Калъфи, кутии и класьори за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Калъфи, кутии и класьори за риболов на шаран

Комплект кутия и мрежа за пелети MIDDY MX-Series Soaker - Bowl Combo

В тази спестяваща пари комбинация получавате MX-PS3 Pellet Soaker и MX-5B Mixing Bowl - страхотна комбинация за приготвяне на вашата стръв, те са напълно съвместими помежду си. Изработен от издръжлив мрежест материал, накисващият пелет MX-PS3 има пълно затваряне с цип и ергономична здрава дръжка за потапяне на стръв. Качествената 5-литрова купа за смесване включва изключителна технология Hydroseal.
37,50 лв.
Кутия за кръст Maver GIBERN BOX

Кутия за кръст от Италиянският производител Maver.
Материал на кутията: пластмаса, материал на колана: текстил
Едно голямо отделение с възможност за разделяне за Воблери, капаците са приспособени за малки принадлежности, като имат самостоятелно затваряне с пластмасовси разделители.
20,83 лв.
Сак Daiwa TOURNAMENT PRO 3BOX FEEDER CARRYALL - M

Кожен сак с 3 кутии.

​Регулируема презрамка
Каишки за носене
Преден джоб с цип
3 пластмасови кутии за принадлежности

112,50 лв.
Чанта за топчета

Чанта за протеинови топчета Boilie Air Dry Bag.
16,67 лв.
Калъф за Кобра - DAIWA INFINITY THROWING STICK ITSC1

Калъф на Daiwa за съхранение и транспортиране на Кобри за мятане на топчета. Особено е важен за модерните и скъпи карбонови кобри.
33,33 лв.
Мрежест сак за съхранение на топчета - Daiwa INFINITY Boilie Mesh Dry Bag XL

Daiwa INFINITY Boilie Mesh Dry Bag XL
Компактен и практичен мрежест сак за съхранение на топчета. Топчетата, особено пресните имат остатъчна влажност. Ако не ги съхранявате правилно, особено в риболовния бивак, където ще изкарате 5-10 дни, те мухлясват и стават негодни за употреба. С този сак решавате този въпрос. Отваряте пакетите, слагате ги вътре и ги закачате на някое дърво на сянка. Така ще изкарат дълго време и ще ви свършат работата, за която са планирани.
21,67 лв.
Чанта за кръста - Daiwa BLACK WIDOW BAIT BAG

Удобна чанта за кръста. Подходяща за съхранение на стръв(топчета,пелети или червей). Лесно сваляща се вътрешност за бързо почистване. Вътрешен джоб с цип на капака.  
36,67 лв.
Сак с твърд капак - Daiwa IFS LOW LEVEL CARRYALL

IS Carryall на ниско ниво Модел 18850-200
Системата за ниско ниво IS (Infinity System) е проектирана да бъде основното устройство за съхранение на всички шаранджии.
Вътрешната облицовка от PVC е лесна за почистване, а PVC основата предпазва от влага през земята.
Има три външни джоба за кутии. Идеална гъвкавост за кратки или по-дълги риболовни пътувания.
Материална чанта: 600D полиестер Материал отдолу: PVC
125,00 лв.
Калъф за 5 въдици - Daiwa IFS 12FT 5 ROD HOLDALL

Тази изключително гъвкава защита на пръта има вградена защита на върха и дръжката и може да се регулира на 10 фута., 12 фута. и 13 фута. пръчки. Също така има напълно подплатена кутия за макара. Той може да се използва и с трите пръта IS holdalls, за да разшири капацитета си от три на пет пръта.
Материал: 600D полиестер
Перфектна защита за пръчка и макара
116,67 лв.
Filstar Калъф FilStar KK 312-1 - троен за шарански пръчки с макари

FilStar KK 312-1 е версия без подплата на вече популярния КК312, удобен калъф с класическа кройка, предвиден да събере три шарански пръчки с макари. Моделът ви дава възможност да съхраните най-големите размери на шарански макари, благодарение на просторното си уширение с подплатени разделители. Оборудван е с регулируема презрамка с подложка за рамо, ръкохватка, двоен цип по цялата дължина, а също и велкро ленти и вложки за фиксиране на пръчките. Зеленият цвят Desert Green пасва идеално на всяко риболовно оборудване. Размери: 1.50 х 0.35 м.
37,50 лв.