Спод и маркер въдици за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Спод и маркер въдици за риболов на шаран

Prologic PL C-Series Com-Pact SC Шаранджийска въдица

PL C-Series Com-Pact SC 10ft/3.00m 3.25lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 300см
Акция: 3.25lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 129см
Тегло: 300гр

 
PL C-Series Com-Pact SC 8ft/ 2.40m 2.25lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 240см
Акция: 2.25lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 110см
Тегло: 240гр

PL C-Series Com-Pact SC 9ft/2.70m 2.75lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 270см
Акция: 2.75lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 113см
Тегло: 275гр

139,00 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa BLACK WIDOW XT CARP SPOD 3.60/4.5LB

Шаранджийски въдици Black Widow XT – шампионът на цена и производителност в гамата шаранджийски въдици на DAIWA!
Тези добре балансирани заготовки от въглеродни влакна HMC+ напълно убеждават със своята ефективност.
Два 10 фута. Моделите Stalker покриват най-важните области на риболов на къси разстояния и риболов на шаран с лодка.
Пръчката Spod с тестова крива от 4,5 фунта и отчетливо действие на върха се отличава с мощен гръбнак и позволява удобно замятане на тежки ракети за стръв.
Двете пръчки Stalker от серията Black Widow XT Carp, както и 12ft. пръчка с арт.-бр. 11584-364 разполагат с 40 мм начален водач, всички други въдици Black Widow XT имат 50 мм стартов водач.
Оборудван с водачи от титаниев оксид и тънка дръжка за свиваща се тръба, изчерпателната гама на Black Widow XT включва монтажна пръчка за почти всяка област на приложение при риболов на шаран.
HMC+® заготовка от въглеродни влакнаВодачи от титанов оксидПремиум EVA Алуминиева капачка
140,00 лв.
Шаранджийска спод въдица - DAIWA "BASIA" X45X SPOD 12FT / 4.5LB

Ново за 2022  ние издигнахме шаранджийската въдица на следващото ниво с представянето на новата Basia.
Известният профил Magnum Taper, включващ следващото поколение разбиване на въртящия момент X45X, ни позволи да създадем най-добрата шаранска въдица.
Проектиран и произведен в Daiwa UK, ние приложихме най-новия дизайн и технология на материалите.
Също така сме приложили TDG водачи, което прави въдицата лека и супер чувствителна.
Макародържач Alps ARD с двоен заключващ винт също осигурява супер сигурно закрепване на макарата.
1400,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица DAIWA SUPER SPOD 3.90m/5LB

Най-новата серия шаранджийски въдици на DAIWA - SUPER SPOD, специално разработени за захранване с големи ракети.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+  карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи с тънък профил.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват.
Характеристики:

HMC+  високомодулен карбон
Seaguide DPS макародържач
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Строй - Progressive

230,00 лв.
BOMBER ST SPOD - MARKER ROD RANGE

Bomber ST е Spod Спод въдица. Конструирана с помощта на 30T HM въглеродна заготовка, е специално проектирана, за да постигне най-добри резултати с минимални усилия. Технологията Crossover Carbon е приложена по цялата му дължина, което води до бързо прогресивно действие с ултра-бърза "ST" специална скосена връхна секция. Това увеличава скоростта на възстановяване, което от своя страна помага да се елиминира колебанието на Spod по време на полет. Създаване на по-чисто, по-право и много по-ефективно точно замятане. Тънкият макародържач HDPS осигурява сигурно закрепване на макарата дори при най-агресивните замятания, докато гладкото му черно покритие също така улеснява почистването на всякакви разливи от Spod. Висококачественото японско термосвиваемо фолио осигурява положителен, но удобен захват върху дръжката.
Всичките 3 модела са въоръжени с ултра леки, супер здрави тройни крака 50 mm SIC водачи и пръстени против счупване на върха, допълнително увеличавайки потока на линията за максимална ефективност и избягвайки тези скъпи напуквания. Въпреки че се фокусира главно върху своите Spodding/Spombing атрибути, действието на ST също така го прави предпочитан избор за нашите членове на Prologic Team. Благодарение на тази много отзивчива секция с върха, трансмисията е перфектно настроена и предлага на потребителя най-добрата обратна връзка и помощ при намирането на онези ценни места за слава. Наистина великолепна комбинация за прилагане на примамка и инструмент за натиск за маркиране и намиране на функции в едно.

219,00 лв.
Prologic C-Series Spod and Marker AB Шаранджийска въдица

Новата серия C е създадена, за да предложи фантастично представяне, съчетано със стила и функциите, които бихте очаквали да намерите само на въдици с първокласна цена.Гамата C-серия е преминала през поредица от технически напредък заедно с подобрения на компонентите.Тази красиво балансирана и добре завършена, супер тънка заготовка е много отзивчива и се предлага във версии от 2 и 3 секции.Всички модели са снабдени с тънкостенни 50-милиметрови водачи за кастинг от серията MM, които са допълнени с 16-милиметрови водачи за върха.Елегантната високомодулна бланка има антирефлексно покритие с минимум козметика, която се съчетава перфектно с машинно изрязания, черно анодизиран и вентилиран макародържач стил Inspire.Стилната дръжка обвита с противохлъзгащо покритие, завършваща с елегантна стъпаловидна EVA секция, осигурява удобен и сигурен захват и придава завършен вид на тези въдици.
165,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum Spod - Marker AB Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна. Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години в разработка и споделяне на същото родословие, като изключително желана гама въдици Inspire. Сложният процес на прецизно смесване на няколко слоя въглеродни влакна с висок модул позволява да се създаде елегантна и зашеметяваща въдица, завършена с 3K въглерод, които наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат. Карбонова технология „Cross-over“ създаде ултра тънък профил. Това е проектирано да осигури невероятна скорост на възстановяване, поради запазената твърдост. Дава възможност за по-точно замятане и позволява на риболовеца да постигне по-големи разстояния с по-малко усилия. Фино настроеният строителен процес е резултат от много висок производствен стандарт. Това осигурява по-голяма здравина на стената, лекота, която е перфектно балансирана спрямо мощността и дълготрайна издръжливост.
430,00 лв.
Въдица Shimano Tribal TX Intensity Spod - Marker
За първи път най-добрата японска технология за производство на бланки се внедрява в Spod & Marker въдица при Tribal TX Intensity. Изключително мощна и прецизна. "Най-добрата Spod въдица, създ...
709,00 лв.
Въдица FilStar F1 Spod
FilStar F1 Spod e карбонова пръчка предназначена за хвърляне на големи тежести като ракети със захранка. Моделът е окомплектован със стилна EVA дръжка с окраска в черно-сив камуфлаж и водачи с три крачета.
138,00 лв.
-18,80 лв.
Въдица Fox EOS Pro Spod - Marker
Шаранджийска въдица от 2 части - тип: спод - маркер
Моделите от серията Fox EOS Pro Rods предлагат качество на ниво професионален риболов, при това на изключително достъпни цени. EOS Pro Spod & Marker е отлична въдица с лека карбонова бланка.
169,20 лв.
188,00 лв.