Съдове и прибори за хранене ✔️ nikulden.com

Съдове и прибори за хранене

PL Blackfire 2 Cup Kettle 0.9L Чайник

Изработен от голям и здрав алуминий, Blackfire запазва топлината много по-дълго от традиционните чайници. Освен това е един от най-ефективните и бързо кипващи чайници на пазара благодарение на нашата иновативна система за пестене на топлина. Незалепващото покритие не само изглежда добре, но намалява натрупването на нежелан котлен камък от вътрешната страна и е изключително лесно за почистване. Опакованата, сгъваема дръжка с елегантен персонализиран захват прави боравенето с чайника безопасно и лесно, като същевременно може да се сгъне, когато не се използва.

88,33 лв.
Prologic Blackfire Cutlery Set Комплект прибори

Комплектът включва нож, вилица, лъжица и чаена лъжица, доставени в неопренова торбичка за съхранение, този комплект прибори за хранене от неръждаема стомана е издръжлив и изглежда подходящ благодарение на покритието Blackfire и лазерно гравираните детайли.
49,17 лв.
Prologic Blackfire Twin Skin Carp Cup Чаша

Произведена от висококачествена неръждаема стомана в двойна конструкция, тази карпи чаша ще запази съдържанието си по-горещо за по-дълго време. Той също така разполага с нашето антирефлексно покритие Blackfire, което е лесно за почистване. Чашата е завършена от персонализирана камуфлажна дръжка, предлагаща готин външен вид и осигуряваща здраво захващане.
51,67 лв.