Изкуствени примамки за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Изкуствени примамки за риболов

Изкуствените примамки за риболов са имитация на живи водни обитатели като рибки, раци, калмари, личинки, червеи и много други, предназначени да настървят рибата да ги атакува (да кълве). Те се предлагат в различни форми, цветове и размери и могат да бъдат направени от материали като пластмаса, дърво, силикон или метал. Някои често срещани видове изкуствени примамки включват джигове, кранкбейтове, спинърбейтове, меки силикони, блесни и др. Изборът на примамка ще зависи от вида риба, която се цели, мястото за риболов и личните предпочитания на риболовеца.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Воблер DAIWA STEEZ CRANK 500 DR 7.0 см - Floating

Качествен и надежден воблер от Daiwa. Подходящ избор за тролинг от лодка в търсене на трофейни бели риби или сом.

Дължина – 7.0 см
Тегло – 27.8 гр
2 бр Тройки- Номер 2
Тип - Floating
Дълбочина на газене – 5.2 метра
Техника на водене - Trolling

26,00 лв.
Нов
Воблер слайдер - DAIWA STEEZ PENCIL 6 см - Floating

Steez Pencil е идеалната примамка за преследване на хищници като костур, распер или щука близо до повърхността през лятото. Компактното тяло позволява постигането на много добри дистанции, а придавайки му игра чрез техниката “walk the dog” бъдете сигурни, че ще провокирате и най-пасивните хищници. Тежестта за баланс е фиксирана в задната част на тялото, като това позволява оптимални дистанции на замятане.

Дължина - 6.0 см
Тегло - 4.2 гр
2 бр тройки номер 10
Тип - Floating
Тип на водене – Walk the dog

14,00 лв.
-7,95 лв.Нов
Livetarget Bluegill Crankbait F SR 57mm Воблер
Pumpkinseed Crankbait е с много специфична форма , което помага воблера да отскача безпроблемно от препятствията по пътя си, а естествените окраски ще провокират атака след атака на големи хищни риби.
18,55 лв.
26,50 лв.
Нов
Livetarget Erratic Shiner Spoon SS 70mm 21g Блесна клатушка
LIVETARGET е свързал традицията на старата изработка на клатушки тип лъжици с ново поколение технологично производство, за да създаде първата по рода си анатомично прецизна лъжица - The Erratic Shiner!
22,50 лв.
Нов
Livetarget Erratic Shiner Spoon SS 60mm 14g Блесна клатушка
LIVETARGET е свързал традицията на старата изработка на клатушки тип лъжици с ново поколение технологично производство, за да създаде първата по рода си анатомично прецизна лъжица - The Erratic Shiner!
22,50 лв.
Нов
Livetarget Erratic Shiner Spoon SS 55mm 11g Блесна клатушка
LIVETARGET е свързал традицията на старата изработка на клатушки тип лъжици с ново поколение технологично производство, за да създаде първата по рода си анатомично прецизна лъжица - The Erratic Shiner!
22,50 лв.
-6,75 лв.Нов
Livetarget Frog Popper F 75mm Попер
Тесният профил и чашкообразното лице правят тази примамка лесна за водене по повърхността, създавайки досаден звук и уникален плясък.
15,75 лв.
22,50 лв.
-5,97 лв.Нов
Livetarget Frog Popper F 65mm Попер
Тесният профил и чашкообразното лице правят тази стръв лесна за водене по повърхността, създавайки досаден звук и уникален плясък.
13,93 лв.
19,90 лв.
Нов
Воблер Salmo Wave - потъващ
Salmo Wave е точният избор примамка за вас ако ловите хищници в плитчините и целта ви е да достигнете големи дистанции при замятане.
15,80 лв.
Пилкер DAIWA TG BAIT TROUT TUNE 30GR - различни цветове

Daiwa TG Bait Trout Tune е джиг примамка, изработена от волфрам. Волфрамът е метал, който е 1.7 пъти по-плътен от оловото при еднакъв размер. Благодарение на това компактно и тежко тяло този джиг достига далечни кастинг дистанции, като Ви позволява да облавяте изключилтено голям периметър. Подходящ е за употреба, както в търсене на морски хищници, така и при облавяне на дълбоки сладководни езера, когато целта са пъстъровите видове.
30,00 лв.
Воблер DAIWA SLS-Z Vertice R 98S - 9.8cm / 17.7gr - Sinking

Серията воблери на Daiwa - Shoreline Shiner Z VERTICE R са сред най-добрите модели създавани за морски риболов. Вътре в тялото им е вграден уникален механизъм на утежняване - Maglock + R Ver.S, чрез който се постигат максимални дистанции. В утежнението е вложен волфрам - метал, който е с по-висока плътност от тази на оловото. Воблерът е проектиран със специфичната форма, която намалява съпротивлението на въздуха и осугирява движението на волфрамовата тежест към задния край на тялото. При кастинг тежестта се приплъзва по специална тел в тялото към задния край на воблера, в който има пружина, която изстрелва тежестта обратно в предната част. В резултат на този механизъм, началната скорост на воблера се увеличава и е възможно достигането на по-далечни дестинации дори при силен вятър. При попадане на воблера във водата, системата Maglock се задейства и заключва тежестта. Воблерите от серията VERTICE R се отличават с реалистични 3D очи, надеждни тройки със защита от солена вода и страхотни цветови комбинаци. Перфектната им игра, правят тази примамка неустоима за лаврак, лефер, паламуд, маятико или баракуда.

Средна дистанция при кастинг - 75.0 м
Максимална дистанция при кастинг - 78.0 м
Дълбочина на газене - 0.5 м - 1м
Размер тройки куки No 4
Размер навити халки No 3

40,00 лв.
Клатушки за пъстърва Trout Master Incy Spin Spoon 2.5g
Изкуствени примамки на SPRO, проектирани перфектно във всяка малка подробност, за да провокират пъстървата да атакува настървено.
9,50 лв.