Delphin Fish mat Дюшек C-Mat 90 x 50cm
MAT, произведена от Delphin е създадена за всички онези, чиято цел е да осигурят безопасно и защитено място за улова си. Облицовката разделя подложката на три части, благодарение на което тя се сгъва лесно. Опаковането и транспортирането й се случва в рамките на няколко секунди благодарение на обезопасяващите гумени колани, зашити в облицовката. И от двете й страни има скоба, която е подходяща за осигуряване на подложката в земята. Благодарение на компактните си размери тази постелка е подходяща и при риболов на хищници.
25,00 лв.
PROLOGIC CC20 8’ LANDING NET Шаранджийски кеп

• Дръжка от две секции от високомодулен карбон  • Транспортна дължина от 125cm • Тегло 700 грама • Камуфлажна мрежа 
83,00 лв.
CRUZADE 42” LANDING NET HEAD KIT

• Mesh with arm and spread block spare kit • Compatible with all landing net handles • Reinforced nylon spread block.
39,00 лв.
PROLOGIC Net - Spoon Handle Дръжка за кеп

Изключително здрава карбонова дръжка за кеп с противохлъзгащ се захват на две части. • Твърда композитна карбонова дръжка• Метална резна • Дължина: 180с
32,00 лв.
PROLOGIC Net Float Поплавък за кеп

• Поплавък за кеп • Велкро каишка за закрепване към главата на кепа • Регулируем ластик • Съвместим с всички кепове на Prologic 
17,90 лв.
Prologic C3 Ridgid Framed 42" Camo Rubber L/Net 4ft/120cm 1 sec Кеп

Prologic C3 Ridgid Framed 42" Camo Rubber Net 4ft е шаранджийски кеп със стандартни рамена, но с дължина на дръжката от само 120см.Специално е проектиран, за да влиза в тези места, където конвенционалните кепове се провалят.Идеален за онези ситуации на дебнене в гъсто обрасли места или когато трябва да се качите на лодката, за да спасите заплетената в плевели риба.

HM Carbon дръжка
HM твърда рамка и сгъваема мрежа
Подсилен разпръскващ блок
Нетна плувка с висока плътност
Устойчива на камъни риболовна защитна мрежа
Японска дръжка за свиване
Въже за връзване

155,00 лв.
Prologic Element 42" Olive Green Landing Net Spare Mesh Резервна мрежа за кеп

Характеристики:

Маслинено зелен цвят
Мека и здрава
Приятелска за рибите
Усилени шевове
Бързо съхнеща
Съвместима с всички кепове 42'', но специално създадена за кепове Prologic Element Landing Net 42”

25,00 лв.
Prologic C-Series 42" Landing Net Кеп

Prologic C-Series 42'' Black Landing Net 1sec е здрав и надежден кеп, оборудван с композитна карбонова дръжка от една част с дължина от 180см.Рамената са изработени от подобрен стъклопласт и предлагат по-голяма здравина и твърдост. Мрежата е здрава и приятелска към рибите.Идеално решение за риболовците, които търсят добър бюджетен кеп.

42” мрежа приятелска за рибата
180 см композитна дръжка от 1 секция
Рамена от стъклопласт с подобрена здравина и твърдост
Изключителен Prologic блок за рамената изработен от ABS
Опции за зелена и черна дръжка

79,00 лв.
Prologic C2 Element FS - SC 42" Olive Green L/Net - Float Кеп

Този елегантен и превъзходно балансиран кеп от 2 части предлага същия дизайн като шаранджийските пръчки Element с две различни козметични възможности за избор - с коркова дръжка или Японски термосвиваем шлаух.И двата варианта предлагат изключително едно и също качество на изработка и покритие, което бихте очаквали от гамата C2.42-инчовите олекотени конусни рамена от HM Carbon са обвити с лека, безопасна за риби маслинено-зелена мрежа.Доставя се с поплавък с висока плътност, който гарантира, че кепа винаги ще ви е под ръка, когато имате нужда от него.

