Кепове за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Кепове за риболов на шаран

PROLOGIC CC20 8’ LANDING NET Шаранджийски кеп

• Дръжка от две секции от високомодулен карбон  • Транспортна дължина от 125cm • Тегло 700 грама • Камуфлажна мрежа 
97,00 лв.
CRUZADE 42” LANDING NET HEAD KIT

• Mesh with arm and spread block spare kit • Compatible with all landing net handles • Reinforced nylon spread block.
45,00 лв.
PROLOGIC Net Float Поплавък за кеп

• Поплавък за кеп • Велкро каишка за закрепване към главата на кепа • Регулируем ластик • Съвместим с всички кепове на Prologic 
19,00 лв.
Prologic C3 Ridgid Framed 42" Camo Rubber L/Net 4ft/120cm 1 sec Кеп

Prologic C3 Ridgid Framed 42" Camo Rubber Net 4ft е шаранджийски кеп със стандартни рамена, но с дължина на дръжката от само 120см.Специално е проектиран, за да влиза в тези места, където конвенционалните кепове се провалят.Идеален за онези ситуации на дебнене в гъсто обрасли места или когато трябва да се качите на лодката, за да спасите заплетената в плевели риба.

HM Carbon дръжка
HM твърда рамка и сгъваема мрежа
Подсилен разпръскващ блок
Нетна плувка с висока плътност
Устойчива на камъни риболовна защитна мрежа
Японска дръжка за свиване
Въже за връзване

177,00 лв.
Prologic C-Series 42" Landing Net Кеп

Prologic C-Series 42'' Black Landing Net 1sec е здрав и надежден кеп, оборудван с композитна карбонова дръжка от една част с дължина от 180см.Рамената са изработени от подобрен стъклопласт и предлагат по-голяма здравина и твърдост. Мрежата е здрава и приятелска към рибите.Идеално решение за риболовците, които търсят добър бюджетен кеп.

42” мрежа приятелска за рибата
180 см композитна дръжка от 1 секция
Рамена от стъклопласт с подобрена здравина и твърдост
Изключителен Prologic блок за рамената изработен от ABS
Опции за зелена и черна дръжка

93,00 лв.
Prologic C2 Element FS - SC 42" Olive Green L/Net - Float Кеп

Този елегантен и превъзходно балансиран кеп от 2 части предлага същия дизайн като шаранджийските пръчки Element с две различни козметични възможности за избор - с коркова дръжка или Японски термосвиваем шлаух.И двата варианта предлагат изключително едно и също качество на изработка и покритие, което бихте очаквали от гамата C2.42-инчовите олекотени конусни рамена от HM Carbon са обвити с лека, безопасна за риби маслинено-зелена мрежа.Доставя се с поплавък с висока плътност, който гарантира, че кепа винаги ще ви е под ръка, когато имате нужда от него.

HM Dry-Weave стилизирана карбонова дръжка от части
42" високо модулни карбонови рамена
Подсилен блок задържащ рамената
Поплавък с висока плътност
Ултра мека мрежа за безопасността на рибите
2 стилни конфигурации на дръжката
Вариант FS - Японски термосвиваем шлаух
Вариант SC - Тънък корк

188,00 лв.
Prologic Avenger 42" Camo Landing Net Кеп

Ако търсите шарански кеп, която предлага не само здравина, функционалност и надеждност, тогава не трябва да търсите повече от Prologic Avenger.42 -инчовата мрежа предлага две опции за дръжка, 1 секция или 2 секции.Този кеп насърчава елегантна и тънка карбонова композитна дръжка, която е изключително твърда, като същевременно поддържа ниско тегло.Разпръскващият блок ABS гарантира, че мрежовите рамена са фиксирани към дръжката с прецизност и здравина.Това го прави идеалният кеп за риболовеца, който не иска да прави компромиси с качеството, производителността и стила.
117,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum Landing Net - Net Float Кеп

Елегантност и функционалност - кепа C3 Fulcrum доставя и двете в големи дози, оставяйки ви да се концентрирате върху безопасното кепване на желаната риба без никакви притеснения.Двусекционната дръжка е невероятно лека и твърда, благодарение на това, че е изработена от високомодулен, сухо преплетен 3k карбонов материал, докато захвата се гарантира от щедрото полагане на японски термосвиваем шлаух.Същият 3K карбон се използва за 42-инчовите рамена, които осигуряват достатъчно отвор за вкарване на големи риби. В края на дръжката е машинно изрязаният минималистичен разпръскващ блок, който осигурява здрава връзка и позволява лесно сгъване на кепа, когато не се използва.Мрежата е ултра мека, безопасна за рибата, в камуфлажен цвят, който ще осигури стелт и грижи за рибите в еднаква степен.Дръжката е оборудвана със силно плуващ буй с висока плътност от анти-абсорбиращ EVA материал.Можете също така лесно да използвате кеп само с едната част от дръжката, което го прави "гъвкав" в ситуации на близко разположение или риболов от лодка.
 

 Дръжка от 2 секции изработена от 3К високомодулен карбон
42'' инчови рамена изработени от 3К високомодулен карбон
Машинно изразян съединяващ блок
Буй за кеп от силно плуващ EVA материал с висока плътност и анти-абсорбиращи качества
Безопасна за рибите мрежа в стелт камуфлажен цвят
Лесен за транспорт
Дължина на дръжката 100/180см
Транспортна дължина 109см

269,00 лв.
Prologic Net Float Eva Буй за кеп

Произведено от ултра-твърда, устойчива на износване и здрава EVA пяна.Ултра тънкият дизайн помага, като увеличава ефективността на плъзгане, което прави много по-лесно и маневрено движението с кепа, докато е във вода.Използването на изключително плътна EVA пяна предотвратява увеличеното тегло от абсорбиране на вода.Еластичността на използваните материали означаава, че тя може лесно да се монтира, без да се налага да се усложняват нещата или да се добавя допълнително тегло поради универсалното велкро залепване.
13,00 лв.
Телескопична дръжка MIDDY Power Handle 2.5m

Силовите дръжки са направени от фенолни влакна, което ги прави много здрави. Дръжките от 2 и 3 метра са телескопични с късо удължение от 0,5 метра за допълнителен обхват. И двете се свиват до компактни размери за лесно транспортиране. Те са едни от най-продаваните артикули за всички времена и предлагат изключително съотношени цена - качество.
32,00 лв.
Комплект Кеп и дръжка CORMORAN CARP De Luxe XL

Отличен комплектован кеп за шарански риболов.
Голям и здрав кеп с метален блок на главата. Предназначен е за риболов на шарани и амури
Характеристики:
Материал: 100% полиестер
Размер на главата: 100х100см.
Дълбочина на главата: 90см.
Дължина на дръжката: 180см.
 
 
100,00 лв.
Комплект кеп с дръжка за риболов на шарани.

Кеп за шарани.
Здрава и проста конструкция. Кепа е широк, дълбок и просторен. Дръжката е екипирана с неопренови ръкохватки.
Характеристики:
- Големина на главата - 100х100см.
- Дължина - 180см.
70,00 лв.