова си. Облицовката разделя подложката на три части, благодарение на което тя се сгъва лесно. Опаковането и транспортирането й се случва в рамките на няколко секунди благодарение на обезопасяващите гумени колани, зашити в облицовката. И от двете й страни има скоба, която е подходяща за осигуряване на подложката в земята. Благодарение на компактните си размери тази постелка е подходяща и при риболов на хищници.
25,00 лв.
Prologic Avenger Roll Up/Flat Unhooking Mat 95 X 20cm Карп дюшек

Идеален за блуждаещи риболовци и сталкери, дизайнът е лек и изключително компактен. Това е идеална постелка за онези, които са насочени към по-малки шарани и други видове екземпляри.

Материали, подходящи за риба
Щедра подложка
Бързо изсъхващи тъкани
Размери: 95x50cm

75,00 лв.
Prologic Avenger Foam/Beani Unhooking Mat 120 X 75cm Карп дюшек

Щедро подплатена централна секция от пяна, комбинирана с камуфлажни страни. Съдържащи плътно опаковани поли топки, които образуват повдигната бариера, гарантираща, че оживените риби винаги са напълно защитени.
113,00 лв.
Prologic Avenger Pro Beani Unhooking Mat 135 X 90cm Карп дюшек

Двуслойна пяна с висока устойчивост на удар, комбинирана с щедър слой от свободни поли топки, които позволяват на риболовеца да оформя и създава контуриран, кратериран център за поставяне на техния улов. Страните на камуната съдържат плътно натъпкани поли топки, които образуват повдигната бариера, гарантираща, че рибите са напълно защитени.
119,00 лв.
Prologic Inspire Unhooking Mats With Sides Карп дюшек

Твърди високопоставени подплатени стени с мека мрежеста задържаща клапа, която ще поддържа ценния ви улов безопасно, докато е извън водата.Основният матрак с висока плътност е подвижен, което го прави много лесен за почистване.Подсилени дръжки за носене, осигуряващи безопасен преход на рибите обратно към водния ръб.
225,00 лв.
Prologic Avenger S/S Cradle Шаранджийска люлка

Използвайки лека тежест и много компактна рамка, люлките Avenger предлагат най-доброто в грижата за рибите. Напълно подплатеният матрак винаги осигурява максимална грижа за рибата на всички неравни терени. Този безопасен дизайн на шевовете позволява напълно гладко покритие от вътрешната страна на люлката.
Регулируемите и въртящи се крака поддържат всичко стабилно дори и на най-грубите терени, като гарантират, че вашият ценен улов винаги остава безопасен. От най-късите страни е добавена мека дренажна мрежа, която позволява лесно оттичане и почистване на водата. Люлките в рамка на Avenger могат да бъдат опаковани изключително компактно и се доставят с цип и дръжки за носене.
235,00 лв.