Силикони за морски риболов ✔️ nikulden.com

Силикони за морски риболов

Силикон Westin RingTeez Curltail
Където и да се появи, Westin RingTeez Curltail предизвиква фурор! Изпъкналите ребра на RingTeez предизвикват изкушаващи вибрации във водата и привличат всеки хищник в обсега. Живите цветове и wacky ta...
13,50 лв.
Cannibal Shad 8cm 5pcs Комплект силикони
Savage Gear Cannibal Shad 8см е изключително успешна примамка за риболов на костур, щука, бяла риба и сом. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие от нови цветове и размери, покриващи всички ситуации и условия по време на риболов.
10,50 лв.
Cannibal Shad 10cm 5pcs Комплект силикони
Savage Gear Cannibal Shad 10cm е изключително успешна примамка за риболов на костур, щука, бяла риба и сом. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие от нови цветове и размери, покриващи всички ситуации и условия по време на риболов.
12,50 лв.
Cannibal Shad 12.5cm 4pcs Комплект силикони
Savage Gear Cannibal Shad 12.5см е изключително успешна примамка за риболов на щука, бяла риба и сом. Със своето уникално гъвкаво движение, съвсем доближаващо се до това на жива рибка, Cannibal Shad e просто неустоим за хищните риби. Разнообразие от нови цветове и размери, покриващи всички ситуации и условия по време на риболов.
14,40 лв.
Силикон Westin BullTeez Shadtail
Искате ли да хванете голяма риба? BullTeez е перфектният избор за улов на най-големите екземпляри от хищници като щука и костур. Комбинацията от Shad Tail и тънко тяло създава изкусително движение с п...
10,90 лв.
Силикон Westin Stanley the Stickleback Shadtail
Силиконoвата примамка Stanley the Stickleback Shadtail е изработена чрез 3D сканиране на истински екземпляри от вида Stickleback, които както е известно са предпочитаната - богата на мазнини и протеин...
3,30 лв.
Силикон Westin HypoTeez Shadtail
Хипнотизирайте хищниците с Hypo Teez. Кръстена с латинското име на рибката корюшка (Hypomesus Olidus), ръчно оцветената примамка е толкова реалистична, че дори истинската ѝ майка не би я различила. Пр...
3,50 лв.
Savage Gear 3D TPE Swim Squid 250mm Силиконова примамка
Страхотна примамка с превъзходни детайли и супер реалистичен профил, създадена въз основа на 3D сканиране на истински калмар. Примамката плува и изглежда като жив калмар, а това ще провокира всяки морски хищник да я атакува. Може да се води по няколко различни начина. Със замятане и бавно извличане, да се приложи слоу джиг техника или на тролинг. Уникалният дизайн от две части позволява на риболовеца да добавя аромати от вътрешна страна или да добавя тройна или асист кука при 180мм и 250мм модели. 95мм и 125мм са по два броя в опаковка с монтирани в различна посока куки за двойно действие.
31,90 лв.
Силиконова примамка - DAIWA TOURNAMENT DFIN - 12.5см / 5

Качествени туистери за риболов на бяла риба, сом, костур и щука. Изработени са от мек силикон от последно поколение материал. Перфектен дизайн. Цялата примамка, работи, като жива рибка. Цветовете са отлично подбрани за нашите водоеми. 
MADE IN JAPAN
 
Дължина: 12.5 смБрой в опаковка - 5
 
Цената е за една бройка.
3,80 лв.
Силиконова примамка - DAIWA TOURNAMENT DFIN - 10см / 4

Качествени туистери за риболов на бяла риба, сом, костур и щука. Изработени са от мек силикон от последно поколение материал. Перфектен дизайн. Цялата примамка, работи, като жива рибка. Цветовете са отлично подбрани за нашите водоеми. 
MADE IN JAPAN
 
Дължина: 10 смБрой в опаковка - 7
 
Цената е за една бройка.
2,00 лв.
Силиконова примамка - DAIWA TOURNAMENT DFIN - 7.5см / 3

Качествени туистери за риболов на бяла риба, сом, костур и щука. Изработени са от мек силикон от последно поколение материал. Перфектен дизайн. Цялата примамка, работи, като жива рибка. Цветовете са отлично подбрани за нашите водоеми. 
MADE IN JAPAN
 
Дължина: 7.5 смБрой в опаковка - 10
 
Цената е за една бройка.
1,50 лв.
Силикон Pontoon 21 Awaruna 3,5 инча (8.89см)
Активна и атрактивна – две основни функции на дизайна, съчетани с уникални характеристики, като дълъг живот, проблясващи цветове и реалистични движения.
Изработени са от специална комбинация силиконови смеси GUMEXIM която позволява да се запази формата и гъвкавоста на примамката при продължително излагане на UV лъчи и същевремено ги защитава от агресивното влияние на околната среда!
7,80 лв.
Силикон Awaruna DUN 3.5 Pontoon 21
– Awaruna DUN е по-лек от Awaruna EVO. „DUN“ – както и в случая с Kalikana DUN – показва, че тази серия има отклонена форма в сравнение с Awaruna.
– Awaruna DUN има вътрешен направляващ канал за опашката на офсетната кука, дорсален прорез за скриване на жилото, както и удължени странични вдлъбнатини като водачи за външно оборудване с двойна кука (двойната от външната страна притиска кухия вътрешен канал, което го фиксира още по-сигурно върху тялото на примамката );
10,00 лв.
Силикон Westin - Magic Minnow Jig
Можете да ловите с Magic Minnow еднакво ефективно при различни техники от брега или от лодка, като например бавно обиране или джигинг.
13,30 лв.
Силикон Westin CurlTeez Curltail
CurlTeez на Westin е силиконова примамка, изработена с иновативна опашка, която сочи надолу при движение на рибката и така раздвижва водораслите, привличайки неустоимо хищниците.
3,00 лв.
Силикон Westin Salty Тhe Shrimp Jig
Не е нужно да губите времето си в преследване на жива стръв! Силиконът Westin Salty Тhe Shrimp Jig представлява отлично 3D копие на истинска жива скарида, с която може да ловите лефер, лаврак и други ...
12,60 лв.
Резервни силиконови тела за Westin - Sandy Andy Jig
Комплект с три броя резервни силиконови тела за популярната примамка Sandy Andy Jig. Морските хищници, които се хранят със змиорки, са един от най-желания улов. Тази причина доведе до създаването н...
8,90 лв.