Нов
Байтрънър макара - DAIWA 22 EMBLEM BR 10000

Най-новият модел от голямото семейство на DAIWA - 22 EMBLEM BR 10000
Характеристики:

Though Digigear
Infinite Anti-Reverse
ATD drag system with carbon discs
Baitrunner функция
Cross Wrap line support
CNC-machined aluminum longcast spool
HIP line clip (метален клипс)
Т-образна дръжка
Ръчно затваряне на бигела

340,00 лв.
Нов
Байтрънър макара - DAIWA EMCAST BR LT 5000-C

Тази серия на Daiwa, представя малки и компактни макари LT генерация, с универсално приложение.

Тя е проектирана за риболов на шаран на къси и средни дистанции и риболов на среден и тежък фидер.

С нея отлично могат да се ловят и хищници - щука, бяла риба и сом, на дъно и на тапа.
Общо взето за всички видове еднодневни и по-къси излети.
Новата LT конструкция на кинематиката на макарата ви дава компактен дизайн в лек и здрав корпус със супер DRAG POWER от 12 кг за такава малка макара. LT дизайна също така подсигурява лек и плавен ход, като зацепването на трасмисията е съвършенно точно.
В продължение на това, авансовата система е от последно поколение - Advanced Tournament Drag, която сработва плавно и незабавно при необходимост без прекъсване или задържане, като настройката е финна и дълга според необходимите условия на риболов.
Основната шпула е алуминиева, Long Cast ABS конструкция с намалено триене на горния външен ръб за бързо и безпроблемно изнизване на влакното при замятане и постигане на максимални кастингови дистанции.
Free Run системата
210,00 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR TASK FD на 2 лагера

Високо качество макара с два лагера. Бързо оборотна. Мулти стоп на задния ход. Снабдена е с алуминиева шпула и резервна графитна. Има отличен ход и здрава конструкция. Приложима е за всички видове риболов на плувка и болонеза. Моделите 40 и 50 са добри и за фидер и дъно. Модела 60 за риболов на дъно и трофейни риби с дебели влакна.
Достъпна цена.
20,00 лв.
Макара Okuma AK Baitfeeder
Okuma AK Baitfeeder притежава автоматична бейтфидер система, графитно тяло, алуминиева шпула, CFR (Cyclonic Flow Rotor Technology).
86,00 лв.
Макара Okuma Carbonite
Модел спининг макара със заден аванс от бюджетния клас, която може да ви послужи при различни методи на риболов. Моделът се отличава с своето графитно тяло и ротор устойчиви на корозия, благ...
63,00 лв.
Макара Okuma 8K
Концептуалната кастинг макара 8K включва не само патентованите дизайни на Okuma като Rotor Brake System, ротор с четкови предпазители, бързо настройваща се антиривърс система......, надгражда всички функции и елементи.
235,00 лв.
-57,00 лв.
Шаранджийска Макара SpeedMaster 14000XTC Shimano
Шаранджийска макара за дълги разстояния със зашеметяващи характеристики и перфектна цена!
Макарите за дълго замятане SpeedMaster XTC с размер 14000 са надеждни работни коне модел 2019 г., за риболов на шаран на дълги разстояния в нашите местни води.
Те се отличават с благороден, матово черен шаранджийски дизайн, който може да се комбинира идеално с всяка обикновена шаранджийска въдица, както и с качество на обработка, което не оставя какво да се желае!
SpeedMaster XTC за риболов на шаран на дълги разстояния е пълен с най-добрите техники, които Shimano може да предложи, включително X-Ship за максимален живот на макарата и Hi-Speed drag система, която ви позволява да се справите и с най-големите шарани.
Тук спиращото дъха техническо оборудване отговаря на най-високото качество на обработка и повече от перфектно съотношение цена-производителност!
302,00 лв.
359,00 лв.
Макара Daiwa 19 BLACK WIDOW BR LT 4000-C

