Грипери за риболов ✔️ nikulden.com

Грипери за риболов

Reins Fishgrip SP II Щипка за риба
Reins Fishgrip SP II позволява с бърз маниер да захванете сигурно уловената риба, предпазвайки ръцете си от замърсяване и нараняване.
49,00 лв.
Savage Gear Floating Fish Grip Грипер
Удобен и ергономичен грипер за риби, захватът на челюстите е направен да бъде максимално щадящ към рибите. Изключително здрав, но същевременно плуващ.
14,90 лв.
Грипер Daiichi Wani Grip Mini MC
Компактен и практичен грипер на японската марка Daiichi, който е подходящ за соленоводен риболов. Позволява безопасно и удобно хващане на улова без да рискувате да нараните ръцете си при практикуване на соленоводен риболов на сафрид, калмари и други морски представители. Гриперът завършва с карабинер, който може да се фиксира към гайка на колан, чанта или риболовно облекло. 
34,30 лв.
Щипка за риба Rapala Floating Fish Gripper
Удобна щипка за риба, с която може бързо и безпроблемно да хванете и освободите улова без да навредите на себе си или на рибата. Дизайнът на дръжката спомага за лесното боравене с щипката в различни ситуации с използване на една ръка. Механизмът за бързо освобождаване предлага здрав захват и същевременно с това лесно пускане на рибата. 
25,90 лв.
Щипка за хищници "KONGER"

Щипка от никелирана стомана. Подходяща за щука и бяла риба.
10,00 лв.
ValkeIN Blade Releaser L
ValkeIN Blade Releaser L е инструмент за лесно освобождаване на уловените риби. С него бързо можете да откачите безконтрена кука от улова си без дори да докосвате рибата. Така Вие не губите време, а рибата си отплува във възможно най-добро здраве. Този тип инструменти са задължителен аксесоар в състезанията по ареа риболов, където състезателите обикновено нямат право да пипат рибите с ръце.
ValkeIN Blade Releaser L има удобна за захват дръжка, в долната част на която има халка за закачане към караабинер. Телта, от която е направена работната му част е качествена, гъвкава, с флуорно покритие, което я прави гладка и устойчива на надраскване. Също така, това покритие щади основната линия, когато риболовецът приплъзва Releaser-а, за да стигне до куката. Извивката в края на телта, в комбинация с гъвкавостта ѝ, правят приплъзването по влакното и откачането на рибите да изглежда като детска игра.
ValkeIN Blade Releaser L е удобен и лек инструмент, който ще Ви служи вярно дълго време. Дължината му е 380мм, а теглото едва 44 грама. Поръчайте сега и се уверете сами.

128,00 лв.
Кантар щипка Lip Grip Frichy X31
Щипка-кантар за захващане на улова, която е изработена за лесна работа с една ръка. 
83,00 лв.
Грипер Daiichi Wani Grip Air + Holster
Гриперът Wani Grip Air с включен кобур на японския бранд DaiichiSeiko е изработен от свръх лека, устойчива на корозия пластмаса, подсилена с карбонови влакна (съдържание 20%).
132,00 лв.
Грипер за заргани Daiichi Gar Grip Nano MC
Компактен и удобен грипер на японската марка Daiici подходящ за практикуващите соленоводен риболов.
41,80 лв.
Tailwalk Gabrill Щипка за риба
Щипка за риба от лек и здрав карбон. Формата на вдлъбнатините е много остра, за да има страхотна способност за задържане на рибата.
59,00 лв.
-35,70 лв.
Клещи Грипер aлуминиеви Frichy - FLG10
Грипер -клещи
Използването на тези клещи е изключително лесно – отварят се и се затварят само с палеца.
83,30 лв.
119,00 лв.
Грипер Daiichi Wani Grip Air
Гриперът Wani Grip Air на японския бранд DaiichiSeiko е изработен от свръх лека, устойчива на корозия пластмаса, подсилена с карбонови влакна (съдържание 20%).
65,00 лв.
Грипер Daiichi Wani Grip MC
Гриперът Wani Grip MC от японския бранд DaiichiSeiko позволява с бърз маниер да захванете сигурно уловената риба, предпазвайки ръцете си от замърсяване и нараняване.
43,30 лв.
Кантар щипка FilStar /606A-12/
Удобна щипка с пружинен ефект за лесно и безопасно изваждане на улова. С вградения в дръжката кантар можете да претеглите всяка риба, тежаща до 12 кг. 
28,90 лв.