Куки за риболов на сом ✔️ nikulden.com

Куки за риболов на сом

Mustad Hoodlum Triangle Point 10814TTP-TS 3pcs Куки
Hoodlum Triangle Point въплъщават една напълно нова концепция на Mustad за изработването на качествени куки. Тяхната първоначална идея е да се изработят куки, които не отслабват захвата по време на борба с рибата, но също и да остават слабо видими във водата. Така се създават куките с триъгълна форма, които имат 3 равни повърхности и се оказва, че те дори са с 10% по-здрави от традиционните куки от същия клас. Подходящи са за соленоводен риболов с големи живи примамки или добавени към тролинг монтажи. Куките имат също неотразяващо покритие T-Steel на Mustad за слаба видимост във водата и много добра устойчивост на корозия. 
29,90 лв.
Куки за сом MADCAT A-STATIC TREBLE
Супер здрави и остри куки, изработени от висококачествена японска стомана. Куките са покрити с антистатично гумено покритие, за минимизиране на статичното електричество, което отблъсква сомовете.
15,50 лв.
Mustad Catfish Hook Triangle Point 412TTP-TS Куки
Триъгълната форма на куката с нейните три плоски повърхности дори се оказа с 10% по-здрава от традиционната тел, благодарение на специализираната техника на коване на Mustad. Здравата кука с клюн разполага с обърнато нагоре, заварено ухо за най-здрава настройка и представяне в сладка вода. Това е идеалната кука за риболов с естествена стръв на дъното. За най-добро представяне тази кука е проектирана за възела Snell, като дава най-доброто изправено представяне на вашата стръв. Задължителен за всеки риболовец на сом! Покрит с новия TitanX Nanotech на Mustad неотразяващо гладко покритие. Куките са представени в изключителна кутия, изработена от устойчиви материали.
29,90 лв.
Mustad Beak Hooks 92553NP-BN Куки
Здрави и надеждни куки с покритие от черен никел. Предназначени са за риболов на големи хищници.
6,90 лв.
Mustad Ultra NP Single Catfish 412NP-BN Куки
Много здрави и изключително надеждни куки с покритие от черен никел. Предназначени са за риболов на големи хищници.
7,90 лв.
Mustad Hoodlum Live Bait Hook 10827NP-BN Куки
Mustad 10827NP-BN Hoodlum - едни от най-здравите куки за морски риболов с жива стръв и джиг риболов.
7,90 лв.
Mustad O Shaughnessy, Straight, Ringed 94140NP-BN Куки
Mustad 94140NP-BN 3X здрава и надеждна кука за жива стръв.Куката има права дръжка и огънат връх за страхотни възможности за закачане. Покрит с Mustad изцяло нов черен никел, който е 4 пъти по-устойчив на ръжда от традиционния черен никел.
7,90 лв.
Gamakatsu куки LS 4644TC
Куките от серия LS 4644 на GAMAKATSU са предназначени главно за риболов с големи примамки на наистина големи риби. Въпреки, че куката е доста голям и невероятно силна, тя не е груба и не плаши рибите. Висококачествени куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu
16,60 лв.
Mustad Big Gun Hooks 10829NP Куки
Куката Mustad Big Gun е идеална за ловене на силни соленоводни видове риби. Покрит със собствено покритие с черен никел на Mustad, което е 4 пъти по-устойчиво на ръжда от традиционния черен никел.
7,90 лв.
Куки FAULTLESS PS
Качествени куки за риболов произведени в Франция от VMC . Здрава кована кука с извито навън ухо . Идеална за използване на стръв като земен червей и калмар
9,95 лв.
Оловна глава MADCAT HOT BALL
Здрава и тежка оловна глава с кука, подходяща за риболов на сом с силикони или жива рибка.
12,90 лв.
куки Gamakatsu LS 4644F
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu Куките от серия LS 4644 на GAMAKATSU са предназначени главно за риболов с големи примамки на наистина големи риби.
8,70 лв.
Gamakatsu куки LS 5373 F
Създадена да се справя с големи риби - от сом до тарпон. Извитото острие на куката прониква бързо и може да се използва за жива стръв или големи парчета стръв. Качествени и много здрави куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu.
9,00 лв.
Куки FAULTLESS BZ
Качествени куки за риболов произведени в Франция от VMC Здрава кована кука с извито навън ухо Идеална за използване на стръв като земен червей и калмар
2,70 лв.
BKK Lone Diablo Куки За Примамки
Идеята зад дизайна на Lone Diablo беше да се създаде перфектната единична кука за примамки.
25,50 лв.
BKK Reefmaster HG Джигови Куки
BKK Reefmaster HG е универсална кука за джигинг, разработена за средни и бързи джигинг приложения.
25,50 лв.
Куки Тройки Treble Hook Black Cat

Изключително здрава химически заточена кука ,предназначена за риболов на трофейни сомове.Иновативно покритие с много по-гладка повърхност от Teflon®. 4 пъти по-висока устойчивост на корозия в сравнение с конвенционалните покрития.

18,00 лв.
Куки Ghost Double Hook Black Cat
Изключително здрава химически заточена кука ,предназначена за риболов на трофейни  сомове на монтаж с мъртва риба
35,05 лв.
Куки MADCAT® A-STATIC JIG HOOKS
Куки, които са гумирани, за да се сведе електрическото поле до минимум. Гуменото покритие върху куките може да се износи по време на употреба!
13,90 лв.