Игли и бургии за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Игли и бургии за риболов на шаран

PROLOGIC Twisting Bait Drill Бургия


Свредло за стръв с две части и усукваща се дръжка
Пробива много твърда стръв  

9,50 лв.
Комплект Инструмент за връзване Middy + куковадач

MIDDY Loop Knot Tyer+Disgorger ви позволява да правите поводи с точни дължини на клупа и то с невероятна лекота. Ако съхранявате поводите си си в калъф, този инструмент е особено полезен.
4,00 лв.
Игла KODEX VIZ BARB Boilie Needle

Качествена игла с мека, силиконова дръжка за по добър грип за монтиране на топчета и направа на ригове. Флуоресцентна - свети в тъмното!
5,00 лв.
Комплект Игли KODEX Viz Bait Drill

Гамата от инструменти Viz от Kodex включва игли за бойли, налични с винт и заострени краища, идеални за връзване на косъм и пробиване на по-твърди примамки за бойли или предварително напоени миксери при риболов на повърхността, както и игли за стрингери с резе и краища на кука, които са подходящи за всякакъв вид меки примамки за шаран и за теглене през PVA или оловна сърцевина. 
5,00 лв.
Арт.725 Игла/резачка Thread Cutter
Stonfo игла/резачка е инструмент две в едно оборудван със специално V-образно острие, което позволява бързо и безпроблемно отрязване на конеца.
15,80 лв.
Вдевач / Игла
Вдевач и игла в един инструмент. Вдевачът може да бъде ползван за прокарване на конеца през совалка, а иглата - за размъхване или отплитане на конци.
3,20 лв.
Бургия за топчета Carp Spirit Bait Drill
Бургия за топчета Carp Spirit Bait Drill е изработена от неръждаема стомана с диаметър на острието от 1,2 mm. 
10,50 лв.
Бургия Daiwa NZON Baiting Drill

Бургия Daiwa N'ZON
·        Уникален, ергономичен дизайн от Daiwa с излята ръкохватка от щампован полимер. Приятно и сигурно застава в ръката.
5,00 лв.
Къса игла за топчета и монтажи

Къса игла за протеинови топчета с мек предпазител. Много удобна, бърза за ползване и абсолютно необходима за всеки шаранджия. Предлага се със силиконов предпазител, за да не се повреди в багажа.
2,60 лв.
Игла MIDDY FAST STOP PUSHER TOOL

Висококачествена игла за протеинови топчета, царевица и пелети. Малък размер. Добре видима оранжева-черна ръкохватка за да не се изгуби в тревата.
4,00 лв.
Игла с тубичка за топчета Dipstick with Tube
Игла за топчета с тубичка и капаче. Много удобен аксесоар, с който можете да овкусявате топчета или друга стръв без да се цапате.
5,50 лв.
Игла за стръв Carp Spirit Fine Lip Close Needle
Fine Lip Close Needle е игла за стръв на марката Carp Spirit, която е подходяща за използване с малки топчета или силиконови примамки.
8,20 лв.