Аксесоари за захранване ✔️ nikulden.com

Аксесоари за захранване

КОФА ФУТЕР
Футер за захранка
24,00 лв.
ПРИКАЧНО С ЛЕГЕН
Прикачно - държач с леген за захранка
Размер - 25см
45,00 лв.
Кофа за жива стръв Plastilys Primo
Практична кофа с вместимост 7 литра, оборудвана с вътрешна кошница за стръв с метална дръжка и капаче.
24,90 лв.
Кофа за жива стръв кръгла
Удобна двойна кръгла кофа - вътрешната кофа е с процепи за оттичане на водата и с капак, а външната кофа е плътна, като може да се използва за различни дейности.
23,80 лв.
Кофа за жива стръв 7 литра + помпа
Кофа от две части с помпичка - състои се от плътна кофа с метална дръжка, кофа на решетка с дръжка и капак за бърз достъп и помпичка за въздух. Вместимост - 7 литра.
33,00 лв.
Prologic Illuminated EVA Marker Float Kit Маркер

 Иновативен маркер поплавък направен от EVA с висока плътност. Благодарение на естествениете свойства на тялото на EVA, този маркер се отличава с естествена висока плаваемост и добра мекота, което прави този поплавък почти нечуплив. Доставя се с две различни глави: остра и кръгла. И двете глави могат да се използват нормално или, ако е необходимо, могат да се осветят, като се завъртят в положение "включено" на батерията.
39,00 лв.
MP Bucket w/Bag Мека кофа

 Ултра лека и компактна мека кофа снабдена с 2 метра въже и чанта за носене. 
29,00 лв.
Prologic Cruzade Short Range Throwing Sticks Кобра

 Супер лека и компактна кобра, перфектната за замятане на стръв на къси и средни разстояния. The Cruzade Short Range Throwing  e с дължина 48см, тегло 150гр за 20мм и 230гр за 24мм. 24мм версия е идеална за прилагане големи количества по-малки боили и способна за замятане на до 15 броя на веднъж.
17,50 лв.
Prologic Cruzade Throwing Stick Кобра

Кобра която се предлагат във варианти 20мм и 24мм. Произведени от лека, но много здрава пластмаса, с мека на допир дръжка в долния край против плъзгане. Супер точни и постигане на голяма дистанция с лекота.
21,90 лв.
Prologic Marker Kit Комплект маркери

Всичко от което се нуждаете за вашето точно сканиране. Маркери с висока плаваемост и със сменяеми глави жълто и оранжево направени от пластмаса. Два броя 85 грама и 120 грама. 
24,90 лв.
Prologic Neoprene Casting Stall Ръкавица за кастинг

Защитете показалеца си, когато се изисква екстремно замятане с нашата гъвкава и удобна ръкавиица за кастинг. Отличаващ се с комбинация от неопрен и мека кожа, тази ръкавица е напълно регулируема благодарение на еластичните секции и маншета на велкро. Кожата на задната част на пръста помага за подобряване на сцеплението.
16,00 лв.
Middy Чашка за прашка

Резервни чашки за прашки MIDDY. Отлична изработка. Ляти и твърди. Не се деформират при натягане на прашката за стрелба и така не губят от стръвта и я концентрират в точка.
Здрави и надеждни. Могат да се монтират и на прашки от конкурентни марки.
4,00 лв.