Въдици за дънен риболов ✔️ nikulden.com ✔️ СУПЕР ЦЕНИ

Въдици за дънен риболов

Въдици за риболов на дъно(тежко).

Те могат да са коленни, цяла бланка (неразглобяема) и телескопични.Като материали могат да бъдат: карбонови или фибростъкло.Характерното при тези въдици за риболов на големи риби е,че са с по-голяма акция,по-широки водачи и по-здрави макародържачи.В риболовен магазин Никулден този тип въдици са подбрани с опит и мнение от най-добрите риболовци на трофейни риби в България.

Въдица DAM IMAX BOAT 20lbs 2.10m
Изключително здрави карбонови пръти с чъвствителен връх. Перфектни за риболов на тролинг както в сладки, така и в солени води.
145,90 лв.
Метър за риболов на сом MADCAT TAPE MEASURE 10м
Здрава, удобна ролетка 10м. Лентата е направена от фибростъкло, така че няма да ръждяса, когато е намокрена. Един инструмент за доказване размерът на вашият трофей.
14,50 лв.
Телескопична шаранджийска въдица Daiwa CROSSCAST TELE CARP - 3.60m/3lbs
Телескопичните модели на успешните шаранджийски въдици Crosscast не отстъпват по качество и дизайн на разглобяемите модели. Преплетените карбонови влакна на бланката осигуряват големи резерви от мощност и бързо отчетливи действие.
150,00 лв.
Спининг въдица DAIWA BALLISTIC LTD EXTRA FAST SPIN - 2.20м/ 20-60gr

DAIWA Ballistic Ltd EXTRA FAST с акция 20-60g и Extra Fast строй. Характерното за тази въдица са отчетливото действие на върха в горната четвърт, последвано от изключително твърд и мощен гръбнак на долната снадка. Самата бланка е много тънка и лека със супер бърз строй и динамика.
Действието на тази бланка се представя най-добре при честа и непрекъсната игра на голями воблери, джигове и клатушки. Или при риболов на дълбоко с "бягащи" примамки или агресивен джигинг с тежки и голями шадове и силикони!
С този спиниг сте отлично подготвен и за морски риболов с голями воблери и адекватни джигове от брега и от лодка.

HVF® бланка от въглеродни влакна
X45® конструкция от въглеродни влакна
V-Joint® заключващи се сглобки
Seaguide® Циркониеви водачи
Fuji® TVS макародържач
Премиум EVA дръжка

210,00 лв.
Въдица за риболов на сом MADCAT® BLACK HEAVY DUTY 3.0м 200-300g
Въдици за сомски риболов на буй или дънен риболов в бързо течащи води, специално разработени. Изключително здрави, оборудвани с водачи SeaGuide® без керамична вложка, която при спукване може да повреди или скъса вашето влакно.
163,90 лв.
Въдица за сом MADCAT® GREEN VERTICAL 1.90m -150gr
Тези въдици са специално разработени за вертикален риболов на сом. Те са изключително мощни и добре балансирани. С дължината си от 1.90м са перфектни за вертикален "джигинг". Оборудвани са с водачи подходящи както за сладководен, така и за соленовеоден риболов и с Fuji макародържач.
162,90 лв.
Black Cat Wild Catz Vertical 1.85м 100-220г
Wild Catz Vertical 1.85м 100-220г -въдица  за авантюристи на риболов на сом на кльонк! Ultra-мощна и напълно параболична. Wild Catz Vertical се състои от най-висок клас оборудване, като например макародържач Fuji, стабилни Seaguide пръстени,много удобна EVA дръжка и изключителен камуфлажен дизайн. Бижу за всеки рибар!
312,00 лв.
Black Cat Buster Vertical 100-200г 1.70м
Модел 2019: Cat Buster Vertical е активният "работен кон" в серията Buster и се предлага в незабележим черен цвят. Скоростта и чувствителността са невероятни.Пръчката гарантира безтегловно повдигане и спускане дори на тежки вертикални примамки, позволявайки на риболовеца да се наслаждава на перфектния контрол на стръвта във всеки момент. Buster Vertical може да се използва с мултипликатор или с фиксирана макара.Специален FUJI макародържач, осигуряващ повече сигурност при по-лека конструкция на въдицата.
289,00 лв.
Passion Pro DX Vertical 1,80м 230г Black Cat

Въдица за вертикален риболов на сом ,може да се използва както с обикновена макара,така и с мултипликатор
Специален ALPS макародържач, осигуряващ повече сигурност при по-лека конструкция на въдицата.
138,00 лв.