Челници ✔️ nikulden.com

Челници

LUMIAX MKII HEAD LAMP Лампа за глава

 Новата лампа за глава Prologic Lumiax MKII е интелигентна, практична и изключително удобна за използване. Освен стандартната конфигурация за ръчно осветление, Lumiax разполага с интелигентна технология на сензори за движение, за да помогне за увеличаване на живота на батерията. Четири различни опции за бяла светлина могат да бъдат избрани също така и две опции за червена светлина. Способност за впечатляващ 70 метров обхват на лъча с издръжливост до 135 часа с използване на 3 броя ААА батерии. Lumiax разполага с IPX6 водоустойчив рейтинг, което означава, че може да издържи и на най-силните валежи и тежки метеорологини условия, с които някога бихте се сбълскали.
52,50 лв.
Prologic Lumiax Headlamp Водоустойчива лампа за глава3W Gree LED Лампа за глава с приближение 
150 лумена 
Две работни възможности: постоянна и мигаща светлина с регулируема яркост 
Регулируем фокус на лъча (дълъг и къс) чрез завъртане на главата на лампата
Регулируем ъгъл на наклон до 90 градуса 
Работи с 3 броя ААА батерии (не са включени в комплекта) 
100% водоустойчивост

35,00 лв.
Prologic Inspire Head Light Челник

Този универсален и лек челник се зарежда от USB и разполага с шест опции за осветление, включително червен цвят. Може да се включва и изключва чрез сензор за движение и разполага с диод COB, както и нормални светодиоди. ефективната консумация.
51,67 лв.
Prologic Inspire Head Light Челник
Този универсален и лек челник се зарежда от USB и разполага с шест опции за осветление, включително червен цвят. Може да се включва и изключва чрез сензор за движение и разполага с диод COB, както и нормални светодиоди. ефективната консумация.
51,67 лв.
Челник SPRO LED PowerCatcher Head Lamp
Висококачествен многофункционален лед фенер, има две светлини - червена и бяла с 60 лумена. Корпусът е направен от висококачествен ABS материал. В комплекта са включени 2 x ААА батерии. Венерът може да се използва като челник с ластична каишка или да се монтира на козирката на вашата шапка.
16,25 лв.
Savage Gear MP Flip and Cap Head Lamp Челник фенер за глава
 Savage Gear MP Flip and Cap Head Lamp е супер лек и компактен челник, който може да се използва с ластична лента или чрез закрепяне върху козирка на шапка. 3 режима на бяла и 2 режима на червена светлина. Безконтактно включване и изключване с лек замах пред самата лампа, благодарение на вграден сензор за движение. Дълготрайна акумулаторна батерия зареждаща се с usb кабел(включен в комплекта). Напълно водозащитен този челник е отлично решение за използване в сякакви метеорологични условия.
51,67 лв.
Челник CORMORAN - I-COR 3 Headlight

 
I-COR 3 фар
Челникът i-COR 3 е много евтин, но здрав и разполага с всички функции, необходими ви при риболов. Оборудван с 4 бели и 2 червени светодиода, които позволяват постоянна червена светлина. I-COR 3 е оформен ергономично и е много удобен за носене.
Функции:
Дълги светлини: максимална светлинна мощност с 4 захранвани светодиода Къси светлини: половин светлина с 2 захранвани светодиода Постоянна червена светлина Работи с 3 батерии AAA-LR03 (не са включени в комплекта).
10,00 лв.
Челник Halo Multi Colour Headtorch
Практичен челник със следните характеристики: - Три цветови опции на осветяване - бяло, зелено и червено; - Четири настройки за яркост на бялата светлина (350 лумена, 250 лумена, 140 лумена и 90 л...
57,50 лв.
Челник CORMORAN - I-COR 1 Headlight

При здрач или тъмнина i-COR 1 превръща нощта в ден.
I-COR 1 е много здрава, водоустойчива (IPX4 стандарт) и прахоустойчива лампа, с функция за монтаж за всякакъв вид ситуации. За често използване при водата е много лек и компактен, както и удобен за носене. Управлява се чрез два бутона. I-COR 1 е оборудван с мощен (80 лумена) XPE LED, два червени светодиода и автоматична функция, която може да се контролира чрез плъзгане с ръка.
 
15,00 лв.
Челник Faith USB Head Torch Extreme
Челникът Faith Extreme разполага с множество светлинни функции, лесно му се сменя наклона на осветяване и има удобна еластична лента. Моделът е снабден с мощна LED лампа (150 Lumens) и регулируем обек...
21,58 лв.
Челник Halo Headtorch 200
Практичен челник със следните характеристики: - Сила на осветяване - 200 лумена; - Регулируема яркост (High -200, Medium-100, Low-20 lumens); - Режим на мигане при 25 лумена
56,67 лв.
-15,80 лв.
Челник Halo Headtorch AL350C
Практичен челник със следните характеристики:
- Сила на осветяване - 500 лумена в boost режим;
- Регулируема яркост (High - 350, Medium -150, Low - 25 lumens);
115,87 лв.
131,67 лв.
-13,80 лв.
Челник Halo Headtorch MS300C
Челник с функционален дизайн, изработен от качествени матриали. Характеристики: - Сила на осветяване - 300 лумена; - Регулируема яркост (High - 300, Medium -100, Low - 10 lumens); - Тип на осве...
101,20 лв.
115,00 лв.