Аксесоари за захранване ✔️ nikulden.com

Аксесоари за захранване

Нов
MP Bucket w/Bag Мека кофа

 Ултра лека и компактна мека кофа снабдена с 2 метра въже и чанта за носене. 
24,17 лв.
Prologic Cruzade Short Range Throwing Sticks Кобра

 Супер лека и компактна кобра, перфектната за замятане на стръв на къси и средни разстояния. The Cruzade Short Range Throwing  e с дължина 48см, тегло 150гр за 20мм и 230гр за 24мм. 24мм версия е идеална за прилагане големи количества по-малки боили и способна за замятане на до 15 броя на веднъж.
14,58 лв.
Prologic Cruzade Throwing Stick Кобра

Кобра която се предлагат във варианти 20мм и 24мм. Произведени от лека, но много здрава пластмаса, с мека на допир дръжка в долния край против плъзгане. Супер точни и постигане на голяма дистанция с лекота.
18,25 лв.
Prologic Marker Kit Комплект маркери

Всичко от което се нуждаете за вашето точно сканиране. Маркери с висока плаваемост и със сменяеми глави жълто и оранжево направени от пластмаса. Два броя 85 грама и 120 грама. 
20,75 лв.
Prologic Neoprene Casting Stall Ръкавица за кастинг

Защитете показалеца си, когато се изисква екстремно замятане с нашата гъвкава и удобна ръкавиица за кастинг. Отличаващ се с комбинация от неопрен и мека кожа, тази ръкавица е напълно регулируема благодарение на еластичните секции и маншета на велкро. Кожата на задната част на пръста помага за подобряване на сцеплението.
13,33 лв.
Middy Чашка за прашка

Резервни чашки за прашки MIDDY. Отлична изработка. Ляти и твърди. Не се деформират при натягане на прашката за стрелба и така не губят от стръвта и я концентрират в точка.
Здрави и надеждни. Могат да се монтират и на прашки от конкурентни марки.
3,33 лв.
Метод хранилка - MV-R METHOD - M

Иновативна хранилка на MAVER за METHOD риболов на фидер.
Предлага се в няколко грамажа.
Един блистер съдържа 2 броя хранилки.
Това е една много здрава фидер хранилка за дълга употреба.
 
8,33 лв.
-8,00 лв.
Метална бъркалка за бъркане на захранка с машина

За нас това е най.добрата "бъркалка" за захранка на пазара в Европа. Кои и какви са нейните предимства:

Тя е много здрава и солидно конструирана и изпълнена. Всички заварки са плазменно-точкови.
Има 10 спици. С тази голяма бройка спици, се съкращава процеса на увлажняване на захранката - на половина. Водата и въздуха много по бързо и продуктивно се вкарват в захранката при работа с тази бъркалка.
Има относително високо тегло. Това дава по-висока центробежна сила и мощност при работа с нея.
Обира перфектно захранката по ръба на кофата.

25,33 лв.
33,33 лв.
Кобра MAD Throwing Stick
Специалната извивка дава на протеиновите точпета достатъчна сила и точност за достигане на желаната от вас далечна дистанц. За риболов на шаран и амур.
18,75 лв.
Резервен ластик за прашка Matrix Slik Catapult
Резервен ластик за популярната прашка Matrix Slik Catapult. Разполага с монтирани втулки с антиоплитаща функция и два конектора за свърване на чашката. Опаковката съдържа един комплект.
11,58 лв.
Хранилка за бял червей MIDDY - SPEED FEEDER SIDE LEAD

Хранилка за риболов на Фидер в два грамажа.
Хранилка затворен тип за риболов с червей. Снабдена с капаче с вирбел и утежнение, което подпомага кастинга и бързото лягане на хранилката на дъното.
4,17 лв.
ПРАШКА MIDDY 329 X-FLEX PELLET CATY

Супер качектво прашка за стрелба на червей, царевица и пелети. Снабдена е с лека и здрава енергомична рамка в която дланта и пръстите лягат без да се усещат остри ръбове или дискомфорт. Рамката е малко по-голяма от стандартната рамка на прашката за щека. Това е направено за да се стреля по-удобно и бързо с пелети. Чашката е штампована, твърда и не се деформира при натягане. Тъй като е силиконова не тежи при стрелбата и фокусира пелетите точно на желаната дистанция, без да ги пръска. Рамката е изработена така, че няма предна и задна част. Както я хванете, така стреляте. Ластика е мек и издръжлив на дълга употреба. 
Дистанция 10-20м
15,00 лв.
Ластици за прашка Мiddy

Резервни ластици за прашки MIDDY. Изработени са от 100% естествен латексов материал. Към всеки ластик са приложени и 2 броя опашки за стягапе, ако е необходимо.
Разбира се, че те могат да се сложат и на други прашки на други рибарски марки. Ластиците са кухи и с различна дължина.

Модел 331 - Диаметър за монтажа 3мм - дължина 55см
Модел 332 - Диаметър за монтажа 3мм - дължина 50см

4,17 лв.