Куки - MAVER Katana 1245A

Куки подходящи за закачане на дълги червеи или малки рибки. Предлагат се в опаковка от 10 броя

4,00 лв.
Mustad Soi Hooks 10849NP-DT Куки
Mustad Soi Hooks 10849NP-DT са висококачествени риболовни куки, предназначени за използване при риболов в солена вода. Изработени са от високовъглеродна стомана и имат Duratin покритие, което осигурява отлична устойчивост на корозия и ръжда.
Куките 10849NP-DT разполагат с връх на иглата, който осигурява изключителна сила на проникване и гарантира, че куката остава остра дори след многократна употреба.
Тези куки се предлагат в различни размери, вариращи от 2/0 до 9/0, което ги прави подходящи за широк спектър от риболовни приложения. Те обикновено се използват за улов на различни соленоводни видове като групер и риба тон.
Като цяло, куките Mustad Soi 10849NP-DT са популярен избор сред риболовците в солена вода поради тяхната издръжливост, острота и гъвкавост.
Идеални и за риболов на сом.
7,90 лв.
SG Bloody Assist Hook J Double Asymmetric Асист куки
Bloody Assist Hook J Double Asymmetric е вид риболовна кука, която обикновено се използва при джигинг и дънен риболов. Тя е предназначена да увеличи шансовете за закачане на риба, като осигурява втора точка на контакт, в допълнение към основната кука

Куката е кръстена на формата си, която наподобява буквата "J" с двойна асиметрична конфигурация. Обикновено има червено покритие, което имитира кръв, откъдето идва и името „Кървава помощна кука“.
12,90 лв.