Джиг - JIG глави и чебурашки за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Джиг - JIG глави и чебурашки за спининг риболов

Куки DAIWA "STEEZ" WORM HOOK SS OFT-RING

Екстремно остри SaqSas Off Set куки, оборудвани с халкичка. Перфектен избор за Dropshot или Jika rig монтажи. Халкичката Ви позволява винаги да настроите правилното разстояние от оловото до примамката, така че монтажа да е максимално ефективен.Модел
Размер
Брой в пакет


17701-001
1
3


17701-100
1/0
3


17701-200
2/0
3


17701-300
3/0
36,00 лв.
Цветни джиг глави с подвижна карабинка
Цветни джиг глави с кръгла форма и подвижна карабинка. Карабинката улеснява сменянето на примамката и премахва необходимостта от използване на клещи.
4,60 лв.
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 14g 1pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
13,70 лв.
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 10.6g 2pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
20,90 лв.
Tetra Works PeasHead - SS
Tetra Works PeasHead SS е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер S, което я прави подходяща за примамките Chibi Burny, Megalopa, Chop и Burny. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 до 1 грама.
Формата на Tetra Works PeasHead SS е овална. Това е лесна за използване глава, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ на предната част създава съпротивление във водата, което улеснява контакта и контрола на примамката от страна на риболовеца. Кръглите страници създават странично съпротивление на течението, но не го "спират", и също улесняват контакта с края на линията и воденето на примамчицата в права линия.
Куката, която е вложена в главите PeasHead SS е същата като в главите SnipHead SS, с размер от 12.5мм. Тя има и същите свойства. Ухото сочи към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което прави воденето много лесно и увеличава успевеамостта при засечка. Острието е леко отворено, като на повечето масови сафридските джиг глави, за да прониква лесно в плътта на рибата при засечка и да не им позволява да го изплюят. Основата на куката е сплескана странично. Така създава отблясъци под водата, когато са монтирани прозиращи примамки. Този сплескан сектор изпълнява функцията и на "контра" за примамката, за да не се изхлузва лесно.
Tetra Works PeasHead SS е подходяща глава за Ajing риболов. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.
15,70 лв.
Tetra Works PeasHead - S
Tetra Works PeasHead S е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер M, което я прави подходяща за примамките Pipin, Chop, Burny и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 до 1.5 грама.
Формата на Tetra Works PeasHead S е овална, което я прави лесна за използване, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част създава силно съпротивление под водата, което улеснява контакта с края на линията. А кръглите страници създават странично съпротивление на течението без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.
Куката, която е вложена в главите PeasHead S е същата като в главите SnipHead S, с размер от 14.5мм, съответно има и същите свойства. Ухото е обърнато към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което улеснява воденето и увеличава успевеамостта при засечка. Острието е леко отворено, което е типично за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да не позволява на рибите да го изплюят. Основата на куката е сплескана странично и създава отблясъци под водата, когато са монтирани примамки в прозрачни цветове. Този сплескан сектор изпълнява функцията и на "контра" за примамката, за да не се изхлузва лесно.
Tetra Works PeasHead S е подходяща глава за Ajing риболов. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.
15,70 лв.
Tetra Works PeasHead - M
Tetra Works PeasHead M е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер M, което я прави подходяща за примамките Deliy, Movvy, Pipin и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 грама до 1.5 грама.
Овалната форма на Tetra Works PeasHead M я прави лесна за използване, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част създава съпротивление под водата, което улеснява контакта с края на линията. А кръглите страници създават странично съпротивление на течението, без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.