HM Dry-Weave стилизирана карбонова дръжка от части
42" високо модулни карбонови рамена
Подсилен блок задържащ рамената
Поплавък с висока плътност
Ултра мека мрежа за безопасността на рибите
2 стилни конфигурации на дръжката
Вариант FS - Японски термосвиваем шлаух
Вариант SC - Тънък корк

169,00 лв.
Prologic Avenger 42" Camo Landing Net Кеп

Ако търсите шарански кеп, която предлага не само здравина, функционалност и надеждност, тогава не трябва да търсите повече от Prologic Avenger.42 -инчовата мрежа предлага две опции за дръжка, 1 секция или 2 секции.Този кеп насърчава елегантна и тънка карбонова композитна дръжка, която е изключително твърда, като същевременно поддържа ниско тегло.Разпръскващият блок ABS гарантира, че мрежовите рамена са фиксирани към дръжката с прецизност и здравина.Това го прави идеалният кеп за риболовеца, който не иска да прави компромиси с качеството, производителността и стила.
117,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum Landing Net - Net Float Кеп

Елегантност и функционалност - кепа C3 Fulcrum доставя и двете в големи дози, оставяйки ви да се концентрирате върху безопасното кепване на желаната риба без никакви притеснения.Двусекционната дръжка е невероятно лека и твърда, благодарение на това, че е изработена от високомодулен, сухо преплетен 3k карбонов материал, докато захвата се гарантира от щедрото полагане на японски термосвиваем шлаух.Същият 3K карбон се използва за 42-инчовите рамена, които осигуряват достатъчно отвор за вкарване на големи риби. В края на дръжката е машинно изрязаният минималистичен разпръскващ блок, който осигурява здрава връзка и позволява лесно сгъване на кепа, когато не се използва.Мрежата е ултра мека, безопасна за рибата, в камуфлажен цвят, който ще осигури стелт и грижи за рибите в еднаква степен.Дръжката е оборудвана със силно плуващ буй с висока плътност от анти-абсорбиращ EVA материал.Можете също така лесно да използвате кеп само с едната част от дръжката, което го прави "гъвкав" в ситуации на близко разположение или риболов от лодка.
 

 Дръжка от 2 секции изработена от 3К високомодулен карбон
42'' инчови рамена изработени от 3К високомодулен карбон
Машинно изразян съединяващ блок
Буй за кеп от силно плуващ EVA материал с висока плътност и анти-абсорбиращи качества
Безопасна за рибите мрежа в стелт камуфлажен цвят
Лесен за транспорт
Дължина на дръжката 100/180см
Транспортна дължина 109см

229,00 лв.
Prologic Commander Net Шаранджийски кеп


Зелена мрежа
Дължина: 180см
Изключителен Prologic блок за рамената изработен от ABS
 Леко тегло
Атрактивна маслиненозелена дръжка

89,00 лв.
-132,00 лв.
PROLOGIC CC30 LANDING NET 42” Шаранджийски кеп

Най-лекият кеп от гамата на Prologic, произведен от 3К високомодулна карбонова конструкция и блок и рамена също от 3К високомодулни карбонови влакна.  Цялостната карбонова конструкция придава ненадмината здравина и ниско тегло, съчетано с много удобна нехлъзгаща се дръжка. • Камуфлажна мрежа  • Водоустойчив калъф включен в комплекта
198,00 лв.
330,00 лв.
Prologic Net Float Eva Буй за кеп

Произведено от ултра-твърда, устойчива на износване и здрава EVA пяна.Ултра тънкият дизайн помага, като увеличава ефективността на плъзгане, което прави много по-лесно и маневрено движението с кепа, докато е във вода.Използването на изключително плътна EVA пяна предотвратява увеличеното тегло от абсорбиране на вода.Еластичността на използваните материали означаава, че тя може лесно да се монтира, без да се налага да се усложняват нещата или да се добавя допълнително тегло поради универсалното велкро залепване.
13,00 лв.
PROLOGIC CAMO FLOATING RETAINER-WEIGH SLING Карп сак

Плаващ карп сак с камуфлажна мека мрежа. Разполага с 4 дръжки за носене и 2 за претегляне. Ципове за закопчаване на сака, за безопасно пренасяне на рибата до водата.
109,00 лв.
PROLOGIC New Green Carp Sack – Extra Large Карп сак

Prologic New Green Carp Sack XL е карп сак, който служи за съхранение и предпазване на рибата във водата от стърчащи клони и водни растения. Помага също да съхраните риба уловена през нощта, за да се снимате с нея през деня.
36,00 лв.
Prologic Avenger Roll Up/Flat Unhooking Mat 95 X 20cm Карп дюшек

Идеален за блуждаещи риболовци и сталкери, дизайнът е лек и изключително компактен. Това е идеална постелка за онези, които са насочени към по-малки шарани и други видове екземпляри.

Материали, подходящи за риба
Щедра подложка
Бързо изсъхващи тъкани
Размери: 95x50cm

96,00 лв.
Prologic Avenger Foam/Beani Unhooking Mat 120 X 75cm Карп дюшек

Щедро подплатена централна секция от пяна, комбинирана с камуфлажни страни. Съдържащи плътно опаковани поли топки, които образуват повдигната бариера, гарантираща, че оживените риби винаги са напълно защитени.
125,00 лв.