Макари за морски риболов - преден аванс ✔️ nikulden.com

Макари за морски риболов - преден аванс

-12,00 лв.Нов
Морска макара с намотано влакно Lineaeffe SHIZUKA SK8

Макарата е предназначена за морски риболов, сърф кастинг, риболов на дъно и риболов в големи реки, като Дунав и Марица.
Снабдена е с мощна и тягова кинематика и здрава и надеждна конструкция. Предвидена е за едри, трофейни риби и работа с голями тежести - 150-200-300 грама. Макарата е комплектована с намотано влакно. Основната шпула е метална, а резервната е графитна шпула. Ръкохватката е снабдена с удобна "топка" за здрав захват и сигурен грип.
Отлично съотношение ЦЕНА / КАЧЕСТВО!
38,00 лв.
50,00 лв.
-6,80 лв.
Макара с Преден Аванс Lineaeffe OCEAN MASTER на 3 лагера с навито влакно

Още едно неустоимо предложение от Lineaeffe. Особено подходящо за районите около голямите реки Дунава, Марица и язовири. А тъй като по принцип модела е планиран за морска употреба, на него трябва да обърнат внимение и нашите риболовци от черноморието и любителите на Surf Casting-а в Гърция. Това е здрава машина, която може смело да се натовари с такъм с тежести 100-150 грама. Механизма е мощен и надежден. Предлага се с резервна шпула и навито влакно. Готова за употреба.
21,53 лв.
28,33 лв.
Макара Okuma Rockaway
Okuma Rockaway е отлична long casting surf макара, която би заела достойно място в арсенала на всеки риболовец. Rockaway има компактно тяло, разполага с 4BB + 1RB лагера от неръждаема стомана
138,33 лв.
Макара Okuma Distance Surf Arena
Okuma Distance Surf Arena притежава елегантен дизайн с графитно тяло, устойчиво на корозия.
144,17 лв.
Макара за риболов INSIDER 7 FD 6+1BB IGSP
Вдъхновен от сафари духа, Insider 7 FD е идеален за онези риболовци, които обичат приключенията и се нуждаят от макара, която може да работи в трудни условия. Тази универсална макара има множество функции от висок клас, като капсуловани лагери, CNC машинно изрязана дръжка с EVA копче и резервна алуминиева шпула.
89,08 лв.
Макара QUICK 7
Серията Quick 7 е водеща в цялата програма Quick на DAM.Проектирана в Германия и изработена с най-добрите компоненти за напреднали риболовци. Тази макара е идеалният избор за морски риболов и за сладководен. Иновативният люк за поддръжка я прави много лесна за смазване и почистване.
232,42 лв.
Макара SPRO Hypalite
Технически характеристики:

10 сачмени лагера от неръждаема стомана + 1 иглен стоп-лагер моментална система за елиминиране на обратния ход карбоново
-титаниево тяло и ротор
усилено рамо на бигела
противоусукваща влакноводеща ролка
олекотена алуминиева шпула
балансиран ротор
алуминиева CNC дръжка с мека EVA ръкохватка патентован фин многодисков преден аванс с карбонови пръстени
супер мека предавка с ос от неръждаема стома
161,58 лв.
-4,60 лв.
Макара с преден аванс LINEAEFFE SILK EVOLUTION на 1 лагер

Бюджетна макара с преден аванс. Екипирана е с 1 лагер. Предлага се с намотано влакно.
Здрава и надеждна конструкция. Отлично качество за цената си!
Размерите 10-20-30 са за риболов на плувка и спиниг.
Размер 40 за фидер
Размерите 50-60-70 за риболов на дъно и трофейни риби.
14,57 лв.
19,17 лв.
-5,00 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR POWER 2 на 1 лагер

Бюджетна макара с преден аванс. Предназначена е за риболов на дъно, surf casting и тролинг. Здрава и надеждна конструкция. Тя е зящитена от солената морска вода и е предвидена за ползване на морето. Вътрешната механика е здрава и предвидена за дългосрочно използване.
Екипирана е с 1 лагер. Предлага се с намотано влакно.
 
15,83 лв.
20,83 лв.
Макара Okuma Helios SX
Тялото и роторът на Okuma Helios SX са изработени от C-40X карбонов композит, което означава 25% по-леки и 50% по-здрави елементи от техните аналози изработени от графит.
245,83 лв.
-6,00 лв.
Морска макара с преден аванс EVO SUPREME 5500 с намотано влакно KD 5 .DHE,D

Бюджетна макара морско изпълнение. Здрава и надеждна конструкция. Подходяща за Surf Casting на морето, лек тролинг, тежък спиниг и дънен риболов в езера и реки. Върти леко и плавно без паразитни шумове и биене. Предлага се с намотано монофилно влакно. Отлично качество за цената си!
19,00 лв.
25,00 лв.
-6,80 лв.
Морска макара с преден аванс EVO SUPREME 6500 с намотано влакно на 5 лагера

