Челници ✔️ nikulden.com

Челници

LUMIAX MKII HEAD LAMP Лампа за глава

 Новата лампа за глава Prologic Lumiax MKII е интелигентна, практична и изключително удобна за използване. Освен стандартната конфигурация за ръчно осветление, Lumiax разполага с интелигентна технология на сензори за движение, за да помогне за увеличаване на живота на батерията. Четири различни опции за бяла светлина могат да бъдат избрани също така и две опции за червена светлина. Способност за впечатляващ 70 метров обхват на лъча с издръжливост до 135 часа с използване на 3 броя ААА батерии. Lumiax разполага с IPX6 водоустойчив рейтинг, което означава, че може да издържи и на най-силните валежи и тежки метеорологини условия, с които някога бихте се сбълскали.
63,00 лв.
Prologic Lumiax Headlamp Водоустойчива лампа за глава3W Gree LED Лампа за глава с приближение 
150 лумена 
Две работни възможности: постоянна и мигаща светлина с регулируема яркост 
Регулируем фокус на лъча (дълъг и къс) чрез завъртане на главата на лампата
Регулируем ъгъл на наклон до 90 градуса 
Работи с 3 броя ААА батерии (не са включени в комплекта) 
100% водоустойчивост

42,00 лв.
Челник 3w, 3xAAA
Челник - фенер със сменяеми батерии 3xAAA
15,00 лв.
Челник 12LED, 3xAAA
Челник - феенер 12LED, батерии 3xAAA
10,50 лв.
Челник SPRO LED PowerCatcher Head Lamp
Висококачествен многофункционален лед фенер, има две светлини - червена и бяла с 60 лумена. 
19,50 лв.
SG MP Flip and Cap Head Lamp Челник фенер
 Savage Gear MP Flip and Cap Head Lamp е супер лек и компактен челник, който може да се използва с ластична лента или чрез закрепяне върху козирка на шапка. 3 режима на бяла и 2 режима на червена светлина. Безконтактно включване и изключване с лек замах пред самата лампа, благодарение на вграден сензор за движение. Дълготрайна акумулаторна батерия зареждаща се с usb кабел(включен в комплекта). Напълно водозащитен този челник е отлично решение за използване в сякакви метеорологични условия.
62,00 лв.
Челник CORMORAN - I-COR 3 Headlight

 
I-COR 3 фар
Челникът i-COR 3 е много евтин, но здрав и разполага с всички функции, необходими ви при риболов. Оборудван с 4 бели и 2 червени светодиода, които позволяват постоянна червена светлина. I-COR 3 е оформен ергономично и е много удобен за носене.

12,00 лв.
Челник CORMORAN - I-COR 1 Headlight

При здрач или тъмнина i-COR 1 превръща нощта в ден.
I-COR 1 е много здрава, водоустойчива (IPX4 стандарт) и прахоустойчива лампа, с функция за монтаж за всякакъв вид ситуации. За често използване при водата е много лек и компактен, както и удобен за носене. Управлява се чрез два бутона. I-COR 1 е оборудван с мощен (80 лумена) XPE LED, два червени светодиода и автоматична функция, която може да се контролира чрез плъзгане с ръка.
 
18,00 лв.
Челник Faith USB Head Torch Extreme
Челникът Faith Extreme разполага с множество светлинни функции, лесно му се сменя наклона на осветяване и има удобна еластична лента.
25,90 лв.
Челник CZ Zoom Head Lamp
Характеристики: - 3W изключително ярка LED светлина - Дистанция на светлинния лъч - повече от 150м - Регулируем фокус на лъча - Регулируем ъгъл на главата – до 90° 
34,80 лв.
-15,80 лв.
Челник Halo Headtorch AL350C
Практичен челник със следните характеристики:
- Сила на осветяване - 500 лумена в boost режим;
- Регулируема яркост (High - 350, Medium -150, Low - 25 lumens);
142,20 лв.
158,00 лв.