Аксесоари за захранване за шаран ✔️ nikulden.com

Аксесоари за захранване за шаран

Заден протектор за щека - Daiwa EVA POLE END CAPS

Заден протектор/тапа за щека. Изработен от твърда EVA. Служи за предпазване на задния ръб на снадката, на последното коляно, което ползвате в момента. Ляга плътно и здрава на снадката, и я предпазва отлично. Няма опасност да падне при работа със щеката. Предлага се в няколко размера. Така можете да си подберете протектори за 2-3 колена. Протекторите може да се ползват за най-различни модели щеки.
12,50 лв.
-8,00 лв.
Метална бъркалка за бъркане на захранка с машина.

За нас това е най.добрата "бъркалка" за захранка на пазара в Европа. Кои и какви са нейните предимства:

Тя е много здрава и солидно конструирана и изпълнена. Всички заварки са плазменно-точкови.
Има 10 спици. С тази голяма бройка спици, се съкращава процеса на увлажняване на захранката - на половина. Водата и въздуха много по бързо и продуктивно се вкарват в захранката при работа с тази бъркалка.
Има относително високо тегло. Това дава по-висока центробежна сила и мощност при работа с нея.
Обира перфектно захранката по ръба на кофата.

25,33 лв.
33,33 лв.
Хранилка за бял червей MIDDY - SPEED FEEDER SIDE LEAD

Хранилка за риболов на Фидер в два грамажа.
Хранилка затворен тип за риболов с червей. Снабдена с капаче с вирбел и утежнение, което подпомага кастинга и бързото лягане на хранилката на дъното.
4,17 лв.
KODEX Refill Spool of Meltz PVA 20mm Continuous 6m

6-метрова макара за пълнене от Meltz непрекъснат PVA, която е разработена и тествана на място в продължение на повече от 12 месеца, за да се гарантира, че мрежата има перфектната скорост на стопяване. На практика не оставя следи, дори и там, където е направен възелът. Kodex също така се увери, че мрежата е фина микро, гладка на допир. Предлага се както в тесен (20 мм), така и в широк (40 мм) диаметър.
23,33 лв.
KODEX Meltz PVA 20mm Continuous 6m in Tube plus rammer

Meltz непрекъснат PVA е разработен и тестван на място в продължение на повече от 12 месеца, за да се гарантира, че мрежата има перфектната скорост на топене. На практика не оставя следи, дори и там, където е направен възелът. Kodex също така се увери, че мрежата е фина микро, гладка на допир и анти-стълба. Получавате удивителна дълготрайна дължина от 6 метра и системата за товарене е първокласна, допълнена със здрава трамбовка. Предлага се в тесен (20 мм) и широк (40 мм) диаметър, както и пълнители. Мрежата сега се разтваря още по-бързо, по-стегната от преди и захваща тръбата за зареждане още по-добре.
26,67 лв.
PVA конец KODEX Meltz Factor3 PVA String (10m spool)

Част от отличната гама Meltz PVA от Kodex, тази струна Factor3 с ниско съдържание на остатъчни вещества е направена от три пластинчати нишки, осигуряващи три опции за скорост на топене. Използвайте заедно за по-бавно топене (90 секунди), разделете на двойни нишки, за да увеличите скоростта (60 секунди), или разделете на единични нишки за бърза скорост на топене в студени зимни условия (30 секунди). Factor3 е идеален за връзване на пълнители или създаване на стрингери и се предлага на лесна за съхранение 10-метрова макара.
3,33 лв.
Фидер хранилка - Middy Speed Feeder Bottom Lead 21гр

Хранилка от затворен тип. Много удобна за риболов с червей. Предлагат се с 21грамово утежнение. Към капака имат монтиран вирбел.
3,33 лв.
Вдевачка MIDDY 1202

Това е супер здрав и надежден еластичен конец, който няма да се сгъне лесно, поради здравината му на опън. Той прави еластичната резба
5,00 лв.
Кука за топ сет Maver Elastico

Комплект с 10бр кукички със специален канал за ластика. Поставя се на топ сетите от две части, при сгънато състояние за да не се нарани ластика на ръба на снадката.
5,00 лв.
ПРАШКА MIDDY 329 X-FLEX PELLET CATY

Супер качектво прашка за стрелба на червей, царевица и пелети. Снабдена е с лека и здрава енергомична рамка в която дланта и пръстите лягат без да се усещат остри ръбове или дискомфорт. Рамката е малко по-голяма от стандартната рамка на прашката за щека. Това е направено за да се стреля по-удобно и бързо с пелети. Чашката е штампована, твърда и не се деформира при натягане. Тъй като е силиконова не тежи при стрелбата и фокусира пелетите точно на желаната дистанция, без да ги пръска. Рамката е изработена така, че няма предна и задна част. Както я хванете, така стреляте. Ластика е мек и издръжлив на дълга употреба. 
Дистанция 10-20м
15,00 лв.
Ластици за прашка Мiddy

Резервни ластици за прашки MIDDY. Изработени са от 100% естествен латексов материал. Към всеки ластик са приложени и 2 броя опашки за стягапе, ако е необходимо.
Разбира се, че те могат да се сложат и на други прашки на други рибарски марки. Ластиците са кухи и с различна дължина.

Модел 331 - Диаметър за монтажа 3мм - дължина 55см
Модел 332 - Диаметър за монтажа 3мм - дължина 50см

4,17 лв.