Царевица за риболов ✔️ nikulden.com

Царевица за риболов

Царевица в кофа FilStar
Специално подбрана царевица за подхранване и стръв, подобрена с най-атрактивните аромати за риболов на трофейни шарани и едри риби.
14,90 лв.
Царевица TRAPER - 400 гр
Ароматизирана царевица за кука и захранка, подходяща за всички шаранови риби. Производител: TRAPER Произход: Полша, EU...
4,30 лв.
Царевица MAD CORN
Силиконова царевица MAD Corn Цвят: червен Бр. в опаковка: 20
2,00 лв.
Царевица CZ XXL Corn
Голям размер царевица за големи шарани. Потопена във висoкокачествена ароматизираща и оцветителна течност, за да се извлече най-доброто от тази специална стръв.
7,90 лв.
Царевица FilStar
Варена царевица за стръв в бурканче с различни аромати.
3,99 лв.
Царевица Cukk
Целозърнена специална рибарска царевица от унгарската марка CUKK. Любим деликатес за всички видове риба с изключение на хищни риби. Съдържа само естествени материали. След отваряне продуктът може да с...
6,80 лв.
Царевица CZ Mammoth Maize
Гигантски размери царевица за големи шарани. Потопена във висoкокачествена ароматизираща и оцветителна течност, за да се извлече най-доброто от тази специална стръв.
7,90 лв.
Царевица Cukk Pearl Corn
Изключително леки Pop - up топчета (пуканки) произведени от подбрани царевични зърна. Pearl Corn са много ефективни, те издържат 1-2 часа във вода и не потъват в калта. Диаметър на топчетата между 10-14 мм.
4,60 лв.
Царевица DB Frenzied Sweetcorn
Готова за използване царевица със специално подбрани зърна, които да не се разкъсват от куката.
10,50 лв.
Царевица CZ Sweet Anglers Maize
Традиционна, доказала се и добре позната стръв, която е задължителна за риболовците на шаран. Направена е от висококачествена царевица посредством специален производствен процес, благодарение на който...
4,90 лв.
Царевица плик FilStar
Царевица в плик с тегло 1 kg, която се предлага в различни вкусове. Продуктът може да се закупи само на стек, който съдържа 10 плика царевица по 1 kg всеки.
39,00 лв.
Жито и царевица FilStar
Жито и царевица FilStar в различни вкусове в плик с тегло 1 kg. Продуктът може да се закупи само на стек, който съдържа 10 плика по 1 kg всеки.
39,00 лв.