Изкуствени примамки за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Изкуствени примамки за риболов

Изкуствените примамки за риболов са имитация на живи водни обитатели като рибки, раци, калмари, личинки, червеи и много други, предназначени да настървят рибата да ги атакува (да кълве). Те се предлагат в различни форми, цветове и размери и могат да бъдат направени от материали като пластмаса, дърво, силикон или метал. Някои често срещани видове изкуствени примамки включват джигове, кранкбейтове, спинърбейтове, меки силикони, блесни и др. Изборът на примамка ще зависи от вида риба, която се цели, мястото за риболов и личните предпочитания на риболовеца.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
BassDream Calabunga 145 LDF-SR Воблер
Calabunga 145LDF-SR са воблери за морски риболов, които предлагат безкомпромисно качество във всеки аспект на своя дизайн, конструкция и работа. Движат се близо до повърхността и достигат максимална дълбочина от 0.5 - 0.7m. Оборудвани са с тройни куки за солена вода Owner. Тази примамка разполага със система за далечно замятане от 2 волфрамови и едно оловно, подвижни утежнения. С нея замятането е просто удоволствие. Подходяща е както за солени, така и за сладки води.
38,90 лв.
Нов
Воблер SPRO FATIRIS 8cm 40г
Една примамка, разработена от екипа на SPRO, която освен с привлекателните си големи очи, има невероятна игра. Подходяща за риболов на щука и распер.
28,50 лв.
Нов
BassDream Calabunga 145LDF-MR Воблер
Calabunga 145LDF-MR са воблери за морски риболов, които предлагат безкомпромисно качество във всеки аспект на своя дизайн, конструкция и работа. Оборудвани са с тройни куки за солена вода Owner. Тази примамка разполага със система за далечно замятане от 2 волфрамови и едно оловно, подвижни утежнения. С нея замятането е просто удоволствие. Подходяща е както за солени, така и за сладки води.
38,90 лв.
Нов
Lurefans RS6 Попер
Много специално проектирана, уникална повърхностна примамка. Имплантирана пластина с титаниево покритие в долната част, която спомага за баланса, играта и допълнително придава визуални сигнали.
24,00 лв.
Нов
Ima Nabarone 125S Воблер
IMA NABARONE 125S е потъващ воблер, утвърден като голям ловец на лавраци и лефери. Има превъзходен кастинг и перфектно движение при туичинг.
38,00 лв.
Нов
Ima Salt Skimmer 110mm Повърхностна примамка
Salt Skimmer е повърхностна примамка, предназначена за риболов на лаврак в плитки участъци. Наподобява бягаща по повърхността на водата хамсия или сардина. Silent Salt Skimmer има разцепващо въздействие върху водата и издава пляскащ звук.
38,00 лв.
Нов
Джиг глава GT-Bio Kalamy Squid
Джиг глава за GT-Bio Kalamy Squid от олово със здрава връзка за куката.
22,00 лв.
Нов
Zip Baits Hickory SSR 34mm Воблер
Hickory SSR е плитко газещ воблер тип кранк. Доказано ефективен воблер при риболов на кефал, като също лови успешно пъстърва и костур. Модела е плуващ и плиткогазещ, перфектен избор за риболов в реки и затворени водоеми.
28,90 лв.
Нов
Ima Hound 125F Glide Воблер
Отлично изработен, прецизно балансиран и готов за подвизи, 125-милиметровият плуващ воблер от Hound серията на Ima е поредната безкомпромисна морска примамка за крайбрежен риболов. Системата за трансфер на теглото във вътрешността на корпуса осигурява далечен и точен кастинг дори в лоши условия и силен вятър. Благодарение на подвижните волфрамови топчета, воблерът достига далечни дистанции от над 70 метра въпреки сравнително ниското си тегло. Специфичният аеродинамичен дизайн на тялото, плюс работната дълбочина в диапазона от 70 см до около 1 метър, моделът е идеалната примамка за риболов в близост до брега на средно големи морски хищници.
36,00 лв.
