Игли и бургии за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Игли и бургии за риболов на шаран

Комплект игли за стръв Inox 4 Head Set (Inter Changable)
Иноксов комплект игли за стръв. Комплектът включва: - игла за нанизване на стопер; - игла с предпазител; - игла; - пробиван за топче; - универсална ръкохватка.
10,90 лв.
-0,12 лв.
Игла Daiwa NZON Quick Stop Needle

Супер инструмент за направа на монтажи, ригове и за слагане на стръв. Здрава и надеждна. Млечно бяла - отлично видима в тревата и на земята. Плуваща!
3,88 лв.
4,00 лв.
Арт.467 игла за Lead Core
Иглa с изключително умален размер, която е чудесна за правене на клупове или за свързване на монофилното влакно с повода. 
8,60 лв.
PROLOGIC Twisting Bait Drill Бургия


Свредло за стръв с две части и усукваща се дръжка
Пробива много твърда стръв  

9,50 лв.
Комплект Инструмент за връзване Middy + куковадач

MIDDY Loop Knot Tyer+Disgorger ви позволява да правите поводи с точни дължини на клупа и то с невероятна лекота. Ако съхранявате поводите си си в калъф, този инструмент е особено полезен.
4,00 лв.
Игла KODEX VIZ BARB Boilie Needle

Качествена игла с мека, силиконова дръжка за по добър грип за монтиране на топчета и направа на ригове. Флуоресцентна - свети в тъмното!
5,00 лв.
Арт.725 Игла/резачка Thread Cutter
Stonfo игла/резачка е инструмент две в едно оборудван със специално V-образно острие, което позволява бързо и безпроблемно отрязване на конеца.
15,80 лв.
Вдевач / Игла
Вдевач и игла в един инструмент. Вдевачът може да бъде ползван за прокарване на конеца през совалка, а иглата - за размъхване или отплитане на конци.
3,20 лв.
Игла Edges Gated Needle - Yellow
Иглата е подходяща за ползване с 45-либрово влакно и по-голямата част от стандартно оформената стръв.
7,80 лв.
-0,15 лв.
Бургия Daiwa NZON Baiting Drill

Бургия Daiwa N'ZON
·        Уникален, ергономичен дизайн от Daiwa с излята ръкохватка от щампован полимер. Приятно и сигурно застава в ръката.
4,85 лв.
5,00 лв.
Игла за стръв Carp Spirit Fine Lip Close Needle
Fine Lip Close Needle е игла за стръв на марката Carp Spirit, която е подходяща за използване с малки топчета или силиконови примамки.
8,20 лв.