Столове, маси и прикачни за фидер риболов ✔️ nikulden.com

Столове, маси и прикачни за фидер риболов

Прикачно MAVER MV-R Accessory Arm 20/30cm

Прикачно Maver, с възможност за монтиране на платформи с кръгъл крак, с диаметър 25, 30 или 36мм. Дължина - 30 см
36,00 лв.
Стойка за въдица тип Гребен - DAIWA NZON EVA Feeder Rest - прав

Стойката е покрита с оребрена EVA материя, а в двата й края са разпложени стопери за удобно позициониране на въдицата. Оборудвана е с резба, която е универсална за всички прикачни и колчета. Предлага се в два размера – 30 см и 50 см.
40,00 лв.
Колчета за дистанция MAVER Reality Bank Stick Combo 3m

Това са висококачествени колчета за измерване на дистанция, с които си гарантирате максимална точност и прецизност при риболов от брега.
В комплект с въже 3 метра.
42,00 лв.
ПРИКАЧНО FEEDER ARM TELE 72/113cm
Качествено  рамо, изработено от алуминий и с патентована система "One Touch Block", т.е. глава (скоба), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захване на всички крака  за столове с диаметър от 25 до 36 mm .Това рамо има основна дължина от 72 см и може да се удължи до 113 см
51,00 лв.
ПРИКАЧНО ДЪРЖАЧ ЗА ЧАДЪР
Качествен телескопичен държач за чадър, изработен от алуминий и с патентованата система "One Touch Block", т.е. с двойни глави (скоби), които се отварят напълно и бързо само с натискане на бутон и могат да се захванат за всички щанги за столове с диаметър от 25 до 36 мм. Има основна дължина 33 см и може да се удължи до 45 см.
67,50 лв.
ПРИКАЧНО С ЛЕГЕН
Прикачно - държач с леген за захранка
Размер - 25см
45,00 лв.
ПРИКАЧНО СТОЙКА ЗА ФИДЕР
Качествен държач за предпазител със стандартна резба за всеки предпазител, изработен от алуминий и с патентованата система "One Touch Block", т.е. главата (скобата), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захване на всички щанги на столове с диаметър от 25 до 36 мм. Този държач за предпазител има и система "Quick NG Change", тоест предпазителят може да се отдели от държача, без да се сваля от щангата на стола, просто като се развие един винт.
30,00 лв.
Прикачно Стойка за Чадър
Качествена алуминиева поставка за чадъри с патентована система "One Touch Block", т.е. главата (скобата), която се отваря напълно и бързо с натискане на бутон и може да се захване на всички щанги за столове с диаметър от 25 до 36 мм 
37,50 лв.
ПРИКАЧНО СТОЙКА FEEDER ARM PRO TELE 105/160C
Качествено захранващо рамо, изработено от алуминий и с патентованата система "One Touch Block", т.е. две глави (две скоби), които се отварят напълно и бързо с просто натискане на бутон и могат да бъдат захванати на всички щанги за столове с диаметър от 25 до 36 мм. Това рамо има основна дължина от 105 см и може да се удължи до 160 см.
79,50 лв.