Съдове и прибори за хранене ✔️ nikulden.com

Съдове и прибори за хранене

Когато става въпрос за къмпинг, наличието на подходящите прибори може да направи голяма разлика в качеството на вашата храна и цялостното удоволствие от вашето къмпинг изживяване. Ето някои прибори, които бихте могли да разгледате:

 

Съдове за готвене: В зависимост от вида къмпинг, който ще правите, може да искате да вземете леки, издръжливи съдове за готвене, като тенджера за къмпинг, тиган или холандска фурна. Съдовете с незалепващо покритие също са добър вариант.

Прибори: Ще ви трябват прибори за готвене и хранене, като шпатула, щипки, черпак и нож. Многофункционалният инструмент може да бъде удобен, тъй като често включва нож, вилица, лъжица, отварачка за консерви и отварачка за бутилки.

Чинии и купи: Потърсете леки, нечупливи опции като пластмасови или емайлирани чинии и купи.

Чаши: Изолираните чаши и чаши са чудесни за поддържане на вашите напитки топли или студени и могат да се използват както за топли, така и за студени напитки.

Прибори за хранене: Носете прибори за многократна употреба като метални лъжици, вилици и ножове. Като алтернатива можете да изберете спорк, който е комбинация от лъжица и вилица.

Скара и шишчета: Ако планирате да печете на скара, ще ви е необходима преносима скара или решетка за скара, която може да се постави над лагерния огън. Шишчетата също са удобни за готвене на храни като шишчета.

Почистващи средства: Носете препарат за съдове, гъба или четка за миене и кърпа или кърпа за почистване на вашите прибори и съдове за готвене.

Като цяло е важно да дадете приоритет на леките и издръжливи опции, когато избирате прибори за къмпинг. Освен това, винаги прилагайте принципите Leave No Trace, когато къмпингувате и изхвърляйте отпадъците си правилно.

Нож за филетиране Cormoran - модел 3007

Удобен нож за филетиране с широко, гъвкаво и остро острие. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 16см Обща дължина: 28,5 см
Една кутия съдържа 24броя.

9,00 лв.
Нож за филетиране Cormoran - модел 3005

Удобен нож за филетиране с широко, гъвкаво и остро острие. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 16см Обща дължина: 27,5 см
Една кутия съдържа 24броя.

9,00 лв.
Нож за филетиране Cormoran - модел 3004

Удобен нож за филетиране. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 20 см Обща дължина: 31.5 см

12,00 лв.
Пушилня за Риба CORMORAN Super Smoker

Пушилня за риба. Удобна и компактна. Може да се носи на риболов или къмпинг.
Снабдена е с 3 броя големи горелки, коита работят със сух спирт. Те разпределят равномерно топлината, като помагат рибата перфектно да се опуши. За да се опуши рибата е необходимо да се сложат и ароматни трици. Например от череша, слива и други ценни дървесни видове.
Капакът прилепва плътно и не позволява на дима да излиза по време на опушването.
Размери: 50x26x12 см - външен
47x23x10 см - вътрешен
99,00 лв.
Prologic Blackfire Cutlery Set Комплект прибори

Комплектът включва нож, вилица, лъжица и чаена лъжица, доставени в неопренова торбичка за съхранение, този комплект прибори за хранене от неръждаема стомана е издръжлив и изглежда подходящ благодарение на покритието Blackfire и лазерно гравираните детайли.
49,00 лв.
Prologic Blackfire Twin Skin Carp Cup Чаша

Произведена от висококачествена неръждаема стомана в двойна конструкция, тази карпи чаша ще запази съдържанието си по-горещо за по-дълго време. Той също така разполага с нашето антирефлексно покритие Blackfire, което е лесно за почистване. Чашата е завършена от персонализирана камуфлажна дръжка, предлагаща готин външен вид и осигуряваща здраво захващане.
49,00 лв.