Други аксесоари за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Други аксесоари за риболов на шаран

-0,12 лв.
Игла Daiwa NZON Quick Stop Needle

Супер инструмент за направа на монтажи, ригове и за слагане на стръв. Здрава и надеждна. Млечно бяла - отлично видима в тревата и на земята. Плуваща!
3,88 лв.
4,00 лв.
Prologic Illuminated EVA Marker Float Kit Маркер

 Иновативен маркер поплавък направен от EVA с висока плътност. Благодарение на естествениете свойства на тялото на EVA, този маркер се отличава с естествена висока плаваемост и добра мекота, което прави този поплавък почти нечуплив. Доставя се с две различни глави: остра и кръгла. И двете глави могат да се използват нормално или, ако е необходимо, могат да се осветят, като се завъртят в положение "включено" на батерията.
39,00 лв.
Prologic Rig Display Board Табло

Табло за аксесоари Last Meter включващо 48 шиша за поставяне на риболовни аксесоари.
126,80 лв.
Prologic Steri-7 Fish Care Antiseptic Spray 100ml 1pcs Спрей

Клинично доказан спрей за дезинфекция на рани в устата и в тялото на рибите.Включва STERI-7 технология за реактивна бариера (RBT). Спреят за грижа за рибите благодарение на STERI-7 технологията и е формулиран за унищожаване на вредните бактерии и вируси. При нанасяне STERI-7 Fish Care действа бързо, убивайки 99% за секунди, за да гарантира, че раните са без бактерии, когато рибите бъдат върнати във вода.

100мл

33,00 лв.
-0,15 лв.
Бургия Daiwa NZON Baiting Drill

Бургия Daiwa N'ZON
·        Уникален, ергономичен дизайн от Daiwa с излята ръкохватка от щампован полимер. Приятно и сигурно застава в ръката.
4,85 лв.
5,00 лв.
Kodex Round Eye Swivels №8 25бр

Пакет с качествени вирбели за шарански и фидер монтажи. Пакет с 25 броя. Висококачествен вирбел с супер прецизно въртене, камуфлажен тъмен цвят и широки ушета за монтаж. Тези вирбели се ползват почти във всички шарански и фидер монтажи и ригове.
Отлична цена за Качество и 25 броя!
6,00 лв.
ТРЪБИЧКА GX FEEDER BOOM КРИВА 3бр 10cm

Anti-Tangle Boom
извит
Универсален, извит boom против оплитане за зимен, фидер и шаранджийски риболов.
3,00 лв.
Пула за затягане на възли

Много удобен и практичен аксесоар за затягане на възли по монтажите и на куките.
4,00 лв.