Риболовни макари - заден аванс ✔️ nikulden.com ✔️ СУПЕР ЦЕНИ

Риболовни макари - заден аванс

Задната спирачка на макарата за риболов, известна още като заден аванс, е механизъм, който помага да се контролира степента на съпротивление или напрежение на влакното и въдицата. Когато рибата бъде закачена, тя ще се опита да отплува-избяга, а системата за аванс на макарата помага да се измори рибата и да се предотврати скъсване на кордата.

Задната спирачка обикновено се намира в задната част на макарата за риболов и може да се регулира с помощта на копче или лост. Когато завъртите копчето или регулирате лоста, това променя степента на затягане на развиването върху макарата, което влияе върху това, колко лесно може да се издърпа влакното.

Правилно регулираната задна спирачка е от съществено значение за успешен риболов. Ако спирачката е твърде разхлабена, рибата може лесно да издърпа цялата линия и да я скъса. Ако спирачката е твърде стегната, това може да затрудни навиването и вадене на рибата, и линията може също да се скъса поради прекомерното опъване.

Важно е да регулирате задната спирачка въз основа на размера и силата на рибата, която целите, както и вида на въдицата и примамката, които използвате. Експериментирайте с различни настройки, докато намерите правилния баланс, който ви позволява да контролирате рибата, без да ви скъса влакното за повод или цялата линия.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава - Наслука!

Макара със Заден Аванс Lineaeffe VIGOR JADE LINE - 1лагер с намотано влакно

Бюджетна макара със заден аванс. Екипирана е с 1 лагер. Предлага се с намотано влакно.
Размерите 10-20-30 са за риболов на плувка и спиниг.
Размерите 40 за риболов на дъно и фидер
Размер 60 за риболов на дъно и трофейни риби.
 
17,00 лв.
Макара за риболов плувка Lineaeffe MATCH RD 30

Бюджетна макара за риболов на плувка със заден аванс. Перфектна е за всички риболовни техники на плувка - болонеза, матч и класически риболов на плувка.
Отличен продукт с перфектно съчетание ЦЕНА - КАЧЕСТВО! Предназначен е за риболов на плувка и фидер. Предлага се с резервна шпула. Може да бъдете сигурни, че качеството надхвърля цената, която плащате.
22,00 лв.
Formax COAST RD
Макара с олекотен графитен корпус, 2 лагера, прецизен заден аванс, метална шпула + резервна графитна, анти-реверс, балансиран ротор и дръжка.
24,00 лв.
-6,79 лв.
Макара FilStar Legend HS RD
FilStar Legend HS RD се отличава със следните характеристики: 6 лагера; Анти ревърс - Hi-speed 6.2:1; Двуцветна метална шпула (плитка за размер 30 & 40) Резервна графитна шпула Двойна дръ...
38,21 лв.
45,00 лв.
Макара FilStar Target RD
Filstar макара на невероятна цена. Отличителни характеристики: - 1 лагер; - Дръжка с ергономична ръкохватка с soft rubber knob; - Макарата се предлага с корда. Вместимост на шпулата: F...
21,00 лв.
-5,12 лв.
Макара FilStar Fighter 535
Характеристики: - 4+1 лагера - предавателно число - 5.2:1 - система за бърз аванс - алуминиева шпула - антитуист ролер - компютърно балансиран ротор - ергономична дръжка. - резервна графитна...
45,68 лв.
50,80 лв.
Макара FilStar Premier 5G RD
Петата генерация на FilStar Premier RD предлага високо качество и безупречен външен вид. Олекотен графитен корпус, 4 + 1 лагера, прецизен заден аванс, "анти-ривърс", олекотена метална шпула,...
36,00 лв.
-3,35 лв.
Макара FilStar Premier 4G RD
Олекотен графитен корпус, 4 + 1 лагера; прецизензаден аванс, "анти-ривърс", олекотена метална шпула, резервна графитна шпула, антиусукваща ролка, балансиран ротор, ергономична дръжка.
29,75 лв.
33,10 лв.