Daiwa 19 BLACK WIDOW BR LT е компактна макара с универсално приложение приложение, като в духа на DAIWA, отговаря на най-високите стандарти за качество. Отлично приляга за всякакви техники за риболов на дъно - шарани, амури и каракуди. Може да я ползвате за риболов и на всякакви хищници - щука и бяла риба, на тапа и на дъно. Ще ви пасне на по-мощните фидери с дължина 3,90-4,20м средна и тежка акция. Отлицен избор е и за модерния METHOD FEEDER. Макарата е направена по най-новата и супер хитова технология LT на Daiwa. Има много по-добра и по-мощна предавка с голяма мощност и дълговечност. Това дава лек и плавен ход, като и при напрежение под натоварване няма нужда да "помпате" рибата, рискувайки да я изпуснете, а просто навивате -  и тя не спира да прибира. В този модел е вградена и новата авансова система на Daiwa - ATD - Advanced Tournament Drag, която сработва плавно и незабавно при необходимост без прекъсване или задържане, като настройката е финна и дълга според необходимите условия на риболов. Основната шпула е алуминиева, Long Cast ABS конструкция с намалено триене на горния външен ръб за бързо и безпроблемно изнизване на влакното при замятане и постигане на максимални кастингови дистанции. Free Run системата
Ненадминатото съотношение цена /  качество. Уникален дизайн на съвременните Daiwa технологии я превръщат в хит за новия сезон.
Drag power:: 12kg
Спецификации:


LT (Light & Tough)
1 лагер
TOUGH DIGIGEAR® (TDG)
ATD™ drag system
Финно регулируем аванс
Infinite Anti-Reverse®
Cross Wrap® system
Silent Oscillation® system
ABS® aluminum longcast spool
CNC фрезована алуминиева дръжка


150,00 лв.
Макара Daiwa 19 BLACK WIDOW BR LT 5000-C

Daiwa 19 BLACK WIDOW BR LT е компактна макара с универсално приложение приложение, като в духа на DAIWA, отговаря на най-високите стандарти за качество. Отлично приляга за всякакви техники за риболов на дъно - шарани, амури и каракуди. Може да я ползвате за риболов и на всякакви хищници - щука и бяла риба, на тапа и на дъно. Ще ви пасне на по-мощните фидери с дължина 3,90-4,20м средна и тежка акция. Отлицен избор е и за модерния METHOD FEEDER. Макарата е направена по най-новата и супер хитова технология LT на Daiwa. Има много по-добра и по-мощна предавка с голяма мощност и дълговечност. Това дава лек и плавен ход, като и при напрежение под натоварване няма нужда да "помпате" рибата, рискувайки да я изпуснете, а просто навивате -  и тя не спира да прибира. В този модел е вградена и новата авансова система на Daiwa - ATD - Advanced Tournament Drag, която сработва плавно и незабавно при необходимост без прекъсване или задържане, като настройката е финна и дълга според необходимите условия на риболов. Основната шпула е алуминиева, Long Cast ABS конструкция с намалено триене на горния външен ръб за бързо и безпроблемно изнизване на влакното при замятане и постигане на максимални кастингови дистанции. Free Run системата
Ненадминатото съотношение цена /  качество. Уникален дизайн на съвременните Daiwa технологии я превръщат в хит за новия сезон.
Drag power:: 12kg
Спецификации:


LT (Light & Tough)
1 лагер
TOUGH DIGIGEAR® (TDG)
ATD™ drag system
Финно регулируем аванс
Infinite Anti-Reverse®
Cross Wrap® system
Silent Oscillation® system
ABS® aluminum longcast spool
CNC фрезована алуминиева дръжка


155,00 лв.
Prologic Fulcrum BF TF Handle Шаранджийска макара

Prologic Fulcrum BF TF Handle 3000

Тегло: 394 g
Лагери: 5 + 1
Предавателно число: 6.2:1
Мъртва тяга: 7 kg
Обиране на влакно с един оборот: 101 cm
Капацитет (mm / m):0.28 / 220