Нов
Ima Komomo SF-130 Slim Воблер
С дължина от 130мм и тънко, издължено тяло, Ima Komomo 130 Slim много наподобява типичните риби-стръв, с които се хранят хищниците във всички морета и океани. Неговото действие се проявява най-добре при бавно извличане в спокойна вода или на места със слабо течение. Когато бавно обирате влакното, ще видите как Komomo сякаш иска да спре за пауза, и ако му позволите, това ще бъде естествено действие, което би направила всяка дребна риба.
37,00 лв.
Нов
Major Craft Jigpara Micro Slim 10g Пилкер
Major Craft Jigpara Micro Slimе една прекрасна примамка предимно за риболов на shore jigging. Дори и при лош ден за риболов с този малък „приятел“ в кутията е почти сигурно, че ще отървете капото.
11,90 лв.
Нов
Major Craft Jigpara Micro Slim Livebait 10g Пилкер
Major Craft Jigpara Micro Slim е една прекрасна примамка предимно за риболов на shore jigging. Дори и при лош ден за риболов с този малък „приятел“ в кутията е почти сигурно, че ще отървете капото.
12,90 лв.
Нов
Major Craft Jigpara Livebait 20g Пилкер
Major Craft Jigpara е една прекрасна примамка предимно за риболов от брега, с която можете да постигнете една завидна дистанция при замятане. Неустоим за морските хищници.
15,50 лв.
Нов
Major Craft Jigpara Micro Livebait 10g Пилкер
Major Craft Jigpara Micro е една прекрасна примамка предимно за риболов на shore jiggingа. Дори и при лош ден за риболов с тази примамка е почти сигурно, че ще имате успех в риболова.
12,90 лв.
Нов
Major Craft Jigpara Micro Livebait 15g Пилкер
Major Craft Jigpara Micro е една прекрасна примамка предимно за риболов на shore jiggingа. Дори и при лош ден за риболов с тази примамка е почти сигурно, че ще имате успех в риболова.
14,50 лв.
Нов
Major Craft Jigpara Micro Slim Livebait 15g Пилкер
Major Craft Jigpara Micro Slimе една прекрасна примамка предимно за риболов на shore jigging. Дори и при лош ден за риболов с този малък „приятел“ в кутията е почти сигурно, че ще отървете капото.
14,90 лв.
Нов
Major Craft Jigpara Micro Slim 15g
Major Craft Jigpara Micro Slimе една прекрасна примамка предимно за риболов на shore jigging. Дори и при лош ден за риболов с този малък „приятел“ в кутията е почти сигурно, че ще отървете капото.
13,90 лв.
Нов
Bassday Mononofu 64S Воблер
Mononofu нa япoнcĸaтa ĸoмпaния Bassday e eдин oт нaй-дoбpитe вoблepи зa пъcтъpвa. Πpeднaзнaчeн ĸaĸтo зa ocнoвни пoтoци cъc cилнo тeчeниe, тaĸa и зa плитĸи peĸи c ниcĸo нивo нa вoдaтa. Воблерите имaт пpeĸpacни дeтaйлни oĸpacĸи, ĸoитo ce пpeливaт, ĸaĸтo и здpaвa лoпaтĸa и ocтpи ĸyĸи.
29,90 лв.
Нов
Bassday Hades 127F Воблер
Воблер, който може да се ползва в плитки зони при всякакви ситуации. Hades 127F е тестван многократно и може да достигне дистанция от забележителните 70 метра! Това е стабилно „оръжие“ и най-вече е много лесен за водене.
44,90 лв.
Нов
Jackson Metal Effect Long Cast 16g Пилкер
Дългоочакваният модел Long Cast вече е наличен в серията Metal Effect на Jackson. И докато познатият вече Stay Fall е предназначен главно за вертикален риболов, то с Long Cast ще можете да се насладите на далечен и точен кастинг. Формата на тялото заедно с точно настроеното разпределение на тежестта осигуряват стабилна дистанция на полета. Пилкерите имат детайлно изработен външен вид, ярки окраски и са снабдени с тройна и асист кука.
15,50 лв.
Нов
Jackson Bubble Magic 2g Воблер
Jackson Bubble Magic имитира малко ракообразно, което се среща във всички морета и океани, е насочен към инстинктивната хранителна реакция на рибата при лов на сафрид. Bubble Magic може много повече от целевия риболов на сафрид, който издържа на доста големи натоварвания.
14,80 лв.