Прикачни за фидер риболов ✔️ nikulden.com

Прикачни за фидер риболов

ПРИКАЧНО FEEDER ARM TELE 72/113cm
Качествено  рамо, изработено от алуминий и с патентована система "One Touch Block", т.е. глава (скоба), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захване на всички крака  за столове с диаметър от 25 до 36 mm .Това рамо има основна дължина от 72 см и може да се удължи до 113 см
51,00 лв.
ПРИКАЧНО С ЛЕГЕН
Прикачно - държач с леген за захранка
Размер - 25см
45,00 лв.
ПРИКАЧНО СТОЙКА ЗА ФИДЕР
Качествен държач за предпазител със стандартна резба за всеки предпазител, изработен от алуминий и с патентованата система "One Touch Block", т.е. главата (скобата), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захване на всички щанги на столове с диаметър от 25 до 36 мм. Този държач за предпазител има и система "Quick NG Change", тоест предпазителят може да се отдели от държача, без да се сваля от щангата на стола, просто като се развие един винт.
30,00 лв.
Прикачно Стойка за Чадър
Качествена алуминиева поставка за чадъри с патентована система "One Touch Block", т.е. главата (скобата), която се отваря напълно и бързо с натискане на бутон и може да се захване на всички щанги за столове с диаметър от 25 до 36 мм 
37,50 лв.
ПРИКАЧНО СТОЙКА FEEDER ARM PRO TELE 105/160C
Качествено захранващо рамо, изработено от алуминий и с патентованата система "One Touch Block", т.е. две глави (две скоби), които се отварят напълно и бързо с просто натискане на бутон и могат да бъдат захванати на всички щанги за столове с диаметър от 25 до 36 мм. Това рамо има основна дължина от 105 см и може да се удължи до 160 см.
79,50 лв.
-12,70 лв.
Прикачно Matrix 3D-R Mega Feeder Arm
Прикачното Matrix 3D-R Mega Feeder Arm е стабилно рамо за опора на дълги въдици, перфектно за риболов при широки водоеми и реки.
114,30 лв.
127,00 лв.
Прикачно Matrix 3D-R Brolley Bracket
Прикачното Matrix 3D-R Brolley Bracket е предназначено да осигури стабилност на чадър, фиксирайки здраво в две точки към платформа или стол. Оборудвано е с устойчиви фитинги за фиксиране на чадъра и и...
58,00 лв.
-19,50 лв.
Прикачно Matrix Self-Supporting Side Tray
След много тестове на различни дизайни, конструкторите на Matrix създадоха своята първа самоносеща тавичка Self-Supporting Side Tray, отлично прикачно за риболовна платформа, което в този вариант е ощ...
175,50 лв.
195,00 лв.
-28,10 лв.
Прикачно за платформа Matrix Pro Feeder Tray
Прикачаното Matrix Pro Feeder Tray ви предоставя отличен вариант да подредите захранките и необходимите принадлежности до риболовната платформа и то по-най удобния, защитен и достъпен начин.
252,90 лв.
281,00 лв.
-24,40 лв.
Прикачно Matrix 3D Extending Side Tray
Прикачното Matrix 3D Extending Side Tray представлява маса с разтягащ се плот, предоставяща ви оптимално пространство за работа и подредба на стръв и аксесоари около риболовната платформа.
219,60 лв.
244,00 лв.
Прикачно - стойка за риболов на фидер Cormoran ROD REST EVA FEEDER 24cm

Гребен с фиксирани позиции за риболов на фидер. Главата е направена от полиестерна пяна, ноято е здрава от една страна и не наранява и драска пръчката от друга. Монтира се на прикачни с универсална резба за винт. Отличен аксесоар, особено ако духа вятър, има течение или чакате шаран, който може да ви "вземе" пръчката.

13,00 лв.
Прикачно за фидер MV-R RIVER FEEDER ARM за крак 25-30-36мм

Универсално прикачно за монтиране на платформи с кръгъл крак.
Предната част е с кривка 90 градуса. Подвижна. На нея може да се монтират всички ваши любими носачи за риболов на фидер и мач.
90,00 лв.
Прикачно Feeder Arm Feeder Arm Profix 60cm Formax
Качествено рамо, изработено от алуминий и с патентована система "One Touch Block", т.е. две глави (две скоби), които се отварят напълно и бързо с просто натискане на бутон и могат да бъдат захванати към всички щанги за стол с диаметър 25 до 36 мм. Тази стойка е дълга 60 см.
60,00 лв.
Прикачно Стойка За Въдица Feeder Arm Tele 50/95cm Formax
Качествено телескопично рамо, изработено от алуминий и с патентована система "One Touch Block" или глава (скоба), която се отваря напълно и бързо с просто натискане на бутон и може да се захваща за всички щанги за стол с диаметър от 25 до 36 мм Това рамо е с дължина 50 см и може да се удължи до 95 см.
40,50 лв.