Куката, която е вложена в главите PeasHead M е същата като в главите SnipHead M, с размер от 17.5мм, съответно има и същите свойства. Ухото е изкривено към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което улеснява воденето и увеличава процента на успевеамост при засичане на рибите. Острието е леко отворено, което е характерно за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да задържа рибите по-добре. Основата на куката е странично сплескана, като така създава отблясъци под водата, когато се ползват прозрачни цветове. Този сплескан сектор също служи като "контра" за примамката, да не се изхлузва лесно.
Tetra Works PeasHead M е подходяща глава за Ajing и за риболов на дребни дънни рибки. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.
15,70 лв.
Tetra Works PeasHead - L
Tetra Works PeasHead L е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер L, което я прави подходяща за примамките Deliy и Movvy, а с малък компромис, и на Pipin и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 1.5 грама до 3 грама.
Овалната форма на Tetra Works PeasHead L прави използването ѝ много лесно, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част на главата създава голямо съпротивление под водата, което улеснява контакта с примамката. А кръглите страници създават съпротивление в течението отстрани без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.
Куките, които са вложени в Peas Head L са същите като в главите SnipHead L, с размер от 19.5мм, съответно имат и същите свойства. Ухото е насочено към острието на куката под ъгъл 45 градуса, което увеличава успевеамостта при засичане на рибите. Острието е леко отворено, типично за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да задържа рибите по-добре. Основата на куката е странично сплескана, и създава отблясъци под водата, когато се ползват прозиращи цветове. Този сплескан сектор също служи като стопер за примамката, да не се изхлузва лесно.
Tetra Works PeasHead L е подходяща глава за Ajing и за риболов на дребни дънни рибки. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.
15,70 лв.
Tetra Works SnipHead - SS
Tetra Works SnipHead SS е джиг глава за Ajing риболов. Най-малката по размер на куката от всички SnipHead глави. Формата главата, както и куката са разработка на специалистите на DUO. Главата е с трапецовидна форма, която ѝ дава доста универсално приложение от гледна точка на проводки, които могат да се направят с нея. Работи добре на пропадане, като широката основа ѝ позволява и да планира, а на риболовеца да я контролира в желания слой. Тясната горна част намалява съпротивлението при повдигане с въдицата, и дава възможност силиконът да се разиграе много активно с минимално усилие. Сплеснатите страни създават се сблъскват с течението, когато е странично, и е възможно, в някои случаи, то да измести примамката от желаната траектория. В такива ситуации е много подходящо да използвате SnipHead за риболов по течението.
Куката, която е вложена в SnipHead SS е с размер 12.5мм. Концепцията за тази кука също е на DUO. Ухото е насочено към острието, под ъгъл 45 градуса. Острието е отворено, както при повечето джиг глави за Ajing. Тези две отличителни особености на куката спомагат лесното засичане и задържането на рибата на линията, като не ѝ позволяват да изплюе примамката. Средната част на рамото на куката е сплесната по вертикала и служи едновременно като стопер за примамката, и създава отблясъци под водата, когато се използват прозрачни силикони.
Tetra Works SnipHead SS е с подходяща по размер кука за моделите примамки на Tetra Works - Chibi Burny, Megalopa, Chop и Burny. Произвежда се в грамажи от 0.15 грама до 1 грам, така че да може риболовецът да презентира примамките с различна скорост на пропадане в различни условия. Разгледайте наличните грамажи и си набавете всичко необходимо!
15,70 лв.
Tetra Works SnipHead - S
Tetra Works SnipHead S е специализирана джиг глава за риболов на сафрид с меки примамки (Ajing). Трапецовиднат форма на главата, както и куката са специална разработка на инженерите на DUO. Формата на главата я прави доста универсална откъм приложение, от гледна точка на проводки, които могат да се направят с нея. Работи добре на пропадане, като широката основа ѝ позволява и да планира, а на риболовецът да я контролира в желания слой. Тясната горна част на трапеца намалява съпротивлението при анимация с въдицата, и е предпоставка за примамчицата да се разиграе много активно с малко усилие. Плоските страници създават съпротивление при странично течение, и в някои ситуации може то да измести примамката от желаната траектория. В такива случаи е много подходящо да ловите със SnipHead по течението.