Бюджетна макара морско изпълнение. Здрава и надеждна конструкция. Подходяща за Surf Casting на морето, лек тролинг, тежък спиниг и дънен риболов в езера и реки. Върти леко и плавно без паразитни шумове и биене. Предлага се с намотано монофилно влакно. 
Отлично качество за цената си!
21,53 лв.
28,33 лв.
-7,80 лв.
Морска макара с намотано влакно Lineaeffe SHIZUKA SK5

Макарата е предназначена за морски риболов и риболов в големи реки, като Дунав и Марица, за риболов на дъно и сърф кастинг. Снабдена е с мощна и тягова кинематика и здрава, надеждна конструкция. Предвидена е за голями, трофейни риби. Макарата е комплектована с намотано влакно. Основната шпула е метална, а резервната е графитна шпула.
Отлична съотношение ЦЕНА / КАЧЕСТВО!
24,70 лв.
32,50 лв.
Морска макара DAIWA BG

Макарите на DAIWA BG съчетават издражливост. мощност, гладко движение и невероятен дизайн. Тялото на макарата е HardBodyZ, а технологията Digigear II се грижи за  оптималното предаване на мощността по време на борбата с рибата.  ABS алуминиевата шпула е снабдена с централен гумен пръстен, който напълно предотвратява подхлъзването на гплетеното влакно при натоварване.
216,67 лв.
-4,60 лв.
Макара с преден аванс и намотано влакно Lineaeffe SHIZUKA SK6

Бюджетна спинигова макара с преден аванс. Предлага се готова за употреба с намотано монофилно влакно. Морско изпълнение, със защита от солена вода. Подходяща е за спиниг, риболов на плувка, риболов на фидер. Отлична е и за риболов на бомбарда. 
14,57 лв.
19,17 лв.
Топ модел макара на Daiwa 20 SALTIGA G

20 Saltiga e макарата мечта на много рибари. През 2020г Saltiga се завръща генерално обновена. Най-голямата промяна е в новото Monocoque тяло и новата визия на бранда. Новото тяло, няма никави допълнителни детайли, отвори и кухини. Това превръща тялото на макарата в "стоманен юмрук" - супер надежден и здрав корпус. Така излятия корпус, освободи допълнително място и задвижващият механизъм се снабди с по-голям диаметър и двойно по-голяма мощност, в сравнение със 15 Saltiga. Системата MQ не изисква отделни закрепващи елементи за задвижващия механизъм. При тази система той се завинтва директно към тялото, като това грандиозно увеличава здравината на механиката. Новото тяло, също така, даде възможност на инженерите, да увеличат диаметъра и дебелината на водещата предавката и да постигнат още по-висока мощност. Така новата SALTIGA 2020, се превърна в най-мощния, здрав и надежден продукт на пазара в момента. 
Made in Japan

1583,33 лв.
Макара за морски риболов - DAIWA 21 BG MQ (Monocoque)

Най- новата DAIWA BG MQ макара е технологична еволюция на най- продаваната морска макара Daiwa BG, като в нея е имплементирана Monocoque технологията. Макарата е още по- устойчива на въздействието на морската среда, в допълнение към всички отлични качества на BG макарите. Моделите над 4000 са подходящи за тежък джигинг и риболов на сом.
291,67 лв.
Макара с Преден Аванс DAIWA SWEEPFIRE EC

Универсална спинингова макара за всякакъв вид риболов. Подходяща е за риболов на мач, фидер, болонезе и плувка. Подберете правилно големината на макарата, според целта за която ще я исползвате.
33,33 лв.
Макара DAIWA AIRITY LT


LT (лек и здрав)
Monocoque® Zaion® тяло
MAGSEALED® конструкция на тялото
8 сачмени лагера
DS5 AIR ROTOR
CNC нарязване TOUGH DIGIGEAR®
ATD ™ система за плъзгане
Безкраен Anti-Reverse®
Постоянен анти-реверс
Система Cross Wrap®
Конструкция на странична ос MAGSEALED®
ABS® алуминиева дълготрайна макара
CNC алуминиева дръжка
Копче за дръжка Hi-Grip
AIR BAIL®
Twist Buster® II 

500,00 лв.
-24,00 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe FF CAST LEADER 6000 на 7 лагера

Един от върховите модели на Lineaeffe за сезон 2020, от серията FISHING FERRARI.
Характеризира се с компактно алуминиво тяло, тънко и късо. Шпулата е алуминиева с метален клипс, голям диаметър и висок ход. Аванса е многодисков с дълга и прецизна настройка. Обира 85см за един оборот. Хода е много лек, супер стопа е точен и отсечен. Движението на кинематиката е плавно и гладко. Усеща се мощност и солидност на механизма. 
Супер избор за морски риболов на тежък спининг, Shore Jigging. Но, и перфектно оръжие за всеки напреднал фидерист. Може да се ползва и с плетени влакна. Резервната шпула е алуминиева
76,00 лв.
100,00 лв.