Аксесоари за захранване за шаран ✔️ nikulden.com

Аксесоари за захранване за шаран

Лопатка за захранване Particle Baiting Spoon
Лопатката за подхранки Particle Baiting Spoon е изработена от високоустойчива пластмаса, разполага с дренажни отвори за прецеждане на смески, алуминиева дръжка и удобна връзка.
39,10 лв.
Лопатка за захранване Large Baiting Spoon
Large Baiting Spoon е перфектна за всички видове подхранки, включително бойлита и пелети. Лопатката е изработена от високоустойчива пластмаса, разполага с алуминиева дръжка и удобна връзка.
39,10 лв.
Prologic Cruzade Short Range Throwing Sticks Кобра

 Супер лека и компактна кобра, перфектната за замятане на стръв на къси и средни разстояния. The Cruzade Short Range Throwing  e с дължина 48см, тегло 150гр за 20мм и 230гр за 24мм. 24мм версия е идеална за прилагане големи количества по-малки боили и способна за замятане на до 15 броя на веднъж.
20,00 лв.
PVA TAPE AND STRING ПВА Лента и конец

 Total Meltdown e вероятно най-широката гама от PVA продкукти предлагана на пазара и съдържа всеки един PVA продукт, от който може да се нуждаете. За производството се използва само най-висококачествения и екологично чист PVA оставящ нулеви остатъци около куката след разграждане във водата. 
4,10 лв.
Prologic Cruzade Short Range Throwing Sticks Кобра

 Супер лека и компактна кобра, перфектната за замятане на стръв на къси и средни разстояния. The Cruzade Short Range Throwing  e с дължина 48см, тегло 150гр за 20мм и 230гр за 24мм. 24мм версия е идеална за прилагане големи количества по-малки боили и способна за замятане на до 15 броя на веднъж.
17,50 лв.
Prologic Cruzade Throwing Stick Кобра

Кобра която се предлагат във варианти 20мм и 24мм. Произведени от лека, но много здрава пластмаса, с мека на допир дръжка в долния край против плъзгане. Супер точни и постигане на голяма дистанция с лекота.
21,90 лв.
Prologic Illuminated EVA Marker Float Kit Маркер

 Иновативен маркер поплавък направен от EVA с висока плътност. Благодарение на естествениете свойства на тялото на EVA, този маркер се отличава с естествена висока плаваемост и добра мекота, което прави този поплавък почти нечуплив. Доставя се с две различни глави: остра и кръгла. И двете глави могат да се използват нормално или, ако е необходимо, могат да се осветят, като се завъртят в положение "включено" на батерията.
39,00 лв.
Prologic Marker Kit Комплект маркери

Всичко от което се нуждаете за вашето точно сканиране. Маркери с висока плаваемост и със сменяеми глави жълто и оранжево направени от пластмаса. Два броя 85 грама и 120 грама. 
32,00 лв.
Prologic Neoprene Casting Stall Ръкавица за кастинг

Защитете показалеца си, когато се изисква екстремно замятане с нашата гъвкава и удобна ръкавиица за кастинг. Отличаващ се с комбинация от неопрен и мека кожа, тази ръкавица е напълно регулируема благодарение на еластичните секции и маншета на велкро. Кожата на задната част на пръста помага за подобряване на сцеплението.
23,00 лв.
Заден протектор за щека - Daiwa EVA POLE END CAPS

Заден протектор/тапа за щека. Изработен от твърда EVA. Служи за предпазване на задния ръб на снадката, на последното коляно, което ползвате в момента. Ляга плътно и здрава на снадката, и я предпазва отлично. Няма опасност да падне при работа със щеката. Предлага се в няколко размера. Така можете да си подберете протектори за 2-3 колена. Протекторите може да се ползват за най-различни модели щеки.
15,00 лв.
Ракети за захранване MAD BITE
Перфектни качествени ракети в два размера, с които ще презентирате захранката точно там, където искате.
16,90 лв.
Кобра MAD Throwing Stick
Специалната извивка дава на протеиновите точпета достатъчна сила и точност за достигане на желаната от вас далечна дистанц. За риболов на шаран и амур.
22,50 лв.
Хранилка за бял червей MIDDY - SPEED FEEDER SIDE LEAD

Хранилка за риболов на Фидер в два грамажа.
Хранилка затворен тип за риболов с червей. Снабдена с капаче с вирбел и утежнение, което подпомага кастинга и бързото лягане на хранилката на дъното.
5,00 лв.
KODEX Refill Spool of Meltz PVA 20mm Continuous 6m

6-метрова макара за пълнене от Meltz непрекъснат PVA, която е разработена и тествана на място в продължение на повече от 12 месеца, за да се гарантира, че мрежата има перфектната скорост на стопяване. На практика не оставя следи, дори и там, където е направен възелът. Kodex също така се увери, че мрежата е фина микро, гладка на допир. Предлага се както в тесен (20 мм), така и в широк (40 мм) диаметър.
28,00 лв.
KODEX Meltz PVA 20mm Continuous 6m in Tube plus rammer

Meltz непрекъснат PVA е разработен и тестван на място в продължение на повече от 12 месеца, за да се гарантира, че мрежата има перфектната скорост на топене. На практика не оставя следи, дори и там, където е направен възелът. Kodex също така се увери, че мрежата е фина микро, гладка на допир и анти-стълба. Получавате удивителна дълготрайна дължина от 6 метра и системата за товарене е първокласна, допълнена със здрава трамбовка. Предлага се в тесен (20 мм) и широк (40 мм) диаметър, както и пълнители. Мрежата сега се разтваря още по-бързо, по-стегната от преди и захваща тръбата за зареждане още по-добре.
32,00 лв.
PVA конец KODEX Meltz Factor3 PVA String (10m spool)

Част от отличната гама Meltz PVA от Kodex, тази струна Factor3 с ниско съдържание на остатъчни вещества е направена от три пластинчати нишки, осигуряващи три опции за скорост на топене. Използвайте заедно за по-бавно топене (90 секунди), разделете на двойни нишки, за да увеличите скоростта (60 секунди), или разделете на единични нишки за бърза скорост на топене в студени зимни условия (30 секунди). Factor3 е идеален за връзване на пълнители или създаване на стрингери и се предлага на лесна за съхранение 10-метрова макара.
4,00 лв.
ПРАШКА MIDDY 329 X-FLEX PELLET CATY

Супер качектво прашка за стрелба на червей, царевица и пелети. Снабдена е с лека и здрава енергомична рамка в която дланта и пръстите лягат без да се усещат остри ръбове или дискомфорт. Рамката е малко по-голяма от стандартната рамка на прашката за щека. Това е направено за да се стреля по-удобно и бързо с пелети. Чашката е штампована, твърда и не се деформира при натягане. Тъй като е силиконова не тежи при стрелбата и фокусира пелетите точно на желаната дистанция, без да ги пръска. Рамката е изработена така, че няма предна и задна част. Както я хванете, така стреляте. Ластика е мек и издръжлив на дълга употреба. 
Дистанция 10-20м
18,00 лв.