Захранки за риболов ✔️ nikulden.com

Захранки за риболов

Захранки за риболов са храни, които се използват за привличане на риба към мястото на риболов. Те могат да бъдат направени от различни съставки, като различни видове брашно, семена, яйца, захар, мед, рибно масло, пелети и др. Захранките за риболов се използват, за да се привлече рибата към мястото на риболов и да се задържи там, като се осигури храна за рибите и се предизвикат техните инстинкти за хранене. Те могат да бъдат поставяни във водата преди или по време на риболова и се използват за увеличаване на шансовете за успешен риболов.

Захранка DB Robin Red Method Mix
Method Mix, създаден за метод фидер риболов, както за плитки, така и дълбоки места. Съдържа всепризнатия Haith’s Robin Red® със своя пикантен вкус и аромат.
27,80 лв.
Захранка DB Big Fish Sweet Banoffi Method Mix Groundbait
Dynamite Baits Big Fish Sweet Banoffi Method Mix предлага популярна комбинация от вкусове. Захранката се смесва много лесно, създавайки лепкава консистенция, която е идеална за фидер риболов ...
23,90 лв.
Захранка DB Swim Stim Feeder Formula Method Mix
Swim Stim Method Mix е изключително универсален микс, може да се използва за всички типове мачов и фидер риболов. Захранката е произведена по Koi технология и е обогатена с аминокиселини.
17,20 лв.
Захранка Bassis Mix Big Fish
Този микс е специално създаден за риболовците, които искат да допълнят захранката със свои предпочитани съставки и добавки, за да я направят уникална. Big Fish е сладък микс, който е идеален за ползва...
10,90 лв.
Захранка F1 Black
F1 Black на Van Den Eynde съдържа микс от смлени пелети и е проектирана за риболов в различни води - от езера до реки. Подходяща за използване с щеки, хранилки и Method Feeder. Универсалния и балансир...
13,80 лв.
Захранка Bassis Mix Allround
Този микс е специално създаден за риболовците, които искат да допълнят захранката със свои предпочитани съставки и добавки, за да я направят уникална. Allround миксът е идеален за случаите, в които ис...
10,90 лв.
Захранка DB - Big Fish - Marine Halibut - Frenzied Hemp Groundbait
Два от най-добрите атрактори за риба - Marine Halibut и Frenzied Hemp са комбинирани, за да се създаде този универсален микс. Съдържа натрошени Marine Halibut пелети, както и начупени конопени семена,...
23,30 лв.
Захранка DB - Big Fish - Krill Method Mix
Метод фидер микс, специално създаден за шаран, лин, платика, както и за речни видове. Миксът съдържа Arctic Krill за допълнително привличане и създаване на облак.
23,00 лв.
Захранка BAIT-TECH Special G Groundbait - 1kg

Специалната гама захранки „G“ е изключително успешна и е първият избор на много риболовци, когато става въпрос за избор на висококачествена захранка от рибно брашно. Все още най-популярната налична захранка на основата на рибно брашно и причината е проста: GPS90 – най-силното, супер бързо разтворимо рибно брашно, което привлича шараните мигновено на хранителното Ви петно.
В комбинация с други висококачествени рибни брашна, смлени пелети и атрактанти, Special ‘G’ си изгради репутация на една от най-добрите захранки на пазара, независимо дали се използва за метод фидер риболов, конишчка или с къпинг при риболов на щека.
Special ‘G’ Gold е микс подходящ за направата на паста при риболов на комерсиални водоеми, с щека. Стандартно разбъркана е страхотен избор за риболов на метод фидер и кошничка. Специфичния цвят създава апетитен облак и задържа рибите на хранителното Ви петно.
Special ‘G’ Dark е тъмен микс, разработен за риболов в студените месеци от годината, най-вече за риболов на силвърфиш в комерсиални водоеми. В зависимост от овлажняването може да постигнете инертност или силно активен микс.
Special ‘G’ Green е най-популярник микс от серията, любим на много риболовци. Не е нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл, идеален за употреба в множество риболовни ситуации, при които рибите обожават качествените рибни брашна.
Special ‘G’ Red е микс подходящ за риболов в топлите месеци от годината. Силно наситеният му червен цвят го прави подходящ за употреба като паста за риболов на плувка или при метод фидер за активно хранещи се шарани.
15,00 лв.
Захранка VDE Feeder Coarse
Новата серия VDE Feeder Coarse е разработена да предложи на фидер риболовците пълна гама от висококачествени продукти. Както подсказва името на захранката, сместа е изключително подходяща за риболов н...
10,50 лв.
Захранка - BAIT-TECH Pro Natural River Extra - 1.5kg

Гамата Pro Natural Groundbait е изградена около 25 години опит в производството на стръв и те са си изградили твърда репутация като избор номер едно, когато става въпрос за риболов в естествени води. Проектирана за реки и естествени тихи води, тази високо оценена, спечелила награди гама се намира от по-сладката страна на спектъра на захранките. Гамата Pro Natural е богата на кокос, меласа и коноп и е усъвършенствана, за да държи хранещата се риба във вашият сектор за по-дълги периоди. Pro Natural RIVER EXTRA е разработена, за да помогне за носенето на повече стръв и да се слепи по-добре, когато се използва в дълбоки води. Перфектна за големи количества стръв.
15,00 лв.
Захранка BAIT-TECH Envy Method Mix Dark - 2kg

Празнината в гамата захранки ENVY е запълнена с този супер атрактивен тъмен микс! Перфектна за случаите когато водата е по-чиста, особено през по-студените месеци. По-тъмният цвят дава на рибата повече увереност за хранене, за разлика от по-светлия микс. Направена с пелети от камбала и висококачествени конопени семена, тази смес със средно бърз метод на разграждане е причината за хиляди уловени платики и шарани в цяла Европа. Отново и отново доказва, че си струва – правейки Envy вероятно най-добрата налична комбинация от методи. Envy е направена почти изцяло от смлян коноп и смлени пелети от камбала, за да се получи мазна високопривлекателна смес със средно бързо време на разграждане. Първоначално замислен като микс за захранване на метод ENVY вече се е доказал като истински универсален микс.
20,00 лв.
Захранка Feeder Roach Black
Van Den Eynde Feeder Roach Black e солена захранка с интензивен билков аромат и черно-сив цвят, който се получава след накисване.
8,50 лв.
Захранка Expo
За водоеми с нормана дълбочина (2м или повече) - за платика, шаран и лин. Яркият й червен цвят е привлекателен за всички тези видове.
8,50 лв.
Захранка River Ace Black
River Ace е захранка на Van Den Eynde специално създадена за риболов в реки. Marcel е формулирал тази смес за да подсигури рибарите, ловящи на река с ефективно действаща захранка. Вещества, които силн...
8,50 лв.
Захранка Formaggio
Подхранка специално създадена да привлича всички видове речна риба. Тя може да бъде използвана за риболов в почти всички Европейски реки и други течащи води. Силният аромат на сирене ще привлече риби ...
10,60 лв.