Захранки за риболов ✔️ nikulden.com

Захранки за риболов

Захранки за риболов са храни, които се използват за привличане на риба към мястото на риболов. Те могат да бъдат направени от различни съставки, като различни видове брашно, семена, яйца, захар, мед, рибно масло, пелети и др. Захранките за риболов се използват, за да се привлече рибата към мястото на риболов и да се задържи там, като се осигури храна за рибите и се предизвикат техните инстинкти за хранене. Те могат да бъдат поставяни във водата преди или по време на риболова и се използват за увеличаване на шансовете за успешен риболов.

Захранка - BAIT-TECH Pro Natural River Extra - 1.5kg

Гамата Pro Natural Groundbait е изградена около 25 години опит в производството на стръв и те са си изградили твърда репутация като избор номер едно, когато става въпрос за риболов в естествени води. Проектирана за реки и естествени тихи води, тази високо оценена, спечелила награди гама се намира от по-сладката страна на спектъра на захранките. Гамата Pro Natural е богата на кокос, меласа и коноп и е усъвършенствана, за да държи хранещата се риба във вашият сектор за по-дълги периоди. Pro Natural RIVER EXTRA е разработена, за да помогне за носенето на повече стръв и да се слепи по-добре, когато се използва в дълбоки води. Перфектна за големи количества стръв.
15,00 лв.
Захранка BAIT-TECH Envy Method Mix Dark - 2kg

Празнината в гамата захранки ENVY е запълнена с този супер атрактивен тъмен микс! Перфектна за случаите когато водата е по-чиста, особено през по-студените месеци. По-тъмният цвят дава на рибата повече увереност за хранене, за разлика от по-светлия микс. Направена с пелети от камбала и висококачествени конопени семена, тази смес със средно бърз метод на разграждане е причината за хиляди уловени платики и шарани в цяла Европа. Отново и отново доказва, че си струва – правейки Envy вероятно най-добрата налична комбинация от методи. Envy е направена почти изцяло от смлян коноп и смлени пелети от камбала, за да се получи мазна високопривлекателна смес със средно бързо време на разграждане. Първоначално замислен като микс за захранване на метод ENVY вече се е доказал като истински универсален микс.
20,00 лв.
Захранка Feeder Roach Black
Van Den Eynde Feeder Roach Black e солена захранка с интензивен билков аромат и черно-сив цвят, който се получава след накисване.
8,50 лв.
Захранка Feeder Cheese - Garlic
Универсална захранка, която притежава леко слепващи свойства. Без добавени изкуствени ароматизатори и овкусители. За оптимален резултат можете да комбинирате с Feeder Mystery Red.
8,50 лв.
Захранка Expo
За водоеми с нормана дълбочина (2м или повече) - за платика, шаран и лин. Яркият й червен цвят е привлекателен за всички тези видове.
8,50 лв.
Захранка River Ace Black
River Ace е захранка на Van Den Eynde специално създадена за риболов в реки. Marcel е формулирал тази смес за да подсигури рибарите, ловящи на река с ефективно действаща захранка. Вещества, които силн...
8,50 лв.
Захранка Formaggio
Подхранка специално създадена да привлича всички видове речна риба. Тя може да бъде използвана за риболов в почти всички Европейски реки и други течащи води. Силният аромат на сирене ще привлече риби ...
10,60 лв.
Подхранка DB Big Fish River - Cheese - Garlic
Big Fish River е подхранка за речен риболов на мряна, шаран, кефал и платика. Продуктът представлява тежка фуражна смес, която съдържа различни по размер частици, предназначени за размиване в различни...
21,20 лв.
Захранка TRAPER 2.5кг
Захранки от селектирани естествени съставки, ефективни за риболов на всякакви водоеми. Ароматните добавки, използвани в захранките, перфектно въздействат върху всички риби от семейство шаранови.
15,30 лв.
Захранка TRAPER SPECIAL 2.5кг
Захранки от селектирани естествени съставки, ефективни за риболов на всякакви водоеми. Ароматните добавки, използвани в захранките, перфектно въздействат върху всички риби от сем. шаранови.
16,60 лв.
Захранка TRAPER за стоящи и течащи води 2.5кг
Захранки от селектирани естествени съставки, ефективни за риболов на всякакви водоеми. Ароматните добавки, използвани в захранките, перфектно въздействат върху всички риби от сем. шаранови.
13,95 лв.
Захранка TRAPER 5кг
Захранки от селектирани естествени съставки, ефективни за риболов на всякакви водоеми. Ароматните добавки, използвани в захранките, перфектно въздействат върху всички риби от сем. шаранови.
27,90 лв.
Пуканки TRAPER
Идеална плуваща стръв с различни цветове и аромати за всички шаранови риби.
6,95 лв.
Захранка за морски риболов FilStar Formaggio
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Захранка специално разработена за морски риболов. Привлича мирните риби – кефалови и други, а покрай тях често се завъртат и хищници.
43,50 лв.