-15,80 лв.Нов
Калъф за легло Fox Camolite Small Bed Bag
Практичен и удобен калъф за лесно съхранение и транспортиране на легло от серията Fox Duralite systems, R1 и други модели по-големи легла.
115,87 лв.
131,67 лв.
Prologic Waterproof Retainer and L/Net Stink Bag Водоустойчива чанта

Напълно водоустойчива торба, която може да побере две прашки за фиксатори или дори комбинация от глави и фиксатори за мрежи.Гладкото и хлъзгаво покритие помага да се елиминират остатъците от риба за залепването им, което от своя страна помага, като предотвратява натрупването на бактерии, която е основната причина на миризми. Отличава се с лесен вход със сигурна закопчалка, която предотвратява навлизането на мокро съдържание по време на транспортиране.
45,83 лв.
Prologic Avenger Padded Scales Pouch Калъф за кантар


600D Rip-stop водоустойчива материя
Напълно подплатена за оптимална защита
Защитна клапа с велкро
Дръжка за носене
Вътрешна подплата предпазва кантара от всякакви повреди
Prologic Avenger лого на лицето

30,00 лв.
Prologic Avenger Padded Multi Sleeve Калъф за въдици


600D Rip-stop водоустойчив плат
Напълно подплатен за оптимална защита
Антикорозионни HD ципове и Hi-Viz дръжчици
Удобна дръжка за носене
Предлага се в конфигурации 10,12 и 13 фута

119,17 лв.
Prologic Avenger 1 Rod Padded Rod Sleeve Калъф за въдица

Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този изключително здрав калъф за въдици няма да ви подведе. Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели. Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността. Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват. Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.
62,50 лв.
Prologic Avenger 1 Rod Compact Sleeve Калъф за въдица

Тази обширна гама багажи е проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на всеки случай от ежедневния риболов на шаран - серия създадена от риболовци за риболовци.Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този здрав и изключително здрав багаж няма да ви подведе.
Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват.  Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.Тази гама продукти комбинира опростени и функционални функции с практически решения.
50,83 лв.
Prologic Bedchair Bag Чанта за легло

Защита на вашето спално или седящо оборудване за риболов на шаран по време на съхранение или транспортиране никога не е било по-лесно с нашите чанти за носене.

Издръжлив 600D плат
Подплатени презрамки
Дръжки за хващане и носене
Силни ципове

74,17 лв.
Prologic Avenger Compact Multi Sleeve Калъф за въдици


Изработен от 600D Rip-stop водоустойчив плат
Напълно подплатен за оптимална защита
Антикорозионни HD ципове с Hi-Viz дръжчици
Удобна дръжка за носене

115,00 лв.
Prologic Avenger 3 + 3 Rod Padded Holdall Калъф за въдици

Представяме Ви новата гама багажи Prologic Avenger.Тази обширна гама багажи е проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на всеки случай от ежедневния риболов на шаран - серия създадена от риболовци за риболовци.Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този здрав и изключително здрав багаж няма да ви подведе.
Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват.  Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.

 

170,00 лв.
PROLOGIC CONNECTED TIP/BUTT PROTECTOR 2PC Протектор за въдица

 Протектор за въдица е изключително полезен риболовен аксесоар. Състои се от два фиксатора, произведени от мек неопрен, които са свързани помежду си с регулируем ластик, който позволява да се използва на различни по дължина въдици. Продуктът позволява лесно транспортиране на въдица заедно с макара и бързо преминаване към разгънато и сгънато състояние на въдицата и предпазва най-уязвимите части от нараняване или счупване. 
31,67 лв.
Класьор за блесни с кутия FilStar Desert Green
Функционален класьор с вградена кутия SF340-10F, предназначен за удобно съхранение на блесни, клатушки и др. Моделът е част от линията FilStar Desert Green и е изработен от висококачествени материали ...
35,00 лв.
Savage Gear Twin Rodbag 140cm Калъф за въдици
Практичен калъф проектиран така, че да можете да носите готовите си въдици направо до брега. Побира две монтирани въдици и разполага с вътрешна подплатена разделителна стена за защита.
104,17 лв.
Калъф с 3 джоба за пръчки с макари
С изместен към средата джоб за макари. Подходящ за шарански пръчки на три части и за телескопични сърфови пръчки.
48,33 лв.
Калъф FilStar Slow Jig KK 9-20
Единичен твърд калъф FilStar за Slow jig + макара. Диаметър на тубуса - 7,5см.
54,17 лв.
Калъф за живарник с презрамка КК 6-4S
Двоен калъф за правоъгълен живарник, изработен от здрава промазана и непропускаща вода материя. Странични дръжки за носене в ръка и ремък за носене на рамо. Красив спортен дизайн, характерен за продук...
33,25 лв.
Калъф FilStar KK 105
Шарански единичен калъф за пръчка и макара, който се предлага в размер 1.90 метра. Моделът е подплатен и разполага с дълга регулируема дръжка за носене през рамо.
35,00 лв.
-40%
Чанта Preston Monster Eva Net Bag
Чанта / сак - MONSTER EVA NET BAG е изработена от напълно водоустойчива материя (ева), снабдена с дренажни отвори. Има включена презрамка.
77,00 лв.
128,33 лв.