Изкуствени примамки за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Изкуствени примамки за риболов

Изкуствените примамки за риболов са имитация на живи водни обитатели като рибки, раци, калмари, личинки, червеи и много други, предназначени да настървят рибата да ги атакува (да кълве). Те се предлагат в различни форми, цветове и размери и могат да бъдат направени от материали като пластмаса, дърво, силикон или метал. Някои често срещани видове изкуствени примамки включват джигове, кранкбейтове, спинърбейтове, меки силикони, блесни и др. Изборът на примамка ще зависи от вида риба, която се цели, мястото за риболов и личните предпочитания на риболовеца.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Утежнител за воблер Rapala
Модифицирайте дълбочината на потъване с едно движение - с новата система Screw Diver System (SDS) от Rapala можете лесно да промените теглото на примамката си и дълбочината ѝ на потъване.
17,50 лв.
Нов
Воблер Rapala Floater Elite
След 80 години опит в изработването на воблери, Rapala създават новия Floater Elite – първокласна примамка от балса. Изработена е с легендарната конструкция с балса със своята специфич...
28,90 лв.
Нов
Цикада Rapala Rippin Blade
В резултат на комбинацията между цикада и оригиналния Rippin’ Rap, тази уникална примамка осигурява гъвкавост и производителност в комплект с една наистина ядосана физиономия.
23,90 лв.
Нов
Воблер Rapala X-Light Pop
Малка примамка, която вдига много шум. X-Light Pop е повърхностната храна, която всеки малък хищник търси. Аеродинамичното тяло на примамката стига далеч при замятане и се връща със силни, я...
17,50 лв.
Нов
Savage Gear Savage Rubber 75g Тайръбър
Savage Rubber е атрактивна Tai-Rubber примамка, която благодарение на тежката си глава демонстрира широка слалом игра и позволява бързо да променяте дълбочината. Оборудван е с две асист куки. 
27,20 лв.
Силиконови примамки DAIWA PROREX SLIM SHADY SHAD - 10.5cm/8.0gr

Гамата от силиконови примамки Slim Shady на DAIWA Prorex убеждава със своята привлекателност, контрастни цветове и перфектна игра. Стройната форма на тялото имитира основната риба за храна на повечето хищници - уклея. Опашката е проектирана под ъгъл от 45 градуса, като това позволява на Slim Shady да запази играта си, както в стоящи, така и в течащи води. Примамката притежава специфични леко странични движения и имитира наранена жива рибка. Благодарение на тънката форма на тялото, с тази примамка може да се лови без усилие, тъй като съпротивлението е сведено до минимум и по този начин значително се подобрява кастинга. За разлика от много други силиконови примамки на пазара, очите на този модел са отляти с формата на силикона, а не просто залепени. Страхотен избор при риболов на бяла риба, щука костур или сом.
2,80 лв.
Воблер EFFZETT BUBBLE DIVER
Двуделните воблерите EFFZETT® BUBBLE DIVER са подходящи както за тролинг, така и за риболов от ръка.
13,50 лв.
Клатушка Maver Lacustre Spoon Recast - 2.8 см / 1.8 гр

