Прикачни за фидер риболов ✔️ nikulden.com

Прикачни за фидер риболов

-12,70 лв.Нов
Прикачно Matrix 3D-R Mega Feeder Arm
Прикачното Matrix 3D-R Mega Feeder Arm е стабилно рамо за опора на дълги въдици, перфектно за риболов при широки водоеми и реки.
114,30 лв.
127,00 лв.
Прикачно с опора за въдица Matrix 3D-R EVA Butt Rest Extending
Комплектът е създаден да осигури прецизно позициониране по време на фидер риболов. Тръбата на главата разполага с бутон за бързо освобождаване на главата, така че да може лесно да бъде смене...
58,00 лв.
Прикачно Matrix 3D-R Brolley Bracket
Прикачното Matrix 3D-R Brolley Bracket е предназначено да осигури стабилност на чадър, фиксирайки здраво в две точки към платформа или стол. Оборудвано е с устойчиви фитинги за фиксиране на чадъра и и...
58,00 лв.
-19,50 лв.
Прикачно Matrix Self-Supporting Side Tray
След много тестове на различни дизайни, конструкторите на Matrix създадоха своята първа самоносеща тавичка Self-Supporting Side Tray, отлично прикачно за риболовна платформа, което в този вариант е ощ...
175,50 лв.
195,00 лв.
Прикачно Matrix 3D-R Angled Rod Holder
Прикачното Matrix 3D-R Angled Rod Holder ще фиксира стабилно вашата въдица към стола.
33,50 лв.
-28,10 лв.
Прикачно за платформа Matrix Pro Feeder Tray
Прикачаното Matrix Pro Feeder Tray ви предоставя отличен вариант да подредите захранките и необходимите принадлежности до риболовната платформа и то по-най удобния, защитен и достъпен начин.
252,90 лв.
281,00 лв.
Прикачно Eurocatch Feeder Support Adjustable
Eurocatch Feeder Support Adjustable е регулируема опора за фидер пръчки, осигуряваща оптимално добра позиция. Системата Angle Lock ви позволява да настроите опората под различни ъгли.
13,50 лв.
-24,40 лв.
Прикачно Matrix 3D Extending Side Tray
Прикачното Matrix 3D Extending Side Tray представлява маса с разтягащ се плот, предоставяща ви оптимално пространство за работа и подредба на стръв и аксесоари около риболовната платформа.
219,60 лв.
244,00 лв.
Прикачно - стойка за риболов на фидер Cormoran ROD REST EVA FEEDER 24cm

Гребен с фиксирани позиции за риболов на фидер. Главата е направена от полиестерна пяна, ноято е здрава от една страна и не наранява и драска пръчката от друга. Монтира се на прикачни с универсална резба за винт. Отличен аксесоар, особено ако духа вятър, има течение или чакате шаран, който може да ви "вземе" пръчката.

13,00 лв.
Прикачно за фидер MV-R RIVER FEEDER ARM за крак 25-30-36мм

Универсално прикачно за монтиране на платформи с кръгъл крак.
Предната част е с кривка 90 градуса. Подвижна. На нея може да се монтират всички ваши любими носачи за риболов на фидер и мач.
70,00 лв.
Прикачно Feeder Arm Feeder Arm Profix 60cm Formax
Качествено рамо, изработено от алуминий и с патентована система "One Touch Block", т.е. две глави (две скоби), които се отварят напълно и бързо с просто натискане на бутон и могат да бъдат захванати към всички щанги за стол с диаметър 25 до 36 мм. Тази стойка е дълга 60 см.
52,50 лв.
Прикачно Стойка За Въдица Feeder Arm Tele 50/95cm Formax
Качествено телескопично рамо, изработено от алуминий и с патентована система "One Touch Block" или глава (скоба), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захваща за всички щанги за стол с диаметър от 25 до 36 мм Това рамо е с дължина 50 см и може да се удължи до 95 см.
37,50 лв.
Прикачно Стойка Feeder Arm Pro Tele 50/90CM Formax
Качествено телескопично рамо, изработено от алуминий и с патентована система "One Touch Block", т.е. две глави (две скоби), които се отварят напълно и бързо с просто натискане на бутон и могат да бъдат захванати към всички столове с диаметър 25 до 36 мм. Това рамо е с дължина 50 см и може да се удължи до 90 см.
64,00 лв.
Прикачно Държач Pro 20cm FXEL-208120 Formax
Качествен държач със стандартна резба, изработен от алуминий и с патентована система "One Touch Block" или глава (скоба), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захваща за всички столове с диаметър от 25 до 36 мм. Този държач има и система "Quick NG Change", т.е. предпазителят може да се отдели от държача, без да се сваля от бар стола, просто чрез отвиване на един винт.
28,00 лв.
Прикачно Държач EVA С Конектор 40cm Formax
Качествен държач за фидер с EVA опора и патентована "One Touch Block" система или глава (скоба), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захваща за всички столове с диаметър от 25 до 36 мм 
27,00 лв.
Прикачно Стойка За Фидер Keep Net Arm Formax
изработено от алуминий и с патентована система "One Touch Block" или глава (скоба), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захваща за всички модели столове с диаметър от 25 до 36 мм. Този държач има и система "Quick NG Change", т.е. предпазителят може да се отдели от държача, без да се сваля от стола, просто чрез отвиване на един винт.
27,00 лв.
-12,80 лв.
Прикачно Matrix Slim Extending Side Tray
Тавичка с тесен профил, разработена за фиксиране към задната страна на платформата. Идеална за ползване като втора тавичка за аксесоари като класьори за поводи или кутии с фидери.
115,20 лв.
128,00 лв.