Монофилни влакна за риболов на сом ✔️ nikulden.com

Монофилни влакна за риболов на сом

Влакно за монтажи MADCAT 50M ULTRA-SOFT MONO LEADER
Високо устойчив на абразия монофиламент за направата на поводи и монтажи за сом. Толкова мека, че въпреки големия диаметър, лесно може да се завърже.
25,90 лв.
Влакно DAMYL SPEZI LINE BOAT 0.50mm 200m
Тези специални модели влакна покриват разнообразието от повечето риболовни видове.
9,50 лв.
Zebco Topic-CATFISH
Влакно за риболов на сом.Специално разработено влакно за риболов на големи риби и по-специално на СОМ. Изключителна сигурност и здравина по време на риболова. Отличава се с добра чувствителност и голяма издръжливост на натоварвания, което позволява мигновенно засичане на рибата.
10,00 лв.
Formax Sea Specialist 300 m.
Монофилно влакно от най-висок клас, предназначено предимно за морски риболов, но е много подходящо и за риболов в сладки води. Изключително здраво с много точни, реални параметри, нулева памет и висока издръжливост на възел и на външни влияния / UV лъчи /. Син, невидим под водата цвят. Подходящо за далечни замятания. 
7,50 лв.
Монофилно влакно Lazer Victory Special Catfish
Още едно специализирано влакно с голям диаметър и сериозна здравина е Lazer Victory Special Catfish. То е особено подходящо за риболов на трофеен сом.
55,00 лв.
Монофилно влакно Lazer Speciale Mare 100 m-чиле
Влакно, специално проектирано за морски риболов и устойчиво на солената вода, но напълно подходящо и за риболов в сладка вода. Ественият му кристален цвят го прави почти невидимо във водата. Много здраво и същевременно меко. 
1,50 лв.
Монофилно влакно Tiagra Hyper Trolling
Shimano Tiagra Hyper Trolling е монофилно влакно, което е клас I.G.F.A. Специално разработено за Big Game fishing.
106,40 лв.
Монофилно влакно Lazer Fortex Mare Trolling
Влакно от най-висок клас, което ще удовлетвори всички изисквания и на най-взискателните любители на морски риболов. 
105,00 лв.
Монофилно влакно Fortex Mare Trolling - Pink / Blue
Специализирано влакно, предназначено за морски тролинг, както и за всички случаи, в които ни е необходимо влакно с голяма мощност. Произведено от най-висококачествени кополимери.
27,50 лв.
Монофилно влакно Lazer Max Pro
Влакно от висок клас, произведено в Германия от най-високо качествен ко-полимер. Подходящо за всякакъв вид риболов. Излючителна здравина на опън и на възел, дори и при най-тънките диаметри.
2,80 лв.