Калъфи за въдици ✔️ nikulden.com

Калъфи за въдици

Твърд калъф за въдица DAIWA - 145см или 157см

Полутвърд калъф с вплетени карбонови влакна, който надеждно защитава въдицата. Подплатена дръжка и крачета, осигуряват удобство и стабилност, а страничният джоб може да се използва за носене на кеп.
Материал: 100% полипропилен
150,00 лв.
КАЛЪФ 3 прегради 145см
Луксозна и дебело подплатена полутвърда чанта в класическа форма от нашата нова гама "Formax Elegance Feeder Pro Series", предназначена да побере 3 пръчки с монтирани монтажи. От лявата страна има джоб за чадър и е снабдена със здрави дръжки за носене в ръка, които се свързват с велкро, както и подплатена презрамка.
95,00 лв.
Калъф Formax 3 прегради 165 cm
Луксозна, дебело подплатена полутвърда чанта - калъф с класическа форма от новата серия Formax Elegance Feeder Pro, предназначена за три въдици с прикрепени монтажи. Разполага с джоб за чадър от лявата страна, здрава дръжка за носене със свързване с велкро и подплатена презрамка.
99,00 лв.
Калъф Fox Spomb 13 ft Rod Jacket
Висококачествен калъф, перфектен за съхранение на Spod и Marker въдици. 
65,00 лв.
Prologic Avenger Padded Multi Sleeve Калъф за въдици


600D Rip-stop водоустойчив плат
Напълно подплатен за оптимална защита
Антикорозионни HD ципове и Hi-Viz дръжчици
Удобна дръжка за носене
Предлага се в конфигурации 10,12 и 13 фута

150,00 лв.
Prologic Avenger 1 Rod Padded Rod Sleeve Калъф за въдица

Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този изключително здрав калъф за въдици няма да ви подведе. Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели. Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността. Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват. Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.
78,00 лв.
Prologic Avenger 1 Rod Compact Sleeve Калъф за въдица

Тази обширна гама багажи е проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на всеки случай от ежедневния риболов на шаран - серия създадена от риболовци за риболовци.Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този здрав и изключително здрав багаж няма да ви подведе.
Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват.  Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.Тази гама продукти комбинира опростени и функционални функции с практически решения.
59,00 лв.
Prologic Avenger 3 + 3 Rod Padded Holdall Калъф за въдици

Представяме Ви новата гама багажи Prologic Avenger.Тази обширна гама багажи е проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на всеки случай от ежедневния риболов на шаран - серия създадена от риболовци за риболовци.Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този здрав и изключително здрав багаж няма да ви подведе.
Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват.  Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.

 

235,00 лв.
PROLOGIC CONNECTED TIP/BUTT PROTECTOR 2PC Протектор за въдица

 Протектор за въдица е изключително полезен риболовен аксесоар. Състои се от два фиксатора, произведени от мек неопрен, които са свързани помежду си с регулируем ластик, който позволява да се използва на различни по дължина въдици. Продуктът позволява лесно транспортиране на въдица заедно с макара и бързо преминаване към разгънато и сгънато състояние на въдицата и предпазва най-уязвимите части от нараняване или счупване. 
42,00 лв.
Калъф MADCAT SINGLE ROD HOLDALL
Калъф за съхранение на въдици за сом. В горната си част е много широк, позволяващ лесно прибиране на въдицата, дори и с голямата плувка. Изработен е от изключително здрав полиестер, който ще предпази вашето оборудване при всякакви ситуации.
86,20 лв.
Калъф за въдици Daiwa NZON 2+2 - 180cm

Калъф за четири въдици с макари Daiwa N'ZON е с подсилен гръб и дъно. Въдиците могат да бъдат разположени по начин, който да разделя макарите една, за предпазване от повреди. Вътрешният разделител предотвратява надраскване на въдиците.
Размер: 180x26x26cm
300,00 лв.