 
Prologic Fulcrum BF TF Handle 4000

Тегло: 412 g
Лагери: 5 + 1
Предавателно число: 6.2:1
Мъртва тяга: 7 kg
Обиране на влакно с един оборот: 111 cm
Капацитет (mm / m):0.30 / 260

 
Prologic Fulcrum BF TF Handle 5000

Тегло: 555 g
Лагери: 5 + 1
Предавателно число: 5.6:1
Мъртва тяга: 9 kg
Обиране на влакно с един оборот: 102 cm
Капацитет (mm / m):0.33 / 260

 
Prologic Fulcrum BF TF Handle 6000

Тегло: 584 g
Лагери: 5 + 1
Предавателно число: 5.6:1
Мъртва тяга: 9 kg
Обиране на влакно с един оборот: 110 cm
Капацитет (mm / m):0.35 / 310

228,00 лв.
Prologic Avenger BF Шаранджийска макара

С елегантна и скрита естетика и матово черно тяло, тази макара предлага ниво на изпълнение също толкова добре, колкото изглежда. Това е благодарение на множество уникални функции, включително конструкция с фиксирана предавка, бързо плъзгане и функция Bite & Fight, които помагат да се осигури правилната мощност и гладкост, нашата собствена смазка Dura Grease и класно дървено копче на дръжката с едно докосване. Петте стоманени сачмени лагери на макарата осигуряват безпроблемна работа, докато линейният валяк помага да се премахне усукването на линията с фин моно и оплетка. Както и за шарана, тази макара е идеална за поемане на други трудно боеви риби като мряна.

Графитно тяло и ротор
Дръжка с едно докосване с класическо дървено копче
Dura Grease
5 + 1 стоманени сачмени лагери
Резервна графитна шпула
Bite & Fight функция
Конструкция с неподвижно зъбно колело

105,00 лв.
Prologic Element XD BF Шаранджийска макара

Предлагайки перфектния баланс между лекота, здравина и гладко изпълнение, Element XD BF е изграден върху графитна рамка с ABS / 1k карбонови странични плочи. Той също така се отличава с кована, супер дълъг ход алуминиева шпула, 6 + 1 сачмени лагери от неръждаема стомана за гладкост при тежко извличане на налягане и мощна, но еднакво гладка система от въглеродни влакна. Системата за супер бавни трептения дава несравнима линия, разположена върху макарата, за да подпомогне замятането на дълги разстояния, докато елегантната карбонова дръжка и копчето придават приятно око. С високо ниво на устойчивост на корозия, тази макара продължава да иска повече, независимо колко силно я наказвате.

Графитно тяло и ротор
Dura Grease
6 + 1 запечатани стоманени сачмени лагери (IAR неръждаема)
Неръждаеми шайби за плъзгане
Главен вал от неръждаема стомана
Графитна резервна шпула
Дръжка с ЦПУ с карбоново копче
Въглеродна система за плъзгане
Изключително бавно трептене на червячния вал
Bite & Fight

285,00 лв.
Prologic Element BF Шаранджийска макара

За онези риболовци на шарани, които изискват малко допълнително нещо от екипировката си, гамата Prologic Element BF има решенията. Представяйки първата в индустрията комбинация от бързо плъзгане и функция Bite & Fight в една макара.Конструкция с фиксирана предавка и 9 + 1 стоманени сачмени лагери, тази макара представлява първокласна производителност на практична цена.

Система за бързо плъзгане
Графитно тяло и ротор
Конструкция с неподвижно зъбно колело
Dura Grease
9 + 1 стоманени сачмени лагери (3 + 1 неръждаема)
Копче от карбонова дръжка
Резервна графитна шпула
Bite & Fight функция

140,00 лв.
Prologic C-Series BF Шаранджийска макара

Компактен по размер, малък на цена, но голям на производителност - тази макара е проектирана за риболовци на шарани с високи стандарти. Иновативната комбинация от макарата с бързо плъзгане и нашата страхотна функция Bite & Fight ви дава пълен избор и контрол върху начина на риболов. Конструкцията с фиксирана предавка предлага превъзходно предаване на мощност и гладко усещане на предавката.

