Монофилни влакна за риболов на сом ✔️ nikulden.com

Монофилни влакна за риболов на сом

Zebco Topic-CATFISH
Влакно за риболов на сом.Специално разработено влакно за риболов на големи риби и по-специално на СОМ. Изключителна сигурност и здравина по време на риболова. Отличава се с добра чувствителност и голяма издръжливост на натоварвания, което позволява мигновенно засичане на рибата.
10,00 лв.
Formax Sea Specialist 300 m.
Монофилно влакно от най-висок клас, предназначено предимно за морски риболов, но е много подходящо и за риболов в сладки води. Изключително здраво с много точни, реални параметри, нулева памет и висока издръжливост на възел и на външни влияния / UV лъчи /. Син, невидим под водата цвят. Подходящо за далечни замятания. 
7,50 лв.
Монофилно влакно Lazer Speciale Mare 100 m-чиле
Влакно, специално проектирано за морски риболов и устойчиво на солената вода, но напълно подходящо и за риболов в сладка вода. Ественият му кристален цвят го прави почти невидимо във водата. Много здраво и същевременно меко. 
1,50 лв.
Монофилно влакно Lazer Fortex Mare Trolling
Влакно от най-висок клас, което ще удовлетвори всички изисквания и на най-взискателните любители на морски риболов. 
105,00 лв.
Монофилно влакно Fortex Mare Trolling - Pink / Blue
Специализирано влакно, предназначено за морски тролинг, както и за всички случаи, в които ни е необходимо влакно с голяма мощност. Произведено от най-висококачествени кополимери.
27,50 лв.
Монофилно влакно Lazer Max Pro
Влакно от висок клас, произведено в Германия от най-високо качествен ко-полимер. Подходящо за всякакъв вид риболов. Излючителна здравина на опън и на възел, дори и при най-тънките диаметри.
2,95 лв.