ШАРАНДЖИЙСКА МАКАРА RONDEL 10000 SD
Предназначена за изключително далечни дистанции и най-големите изкушения в риболова на шарани.
151,67 лв.
Шаранджийска макара RONDEL 7000 SD
Предназначена за изключително далечни дистанции и най-големите изкушения в риболова на шарани.
131,67 лв.
МАКАРА COAST
Макара с олекотен графитен корпус, 2 лагера, прецизен заден аванс, графитна шпула + резервна графитна, анти-реверс, балансиран ротор и дръжка.
19,38 лв.
VIPER
 
10,63 лв.
МАКАРА CYCLONE
Шаранджийска макара с графитна шпула 2+1 лагера.
43,75 лв.
МАКАРА TACTIC PRO
Олекотен графитен корпус, метална дръжка, резервна шпула и ергономична ръкохватка, 2+1 лагера.
49,38 лв.
ELEGANCE PELLET FEEDER
Изĸлючитeлнo ĸaчecтвeнa мaĸapa c двe aвaнcoви cиcтeми.Tя paзпoлaгa c 4 + 1 лaгepa, пpeцизeн пpeдeн aвaнc, гpaфитнo тялo и aлaнcиpaн poтop, aнти-ycyĸвaщa cиcтeмa и здpaвa aлyминиeвa дpъжĸa c yдoбнa гyмeнa pъĸoxвaтĸa. 
43,75 лв.
ENDURA CARP
Риболовна макара с двоен аванс - Baitrunner. Много мощна и здрава дръжка с гумирана ръкохватка. Червячна предавка. Система против навиване на влакното под шпулата. Long Cast шпула за риболов на далечни дистанции. 
61,35 лв.
TORNADO FEEDER
Резервната шпула е дълбока!
0,00 лв.
Шаранджийска Макара DAIWA 20 CROSSCAST 45 SCW 5000LD QD

Абсолютен хит на пазара. Тази макара впечатлява с иновативната си ултра Long Cast шпула от 45мм, SCW система на бавния ход и перфектното редене на влакното и супер мощност на предавката. Има метален клипс на шпулата, стругована цяла дръжка и много атрактивен COOL BLACK (матово черен без отблясъци) дизайн.
Няма аналог на такава цена за подобен дизайн на пазара. 
233,33 лв.
Макара за риболов QUICK FAHRENHEIT 6
Това е подобрената нова версия на доказалия се Quick FAHRENHEIT 6 със своята здравина и ефективност. Новото в модела Quick FAHRENHEIT 6 е по-доброто зъбно колело и добавянето на новата смазка Duragrease.
Mакарите от серията Quick FAHRENHEIT 6 на DAM са един прекрасен избор за всякакъв тип риболов. Оборудвани са с шпула, разработена и тествана за по-далечно замятане и оширен ротор, което прави замятането много точно и прецизно. В комплекта е включена безплатна резервна шпула.
80,75 лв.
Макара за риболов QUICK FINESSA 8 с преден аванс
Тази макара представлява концентрация на най-добрите спецификации и технология, налични в гамата, с широка гама от размери от 1000 до 8000, за да покрие всяка възможност за риболов. В комплекта е включена безплатна резервна шпула.
106,58 лв.
Макара с Преден Аванс Lineaeffe OCEAN MASTER на 3 лагера с навито влакно

Още едно неустоимо предложение от Lineaeffe. Особено подходящо за районите около голямите реки Дунава, Марица и язовири. А тъй като по принцип модела е планиран за морска употреба, на него трябва да обърнат внимение и нашите риболовци от черноморието и любителите на Surf Casting-а в Гърция. Това е здрава машина, която може смело да се натовари с такъм с тежести 100-150 грама. Механизма е мощен и надежден. Предлага се с резервна шпула и навито влакно. Готова за употреба.
28,33 лв.
Макара Okuma Powerliner Pro Baitfeeder
Макара Okuma Powerliner Pro Baitfeeder предлага модерен дизайн в съчетание с най-добрите елементи, за отлична работа по време на риболов. Моделът е окомплектован с резервна шпула.
146,67 лв.
Макара Okuma Carbonite
Модел спининг макара със заден аванс от бюджетния клас, която може да ви послужи при различни методи на риболов. Моделът се отличава с своето графитно тяло и ротор устойчиви на корозия, благ...
52,50 лв.
Макара за риболов DAM NOVA RD WITH LINE
Макарата е бюджетен модел с един лагер. Изключително непретенциозна и здрава макара. Подходяща за начинаещи риболовци и деца. Макарите са готови за риболов с навито на тях монофилно влакно. Оборудвани са с 1 лагер, графитни корпус ротор и шпула, анти вибрационна система и противоусукваща влакноводеща ролка. Перфектно съотношение цена-качество.
23,25 лв.
Макара QUICK 1 FS 3000
Макарата е снабдена с три сачмени лагера и един иглен за моментен стоп. Със страхотната си цена е идеалната макара за развлечение и случаен риболов.За хора, които не искат да дават много пари, но все пак искат нещо сигурно
64,08 лв.