Други аксесоари за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Други аксесоари за риболов на шаран

Пула за затягане на възли Kodex Knot Pulla Tool

Удобен и практичен аксесоар, който е предназначен за затягане на възли при изработването на шаранджийски монтажи от монофилни или плетени влакна.
7,00 лв.
Меко олово Kodex Super-Heavy Tungsten Putty

Мекото олово Graviton има високо съдържание на волфрам. Волфрамът притежава относителна атомна маса (Ar) от 184 и е един от най-тежките елементи, с висока плътност от 19 μg / cm3. Поради тези свои характеристики се използва при шаранджийски монтажи, в ситуации, когато е наложително повода или част от линията да са плътно застопорени на дъното.
22,00 лв.
Клипс за олово Middy 30Plus - 5 броя в пакет

Надеждни и качествени клипсове, предназначени за дънни и шаранджийски монтажи. Предлагат се в камуфлажен зелен цвят и в опаковка от 5 броя.
8,00 лв.
KODEX Kick-Off Line Aligners 10 броя в опаковка

Предлагат се за приспособяване на кука с размери 2-6 или 7-10 в полупрозрачни кафяви и зелени цветове, подравняващите линии Kick-Off са лесни за избутване над ухото на куката и създават агресивен ъгъл, който ще гарантира, че вашата кука се включва, като намалява издухването и дава гарантирано закачане. За използване на множество типове връзки за куки и монтажи, не само на монтажа с обратно издухване.
10,00 лв.
Щипка за дипване на топчета LINEAEFFE

Много полезен инструмент, предназначен е да предпазва от постоянно цапане и измиване при ароматизиране на стръвта. Хитро замислената конструкция е с пружина, която прибира щипците в корпуса. Когато натиснете буталото те излизат и захващат стабилно протеиновото топче (или царевица). Така лесно можете да потопите или да извадите вече потопената стръв в бурканчето с ароматизатор.
9,00 лв.
Пълнител олово MAVER Slot-eez Refills - размер No 10/12

Благодарение на тънката форма на тези оловни тежести, можете да усъвършенствате монтажите си до краен предел. Tочни грамажи, прецизно сцепени по средата, в удобна и практичка опаковка.
6,00 лв.
Игла Daiwa NZON Quick Stop Needle

Супер инструмент за направа на монтажи, ригове и за слагане на стръв. Здрава и надеждна. Млечно бяла - отлично видима в тревата и на земята. Плуваща!
4,00 лв.
Prologic Rig Display Board Табло

Табло за аксесоари Last Meter включващо 48 шиша за поставяне на риболовни аксесоари.
126,80 лв.
Prologic Steri-7 Fish Care Antiseptic Spray 100ml 1pcs Спрей

Клинично доказан спрей за дезинфекция на рани в устата и в тялото на рибите.Включва STERI-7 технология за реактивна бариера (RBT). Спреят за грижа за рибите благодарение на STERI-7 технологията и е формулиран за унищожаване на вредните бактерии и вируси. При нанасяне STERI-7 Fish Care действа бързо, убивайки 99% за секунди, за да гарантира, че раните са без бактерии, когато рибите бъдат върнати във вода.

100мл

38,00 лв.
Бургия Daiwa NZON Baiting Drill

Бургия Daiwa N'ZON
·        Уникален, ергономичен дизайн от Daiwa с излята ръкохватка от щампован полимер. Приятно и сигурно застава в ръката.
5,00 лв.
Kodex Round Eye Swivels №8 25бр

Пакет с качествени вирбели за шарански и фидер монтажи. Пакет с 25 броя. Висококачествен вирбел с супер прецизно въртене, камуфлажен тъмен цвят и широки ушета за монтаж. Тези вирбели се ползват почти във всички шарански и фидер монтажи и ригове.
Отлична цена за Качество и 25 броя!
6,00 лв.
ТРЪБИЧКА GX FEEDER BOOM КРИВА 3бр 10cm

Anti-Tangle Boom
извит
Универсален, извит boom против оплитане за зимен, фидер и шаранджийски риболов.
3,00 лв.
Пула за затягане на възли

Много удобен и практичен аксесоар за затягане на възли по монтажите и на куките.
4,00 лв.
Легло - Daiwa IFS SLEEP SYSTEM

Система за сън DAIWAМодел 18860-100
Леглото на системата за сън DAIWA ви дава супер удобно време за сън! Твърдият високотехнологичен матрак от пяна, може да се поддържа на ниво (Lay Flat System) и по този начин предлага висок комфорт дори по време на дълги риболовни пътувания. В горната част на леглото сме сложили напълно обезопасен двуслоен спален чувал, който може да се използва почти през целия риболовен сезон.
490,00 лв.