Maver Lacustre Spoon Recast е клатушка, която се откроява с две много специфични характеристики - първата е формата, която й позволява винаги да работи на желаната дълбочина, както при ниска, така и при висока скорост. Втората е допълнителните вибрации, които се отразяват от горната й част. Цветовете и теглото са проектирани да задоволят капризите и на най-взискателните пъстърви, дори и по време на състезание. Снабдени са с навита халка и единична кука от стомана без контра с химически заточен връх. Скоростта на потъване при тази серия клатушки е проектирана да бъде същата като на пелетите, които се използват за храна по развъдниците.
*Снимката показва лицето и гърба на клатушката.
6,00 лв.
Schwan S Nano Воблер
ValkeIN Schwan S Nano е умалена версия на Schwan S. Това е воблер за ареа риболов с дължина 50мм и тегло от 1.9 грама. Работната му дълбочина е от 0.6м до ~ 1м. Освен размера и дълбочината на газене, друго, което го отличава от по-големия размер е по-изтъненото тяло. Schwan S Nano има собствена игра при равномерна проводка, като при пауза воблерът изплува бавно, връщайки се леко назад. Това е много подходяща примамка за риболов на пасивни пъстърви, тъй като при туич и пауза, можете да я задържите почти неподвижна в паузата, което е равносилно на покана за атака за мудните риби. Воблерът се произвежда в разнообразни разцветки, подходящи за различни условия. Оборудван е с две единични куки без контри, според последните тенденции в ареа риболова.
28,40 лв.
Last Cast JaBug 26 F Воблер
Воблерът ЖА-БЪГ или Ja-Bug е специална разработка от екипа на Fishing Zone за българската марка Last Cast за риболов на кефал. Различната му форма наподобява от една страна с обемните очи и големи устни жаба, а крилата по гърба и долната част бръмбар. Интересът на кефалите към малки бръмбари и жаби е известен на всички запалени риболовци. Tочно поради тази причина решихме да създадем примамка, която максимално да доближава визията и на жаба, и на бръмбар, така се роди ЖА-БЪГ.
18,90 лв.
Воблер Daiwa TOURNAMENT CURRENT MASTER SR 9.3 см - Floating

TOURNAMENT CURRENT MASTER SR e плуващ воблер. Той е абсолютно скрито оръжие за риболов на бяла риба, костур и щука. Богатата гама от цветове го правят и страхотен избор за морски риболов. Патентована система Silent Gravity Oscillation system (S-GOS) позволява замятане на далечни дистанции. Специалната конструкция на тялото и лопатката, прави тази примамка подходяща за риболов в по-силни течения и реки. Истински универсален боец!

Дължина – 9.3 см
Тегло - 12 гр
2 бр Тройки
Тип - FLOATING
Дълбочина на газене – 0.8 – 1.5 метра
Техника на водене - Права проводка, Twiching, STOP&GO
Made in Japan

30,00 лв.
Блесна Aglia No 7
Специално разработена за големи хищни риби. Благодарение на голямото си листо No 7 осигурява работа, която виртуално увеличава размера на 'плячката'. И технически вибрационните сигнали се из...
16,50 лв.
Клатушка NOMURA ISEI AKI SPOON - 3.2cm/2.3gr

Ефективна клатушка със специална извивка по дължината на тялото, за по- добра аеродинамика и атрактивност. Има отлично и предизвикателно движение при водене и при пропадане. Най-ефективна е при водене с туич или "Stop&go" техника. Перфектна за лек риболов на пъстърва в езера, малки реки или Area Trout водоеми.
9,00 лв.
-3,78 лв.
Mustad Mezashi Casting Jig 60g Пилкер
Meтaлeн джиг cпeциaлизин зa ĸacтинг pибoлoв. B пpeднaтa чacт e oбopyдвaн c Acиcт ĸyĸa c ĸoнтpa, a в зaднaтa чacт - c ĸyĸa Tpoйĸa c ĸoнтpa. 
15,12 лв.
18,90 лв.
-3,70 лв.
Mustad Mezashi Casting Jig 40g Пилкер
Meтaлeн джиг cпeциaлизин зa ĸacтинг pибoлoв. B пpeднaтa чacт e oбopyдвaн c Acиcт ĸyĸa c ĸoнтpa, a в зaднaтa чacт - c ĸyĸa Tpoйĸa c ĸoнтpa. 
14,80 лв.
18,50 лв.
-3,50 лв.
Mustad Mezashi Casting Jig 30g Пилкер
Meтaлeн джиг cпeциaлизин зa ĸacтинг pибoлoв. B пpeднaтa чacт e oбopyдвaн c Acиcт ĸyĸa c ĸoнтpa, a в зaднaтa чacт - c ĸyĸa Tpoйĸa c ĸoнтpa. 
14,00 лв.
17,50 лв.
-3,38 лв.
Mustad Mezashi Casting Jig 20g Пилкер
Meтaлeн джиг cпeциaлизин зa ĸacтинг pибoлoв. B пpeднaтa чacт e oбopyдвaн c Acиcт ĸyĸa c ĸoнтpa, a в зaднaтa чacт - c ĸyĸa Tpoйĸa c ĸoнтpa. 
13,52 лв.
16,90 лв.