Силиконови примамки за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Силиконови примамки за спининг риболов

-0,30 лв.Нов
Силиконова примамка DAIWA "STEEZ" STIRRING SHAD - 8.5 см / 7 бр в опаковка

STEEZ STIRRING SHAD е качествена силиконова примамка, която успешно привлича хищниците със своята атрактивна игра и специална технология на изработка. Може да се използва в комбинация с джиг-глави, чебурашки, офсетни куки и дроп-шот монтажи. Дори и при най-слабото въртене с макарата, опашката започва да се движи като това привлича и най-пасисните хищници. На фона на претоварения пазар с най-различни силиконови примамки, може да бъдете сигурни, че ако имате този шад в кутията си, винаги ще успеете да излъжете някой хитър хищник.
Една опаковка съдържа 7 броя
Теглото на един силикон е 8 гр
9,70 лв.
10,00 лв.
Нов
Силиконова примамка - Cormoran BELLY RIB 5.5 см - GARLIC (чесън)

Cormoran Belly Rib са ароматизирани силикони, които се предлагат по 5 броя в опаковка с аромат на чесън. Този аромат е много популярен при риболова на пъстърва в Area водоеми. Оребереното тяло на примамката със своите фини ламели произвежда неустоими вибрации под водата. Това прави примамката лесна и ефективна за използване. Така че, не е необходимо да сте виртуоз в анимирането на примамките и джиговите проводки, за да се привлечете вниманието на хищника. Примамките се отличават с голямо разнообразие от цветове, с които можете да експериментирате при различен цвят на водата и различна дневна светлина. 
4,00 лв.
Нов
Силиконова примамка CORMORAN K-DON S10 FATTY SHAD - 13.5 см

Качествени силиконови примамки за риболов на бяла риба, щука или сом. Изработени са от мек материал, от последно поколение. Перфектният дизайн и адекватно подбраните цветове са страхотен избор за всички български водоеми.
2,60 лв.
Нов
Комплект силиконови примамки с джиг глави - Cormoran ACTION FIN SHAD RTF / 10 см

Комплект силиконови примамки с джиг глави, походящи за риболов на бяла риба, щука или костур.

Тегло джиг глави – 10 гр
Общо тегло – 17 гр
Дължина силикони – 10 см
Комплект – 2 бр

6,00 лв.
Силикони с гжиг глави SPRO READY JIG 7.5см. - 5г.
Power Catcher Ready Jigs са готови меки примамки, които се предлагат в 6 атрактивни и закачливи цвята. Силно детайлни примамки с много атрактивна опашка, на която не може да устои нито един бас, костур, бяла риба или щука! 7,5 cm Ready Jig се предлага с 5 грама джиг глава. 10 cm Ready Jig с 10 грама глава.
4,20 лв.
Силикони с гжиг глави SPRO READY JIG 10см. - 10г.
Power Catcher Ready Jigs са готови меки примамки, които се предлагат в 6 атрактивни и закачливи цвята. Силно детайлни примамки с много атрактивна опашка, на която не може да устои нито един бас, костур, бяла риба или щука! 7,5 cm Ready Jig се предлага с 5 грама джиг глава. 10 cm Ready Jig с 10 грама глава.
5,10 лв.
Силикон Westin Ned Worm Curl
Хищниците не остават безразлични към червеите, а Ned Worm Curl комбинира в дизайна си тяло на червей и тънка къдрава опашка, която генерира провокиращи движения.
12,30 лв.
Силикон Westin BullTeez Shadtail R N R
Искате ли да хванете голяма риба? BullTeez е перфектният избор за улов на най-големите екземпляри от хищници като щука и бяла риба. Комбинацията от Shad Tail и тънко тяло създава изкусително дви...
8,30 лв.
Силикон Westin Shadteez Slim R N R
ShadTeez Slim притежава перфектни детайли във всяко едно отношение – ръчно нанесени цветни детайли, текстура, която наподобява люспичките на жива рибка, реалистични очички, дори два слоя прозрач...
5,20 лв.
Силикон GT-Bio Roller Shad - Mega Box
Комплект от тяло с джиг глава и кука в Mega Box. Roller Shad представя своята жива игра дори при много бавно прибиране.
268,50 лв.
Jackson Tiny Squid 1.8" / 4.5cm Силиконова примамка
Силиконова примамка създадена за морски риболов, но с много добро приложение и при сладководен. Позволява монтиране на малка офсетна кука без утежнение. По този начин се постига бавно пропадане, което е атрактивно за костур и други сладководни хищници.
9,60 лв.
-0,36 лв.
Силиконова примамка - PROREX MICRO SHAD - 4.5 см / 8 бр

PROREX MICRO SHAD е качествена силиконова примамка, която осигурява успешното привличане на хищниците със своята привлекателна игра и специалната технология на изработка и материал. С размера 4,5см, успешно може да се лови костур и пъстърва. В една опаковка има 8 броя.
Може да се използват на джиг-глави, чебурашки, офсетни куки и дроп-шот ригове. Дори и на най-слабото въртене с макарата, опашката започва да се движи. Примамката отлично стои на офсетни куки. Това е една много уловиста примамка. На фона на претоварения пазар с най-различни силикони и гуми, може да бъдете сигурни, че ако имате от този шад в кутията, винаги ще успеете да излъжете някой хитър хищник.
11,64 лв.
12,00 лв.
Силикон GT-Bio Roller Shad - Combo - с глава
Комплект от две тела с една глава и кука. Roller Shad представя своята жива игра дори при много бавно прибиране.
37,30 лв.
Силикон GT-Bio Kalamy Squid - Combo - с глава
Комплект от две тела с една глава и кука. Kalamy Squid е примамка на GT-Bio за вертикален риболов. Притежава реалистичен дизайн с вълнообразни перки и вибриращи пипала, които имитират естествените дви...
39,50 лв.
Силикон GT-Bio Roller Shad - комплект тела
Комплект от три тела за модел Roller Shad. Roller Shad представя своята жива игра дори при много бавно прибиране.
11,75 лв.
Fiiish Mud Digger 90 Maxi Combo - 9cm, 5g/10g/15g Силиконова примамка
Силиконът Fiiish Mudd Digger е специално разработена примамка за риболов в сладка вода. Основна цел е риболовът на бяла риба от брега и от лодка. Всяко едно комбо съдържа три готови монтажа, с три различни грамажа - съответно 5 грама глава, 10 грама и 15 грама. По този начин имате различни утежнения за различните ситуации, в които можете да попаднете.
32,40 лв.
Reins Bubbling Shad 4.0 / 10.16cm Силиконова примамка
Reins Bubbling Shad е силиконова примамка тип шад, произведен в Япония. Марката е една от най-популярните в цял свят, известна с качеството и ефективността на продуктите си.
15,50 лв.
Reins Fat Bubbling Shad 4.0 / 10.16cm Силиконова примамка
Reins Fat Bubbling Shad е силиконова примамка тип шад, произведен в Япония. Марката е една от най-популярните в цял свят, известна с качеството и ефективността на продуктите си.
15,90 лв.