Изкуствени примамки за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Изкуствени примамки за риболов

Изкуствените примамки за риболов са имитация на живи водни обитатели като рибки, раци, калмари, личинки, червеи и много други, предназначени да настървят рибата да ги атакува (да кълве). Те се предлагат в различни форми, цветове и размери и могат да бъдат направени от материали като пластмаса, дърво, силикон или метал. Някои често срещани видове изкуствени примамки включват джигове, кранкбейтове, спинърбейтове, меки силикони, блесни и др. Изборът на примамка ще зависи от вида риба, която се цели, мястото за риболов и личните предпочитания на риболовеца.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Блесна за риболов EFFZETT SPINNER FLUO Yellow
Тези блесни трябва да са в всяка кутия, особено при слаба светлина или в мътни води. Подходящи за всички видове хищни риби.
7,10 лв.
-0,42 лв.Нов
Слайдер - DAIWA "STEEZ" - PENCIL 60F

Качествен слайдер от DAIWA

Дължина - 6.0см
Тегло - 4.2гр
2бр Тройки - номер 10
Тип - ПЛУВАЩ
Тип на водене - Walk-the-dog

13,58 лв.
14,00 лв.
Нов
Lucky Craft Micro Cra-Pea MR Воблер
Lucky Craft Micro Cra Pea MR е отличен кранк, подходящ за риболов на кефали, пъстърви и костури. Стабилно поведение в бърза вода, изключително активна игра и най-вече страхотни резултати с рибки! Едно страхотно решение за лайт риболов в летните месеци!  
26,50 лв.
Нов
Jackson Athlete 17SSV Воблер
Воблерът Jackson Athlete 17SSV е част от легендарната серия Athlete  на японската марка и е създаден за постигане на дистанция и стабилно поведение във всякакво време и вълни. При различна скорост на водене има различна игра. При по-бавно се поклаща от страна на страна, а при по- агресивно и бързо водене има вибрация и около оста на движение.
43,90 лв.
Нов
Морски воблер Nomura NAGASA CM - 17.5см, 26гр

Устойчив, соленоводен воблер с перфектно разпределение на тежестта Удължена форма, тежко тяло от поликарбонат, устойчиви на солена вода VMC тройни куки. Средно бързото извличане, спомага за криволичещите движения при плуване и привлича хищниците
24,00 лв.
Нов
Bassday Gyokusai 135F Воблер
Gyokusai 135F не само лети като куршум и прелита изключително далечни дистанции, но се отличава и с малка работна дълбочина. Плиткогазещият воблер е създаден именно с приоритет към постигане на голямо разстояние, стабилен полет при вятър и облавяне на плитките водни слоеве, а за целта Bassday са добавили към познатата Shaft Glider System и специалната TSL (Torsion Spring Lock) система.
49,90 лв.
Нов
Bassday Log Surf 124F Воблер
Log Surf 124F е плуващ воблер, позволяващ изключително далечни замятания, благодарение на новата слайдинг системата, с тежест, вградена в него. Притежава невероятно жива игра с изразена "воблинг" акция. Държи се добре в течение и при по-сурово време.
42,90 лв.
Нов
Bassday Jarkbait NJ-85SW Воблер
Атрактивната игра при равномерно водене съблазнява дори пасивен хищник. Воблерът потъва бавно, позволява чудесен контрол при водене и далъчно замятане. Отлична изработка -  перфектно балансиран.
34,90 лв.
Bassday Sugapen 95F Повърхностна примамка
Bassday Sugapen 95F е хибрид между попер и уокър. Осигурява впечатляваща игра, придружена с различни ефекти, в зависимост от използваната техника. Можете да го водите като попер, предизвиквайки специфични за модела звук, вибрации и раздвижване на водата, да го разходите с Walk-the-Dog, да туичвате, да редувате бавна и бърза проводка с паузи или да имитирате бягаща скарида чрез т. нар. Spit акция.
37,90 лв.
-1,20 лв.
Джиг Daiwa PIRATE -200gr

Ефективен, комбиниран джиг, идеален за проучване на различни водни слоеве.
38,80 лв.
40,00 лв.
-0,36 лв.
Силиконова примамка - DAIWA "STEEZ" STIRRING SHAD - 11cm / 6бр

STEEZ STIRRING SHAD е качествена силиконова примамка, която осигурява успешното привличане на хищниците със своята привлекателна игра и специалната технология на изработка и материал.
В една опаковка има 6 броя.
Теглото на един силикон е 11.5гр
Може да се използват на джиг-глави, чебурашки, офсетни куки и дроп-шот ригове.
Дори и на най-слабото въртене с макарата, опашката започва да се движи.
Примамката отлично стои на офсетни куки.
Това е една много уловиста примамка.
На фона на претоварения пазар с най-различни силикони и гуми, може да бъдете сигурни, че ако имате от този шад в кутията, винаги ще успеете да излъжете някой хитър хищник.
11,64 лв.
12,00 лв.