Грипери за риболов ✔️ nikulden.com

Грипери за риболов

Reins Fishgrip SP II Щипка за риба
Reins Fishgrip SP II позволява с бърз маниер да захванете сигурно уловената риба, предпазвайки ръцете си от замърсяване и нараняване.
49,00 лв.
Savage Gear Floating Fish Grip Грипер
Удобен и ергономичен грипер за риби, захватът на челюстите е направен да бъде максимално щадящ към рибите. Изключително здрав, но същевременно плуващ.
14,90 лв.
Savage Gear Safety Fish Grip Щипка за риба
Перфектен инструмент, който позволява да захванете сигурно уловената риба, предпазвайки ръцете си от замърсяване и нараняване.
18,90 лв.
Щипка за риба Rapala Floating Fish Gripper
Удобна щипка за риба, с която може бързо и безпроблемно да хванете и освободите улова без да навредите на себе си или на рибата. Дизайнът на дръжката спомага за лесното боравене с щипката в различни ситуации с използване на една ръка. Механизмът за бързо освобождаване предлага здрав захват и същевременно с това лесно пускане на рибата. 
25,90 лв.
Щипка за хищници "KONGER"

Щипка от никелирана стомана. Подходяща за щука и бяла риба.
10,00 лв.
ValkeIN Blade Releaser L
ValkeIN Blade Releaser L е инструмент за лесно освобождаване на уловените риби. С него бързо можете да откачите безконтрена кука от улова си без дори да докосвате рибата. Така Вие не губите време, а рибата си отплува във възможно най-добро здраве. Този тип инструменти са задължителен аксесоар в състезанията по ареа риболов, където състезателите обикновено нямат право да пипат рибите с ръце.
ValkeIN Blade Releaser L има удобна за захват дръжка, в долната част на която има халка за закачане към караабинер. Телта, от която е направена работната му част е качествена, гъвкава, с флуорно покритие, което я прави гладка и устойчива на надраскване. Също така, това покритие щади основната линия, когато риболовецът приплъзва Releaser-а, за да стигне до куката. Извивката в края на телта, в комбинация с гъвкавостта ѝ, правят приплъзването по влакното и откачането на рибите да изглежда като детска игра.
ValkeIN Blade Releaser L е удобен и лек инструмент, който ще Ви служи вярно дълго време. Дължината му е 380мм, а теглото едва 44 грама. Поръчайте сега и се уверете сами.

128,00 лв.
Кантар щипка Lip Grip Frichy X31
Щипка-кантар за захващане на улова, която е изработена за лесна работа с една ръка. 
83,00 лв.
Грипер Daiichi Wani Grip Air + Holster
Гриперът Wani Grip Air с включен кобур на японския бранд DaiichiSeiko е изработен от свръх лека, устойчива на корозия пластмаса, подсилена с карбонови влакна (съдържание 20%).
132,00 лв.
Грипер за заргани Daiichi Gar Grip Nano MC
Компактен и удобен грипер на японската марка Daiici подходящ за практикуващите соленоводен риболов.
41,80 лв.
-35,70 лв.
Клещи Грипер aлуминиеви Frichy - FLG10
Грипер -клещи
Използването на тези клещи е изключително лесно – отварят се и се затварят само с палеца.
83,30 лв.
119,00 лв.
Грипер Daiichi Wani Grip Air
Гриперът Wani Grip Air на японския бранд DaiichiSeiko е изработен от свръх лека, устойчива на корозия пластмаса, подсилена с карбонови влакна (съдържание 20%).
65,00 лв.
Грипер Daiichi Wani Grip MC
Гриперът Wani Grip MC от японския бранд DaiichiSeiko позволява с бърз маниер да захванете сигурно уловената риба, предпазвайки ръцете си от замърсяване и нараняване.
43,30 лв.