Обтегачи (Swinger) за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Обтегачи (Swinger) за риболов на шаран

Регулируем клипс за въдици Fox Black Label Adjustable Rod Clip
Fox Black Label Adjustable Rod Clip представлява комплект от два броя регулируеми клипсове за въдица, с които може да държите линията между сигнализатора и обтегача опъната.
18,60 лв.
SNZ Bite Indicator

Елегантни и функционални, гамата SNZ регистрират и най-малките движения на линията. Благодарение на новото решение на скобата за линия можете да използвате традиционна скоба за линия от неръждаема стомана, ако искате вашата линия да се плъзга свободно или можете да фиксирате линията наполовина чрез щипката за долна линия. Корпусите на Allbobbins са направени с помощта на прозрачен акрил с висока видимост за подпомагане на визуализацията при слаба светлина. Всички единични индикатори се продават с резервна глава и допълнителна тежест, докато комплектът от 3 и 4 обтегача се доставя с допълнителен комплект изцяло сини бобини.
• Двойна линия скоба система
• Доставя се с резервни калерчета
• Включено допълнително утежнение
• Верижка „змия“ с черно покритие
• Изключително ярки акрилни тела
• Може да поеме бета светлина
• Винтова връзка

123,00 лв.
PROLOGIC K3 BITE INDICATOR Обтегачи

 Специален индикатор за сигнализатори с красив дизайн, 3k високомодулно карбоново тяло и с черни тефлонови (PTFE) клипсове за влакното.Предлага се в комплект от 3 и 4 броя в луксозно куфарче.
66,00 лв.
Prologic P.A.C. Swing and Hang Indicator Kit Обтегачи

 Като традиция в Prologic, ние предлагаме пълен асортимент от цветове и допълнителна тежест върху този компактен и стилен обтегач. Регулируемата метална щипка и връзката с винт правят този индикатор изключително здрав и надежден, а допълнителното тегло е изключително полезно при риболов на дълги разстояния или през по-ветровитите дни.      
23,90 лв.
Wind Blade Bite Indicator Обтегач

Wind Blade Bite Indicator е друга голяма новост от Prologic. Това е обтегач хибрид от суингер и хенгер. Произведен от високо качествен алуминий, с аеродинамична форма и оборудван със система за бързо и лесно откачане и закачане на влакното.
55,50 лв.
Prologic K1 Limited Edition Mini Hanger Chain Kit Комплект обтегачи

Prologic K1 Limited Edition Mini Hanger Chain Kit е комплект от компактни и стилни обтегачи. Регулируемата тефлонова щипка и връзката с винт правят този индикатор изключително здрав и надежден, а допълнителното тегло е изключително полезно при риболов на дълги разстояния или през по-ветровитите дни.
33,00 лв.
Prologic K1 Mini Hanger Chain Set Комплект обтегачи

Серията Mini  K1 обтегачи със сигурност разбива модела по отношение на функционалност и естетика. Тези красиво машинно нарязани глави са не само елегантни за окото, но също така предлагат оптимално тегло и баланс.Стоманената черна верига с въже осигурява перфектно партньорство между плавно движение и стабилизация. Доставя се с избор от цветни тела, стойка за верига и пръчка, заедно с две допълнителни тежести, което го прави бързо и лесно за фина настройка към вашите специфични изисквания.

Прецизни машинно рязани тела
Скоби за опъване на линията с въртящ момент
Верига от черна стомана без заплитане
Доставя се с резервни цветни тела

95,00 лв.
Prologic K1 Mega Swing-Arm Kit Комплект обтегачи


Прецизни, машинно изработени глави
Въртящи се щипки
Ветроустойчиви въртящи се рамена
Доставя се с избор от цветни глави
Допълнителни тежести

40,00 лв.
Prologic K1 Mini Hanger Chain R, Y, G Обтегач

Prologic K1 Mini Hanger Chain е компактен и стилен обтегач със сменяем цвят на главата според Вашите предпочитания. Регулируемата тефлонова щипка и връзката с винт правят този индикатор изключително здрав и надежден, а допълнителното тегло е изключително полезно при риболов на дълги разстояния или през по-ветровитите дни.
33,00 лв.
Prologic Sensor Hanger Обтегач

Разполага с автоматично осветление, което се включва при здрач и се изключва при зазоряване и се доставя с допълнителна тежест.
Предлага се широка гама от цветове за тези, които обичат да поддържат настройките си координирани.

Здрава, но гъвкава верига
Автоматично осветление
Работи с две батерии LR44 (не са включени)

55,50 лв.
Prologic K1 Limited Edition Mega Swing-Arm Kit Обтегачи

Идеални за риболовци, насочени към по-големи водни пространства и изискващи нещо повече. Комплектите K1 Mega Swing Arm Kits са страхотно допълнение към гамата на Prologic. Доставя се с избор от цветни тела и две допълнителни тежести, за да улесните фината настройка на вашите обтегачи.
40,00 лв.
Обтегачи MAD Insomnia Specialisr Hangers
Оборудвани са с фантастичен дизайн на клипса подходяш за всякакъв тип риболов. Той не се откача и в най-горно положение, а с помощта на подвижната халка, може да регулирате силата на захвата му.
19,90 лв.
Luminating Swing Indicator
Светещ хенгер/суингер/обтегач. Пригоден за употреба с почти всички родподи и сигнализатори. Белият LED индикатор може да захраните посредством кабел с жак, който може да включите в куплунга в долната част на сигнализатора.
24,50 лв.
Обтегач Black Label Mini Swinger Green
Black Label Mini Swinger е компактен индикатор, изработен от висококачествени материали.
46,90 лв.
Обтегач светещ Faith SW-5 Illuminated Hanger Blue
The Faith SW-5 е модерен и иновативен индикатор. Продуктът има гъвкаво тяло, плъзгаща се тежест и може да черпи енергия от батерията на алармата.
26,30 лв.
Обтегач FilStar Swinger
Индикатор за шаранска стойка. Цветът може да варира.
8,90 лв.
Обтегач с верижка FilStar Swinger - FBI-3
Характеристики: - Цветни прозрачни глави; - Специален клипс за влакното; - Неръждаема верижка.
3,80 лв.
Обтегач Swinger FilStar FBI 4
Класически oбтегач - swinger, разполагащ с всички необходими функции, допринасящи за максимална ефективност в шаранския риболов. FBI-4 разполага с прозрачна глава, в която има вграден светодиод, който...
17,50 лв.
Обтегач Swinger Filstar FBI-6
Практичен обтегач swinger, снабден гъвкава верижка от солидни звена с реактивен цвят, която се огъва посредством пружини минаващи по цялата и дължина. Главата и верижката на модела са изработени от пр...
19,60 лв.