Фенери ✔️ nikulden.com

Фенери

Prologic Gaurdian Magnetic Rechargable Remote Control Bivvy Light Лампа

Gaurdian Bivvy Light е най-доброто в компактното осветление между цена и качество. Отличава се с впечатляваща мощност от 180 лумена с три променливи настройки на яркостта, които отговарят на вашите изисквания. Допълнителна функция на два мигащи режима предлага страхотен самонасочващ се фар, когато сте в лодката по тъмно.Guardian Bivvy разполага с възможност за магнитен монтаж и стандартна кука, което позволява лесното й закрепване към вашиата палатка.
Заключващото окачване на куката осигурява допълнителни опции за закрепване и може лесно да бъде окачено от близките дървета, огради, колчета и род поди. Освен това може да помага и за подпомагане на нощната фотографияНапълно водоустойчив по спецификация IPX5 означава, че може да остане отстрани в най-лошото време и винаги е готов да освети пътя, когато е необходимо. С напълно презареждаща се лека литиева батерия има време на светене до 20 часа с едно зареждане. Доставя се с USB кабел за презареждане, като може да бъде напълно презареден за по-малко от 2,5 часа.Ръчното дистанционно управление предлага безпроблемна работа в най-тъмните нощи, което се отличава с обхват от 5 метра.
74,00 лв.
Prologic C-Series Bivvy Light 150 Lumen Лампа


Безжичен
Зарежда се чрез USB
Задейства се от алармата
Показва коя аларма се е включила
Ръчно включване/изключване
Увеличаване на яркостта

83,00 лв.
Veniard SB Master UV Фенер
Отличен UV фенер на Veniard на разумна цена.
59,00 лв.
GULFF PRO 365 UV Фенер
Отличен UV фенер на Gulff със литиево-йонна батерия за многократно зареждане. 
89,90 лв.
Gulff Lampman 365nm/3W UV Фенер
Ако искате да имате наистина отличен UV фенер, когато изработвате мухи и да ви служи дълго вереме, това е вашия избор! Има 18650 !!!! зареждания!
94,90 лв.
Плуващ фенер Lineaeffe

Плуващ LED фенер с автоматично запалване. Веднъж включен, той излъчва прекъсната светлина. Отлично решение за любителите на нощния риболов с лодка,
Захранване-  батерии 2 x D - не са включени.
20,00 лв.
Prologic Gaurdian Magnetic Rechargable Remote Control Bivvy Light Лампа
Gaurdian Bivvy Light е най-доброто в компактното осветление между цена и качество. Отличава се с впечатляваща мощност от 180 лумена с три променливи настройки на яркостта, които отговарят на вашите изисквания. Допълнителна функция на два мигащи режима предлага страхотен самонасочващ се фар, когато сте в лодката по тъмно.
74,00 лв.