Система за бързо плъзгане
Графитно тяло и ротор
Dura Grease
3 + 1 стоманени сачмени лагери
Дръжка от EVA
Резервна графитна шпула
Bite & Fight функция
Конструкция с неподвижно зъбно колело

79,00 лв.
Prologic Fulcrum XD Шаранджийска макара

За риболовците на шарани името Prologic означава качество и издръжливост - и това е духът, който сме изляли в новите ни макари за шаран Fulcrum. Супер здравата и още по -стилна серия Fulcrum XD е направена не само за отлично представяне, но и за да ви помогне с лекота да постигнете дълги разстояния. Отличаващ се с ултра бавно трептене за перфектно полагане на линията, невероятно издръжлив основен вал от неръждаема стомана и 5 + 1 запечатани стоманени сачмени лагери за мощност, тази макара няма да ви подведе.

Графитно тяло и ротор
Dura Grease
Два клипса за линии
5 + 1 запечатани стоманени сачмени лагери (IAR неръждаема)
Неръждаем 7 мм основен вал
CNC дръжка с едно докосване с дървено копче
Въглеродна система за плъзгане
Изключително бавно трептене на червячния вал

225,00 лв.
Prologic Element XD FD Шаранджийска макара

Предлагайки перфектния баланс между лекота, здравина и гладко изпълнение, Element XD BF е изграден върху графитна рамка с ABS / 1k карбонови странични плочи. Той също така се отличава с кована, супер дълъг ход алуминиева шпула, 6 + 1 сачмени лагери от неръждаема стомана за гладкост при тежко извличане на налягане и мощна, но еднакво гладка система от въглеродни влакна. Системата за супер бавни трептения дава несравнима линия, разположена върху макарата, за да подпомогне замятането на дълги разстояния, докато елегантната карбонова дръжка и копчето придават приятно око. С високо ниво на устойчивост на корозия, тази макара продължава да иска повече, независимо колко силно я наказвате.

Графитно тяло и ротор
Dura Grease
6 + 1 запечатани стоманени сачмени лагери (IAR неръждаема)
Неръждаеми шайби за плъзгане
Главен вал от неръждаема стомана
Графитна резервна шпула
Дръжка с ЦПУ с карбоново копче
Въглеродна система за плъзгане
Изключително бавно трептене на червячния вал
Bite & Fight

233,00 лв.
Prologic Fulcrum XD BF Шаранджийска макара

Супер мощни и елегантни, Fulcrum XD притежават супер бавна осцилация за прецизно и равномерно редене на влакното. Изключително здравата стоманена основна ос и петте затворени стоманени лагера гарантират мощност и отлична работа под товар, а за перфектната им работа се грижи новата Dura Grease смазка, която гарантира перфектно смазване, независимо от температурата. От Пролоджик знаят, че аванса трябва да бъде прецизен, за това са използвали най-добрите карбонови дискове за него. PROLOGIC Fulcrum XD 7000 BF се очертава да бъде една от най-добрите шаранджийски байтрънър макари на пазара.

Тяло и ротор изработени от графит
Dura Grease иновативна грес за смазване
Бърз и прецизен аванс с карбонови шайби
2 големи клипса за влакното
4+1 запечатани стоманени лагера (IAR stainless)
Мощна 7 мм основна ос от неръждаема стомана
CNC изваяна дръжка с механизъм за бързо сгъване
Красива дървена ръкохватка
Ултра бавна осцилация с червячен механизъм
Предавателно число: 4.3:1
Капацитет на шпулата: 400 m / 0.35 mm
Резервна шпула: продава се отделно
Тегло: 772 г
С един оборот навива 100см

295,00 лв.