Куката, която е вложена в SnipHead S е с размер 14.5мм. Формата и концепцията за тази кука също са на експертите на DUO. Ухото е "наведено" към острието, под ъгъл 45 градуса. Острието е леко отворено, както при повечето Ajing джиг глави. Тези две специфики на куката спомагат лесната и навременна засечка, както и задържането на рибата на линията. Средната част на рамото на куката е сплесната странично и служи като контра за примамката, а също и създава добре забележими от рибите отблясъци под водата, когато са монтирани прозрачни силикони.
Tetra Works SnipHead S е с подходяща по размер кука за моделите примамки на Tetra Works - Pipin, Chop, Burny и Uber. Произвежда се в грамажи от 0.3 грама до 1 грам, така че да може риболовецът да презентира примамките с различна скорост на пропадане в различни условия. Разгледайте наличните грамажи и си набавете всичко необходимо!
15,70 лв.
Tetra Works SnipHead - M
Tetra Works SnipHead M е специализирана джиг глава за Ajing риболов от серията Tetra Works на DUO. Формата на самата глава, както и куката са специална разработка на инженерите на DUO. Главата има трапецовидна форма и доста универсално приложение от гледна точка на проводки, които могат да се използват с нея. Работи добре на пропадане, но широката основа ѝ позволява и да планира и риболовецът да я контролира в желания слой. Тясната горна част намалява съпротивлението при повдигане и "припомпване" с въдицата, и дава възможност примамчицата да се разиграе много активно с малко усилие. Странично сплеснатите страни на трапеца създават съпротивление при странично течение, и в определени ситуации е възможно то да измести примамката от желаната траектория. В такива случаи е много подходящо да ловите по течението.
Куката, която е вложена в SnipHead M е с размер 17.5мм. Формата и цялостната концепция за тази кука също са на DUO. Ухото е сочи към острието, под ъгъл 45 градуса. Острието е отворено, както при повечето джиг глави от този тип. Тези две особености на куката спомагат лесната и безпроблемна засечка, и задържането на рибата, като не ѝ позволяват да изплюе примамката. Средната част на куката е странично сплесната и служи едновременно като стопер за примамката да не се изхлузва, а също и да създава отблясъци под водата, когато са монтирани прозрачни силикони.
Tetra Works SnipHead M е с подходяща по размер кука за моделите примамки на Tetra Works - Deliy, Movvy, Pipin и Uber. Произвежда се в грамажи от 0.3 грама до 1.5 грама, така че да може риболовецът да презентира примамките с различна скорост на пропадане в различни условия. Разгледайте наличните грамажи и си набавете всичко необходимо!
15,70 лв.
Tetra Works SnipHead - L
Tetra Works SnipHead L е специализирана джиг глава за Ajing риболов. Формата на самата глава, както и куката са специална разработка на специалистите на DUO. Главата е с трапецовидна форма и има доста универсално приложение от гледна точка на проводки, които могат да се направят с нея. Работи добре на пропадане, като широката основа ѝ позволява и да планира, а на риболовецът да я контролира в желания слой. Тясната горна част намалява съпротивлението при анимация с въдицата, и дава възможност примамчицата да се разиграе много активно с малко усилие. Странично сплеснатите страни създават съпротивление при странично течение, и е възможно то да измести примамката от желаната траектория. В такива случаи е много подходящо да използвате SnipHead за риболов по течението.
Куката, която е вложена в SnipHead L е с размер 19.5мм. Формата и цялостната концепция за тази кука също са на DUO. Ухото е насочено към острието, под ъгъл 45 градуса. Острието е леко отворено, както при повечето Ajing джиг глави. Тези две характеристики на куката спомагат лесната и точна засечка, и задържането на рибата, като не ѝ позволяват да изплюе примамката. Средната част на куката е сплесната странично и служи едновременно като контра за примамката, а също и да създава отблясъци под водата, когато са монтирани прозрачни силикони.
Tetra Works SnipHead L е с подходяща по размер кука за моделите примамки на Tetra Works - Deliy и Movvy, а с малък компромис, и на Pipin и Uber. Произвежда се в грамажи от 0.3 грама до 3 грама, така че да може риболовецът да презентира примамките с различна скорост на пропадане в различни условия. Разгледайте наличните грамажи и си набавете всичко необходимо!
15,70 лв.
Prologic Rig Display Board Табло

Табло за аксесоари Last Meter включващо 48 шиша за поставяне на риболовни аксесоари.
126,80 лв.
Чебурашка SPRO Bottom Jig
Оловни глави чебурашка SPRO Bottom Jig Оловни глави за риболов по метода "чебурашка". Лесна, но изключително ефективна техника на риболов. Извадете клипса, закачете куката на него и го поставете обратно в главата. Безплатна доставка при поръчка над 95.00 лв до офис на куриер
5,60 лв.