Пелети за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Пелети за риболов на шаран

Кюспе гранула
Предлага се в стек от 10 опаковки по 800гр.
28,50 лв.
Плуващи пелети Source Wafter Dumbells
Source Wafter Dumbells са направени с помощта на същите ключови съставки като оригиналните бойли топчета Source. Демонстрират изключителен баланс, когато се използват със стандартни шарански куки.
19,90 лв.
Пелети Method Feeder 4мм
Пелети Method Feeder 4мм Пелетите съдържат естествени съставки, които са специфично лепкави, благодарение на което частиците се осбождават поетапно. 
10,80 лв.
Пелети CZ FC Rapid Method Nano Pellet
Rapid Method Nano Pellet са пелети от серията Feeder Competition на Carp Zoom, които имат дори по-бърз ефект от Rapid Method Micro Pellet.
5,50 лв.
Пелети DB CompleX-T Pellets
Пелетите на Dynamite Baits, CompleX-T Pellets, са създадени по утвърдената Complex-T рецепта, за да допълнят атрактивните топчета от серията.
19,00 лв.
Плоски уафтъри CZ Flat Wafters
Бавнопотъващи уафтъри със сплесната форма в атрактивни цветове и доказани аромати. Плоската форма спомага спомага за презентацията на стръвта, както и за по-лесното засмукване от рибата.
8,20 лв.
Пелети CZ Sweet Baby Corn Pellets Natural
Ново предложение от Carp Zoom в две разфасовки - 800 и 2500 гр. Sweet Baby Corn пелетите са направени от сладка царевица, богата на скорбяла. Ароматът им е натурален.
23,20 лв.
Пелети Rod Hutchinson MONSTER CRAB HALIBUT PELLETS - 800гр
Тези пелети са идеална стръв за шаран, мряна и сом. Съставени са от високо протеиново рибно ябрашно и маслени атрактанти.
16,00 лв.
Пелети за косъм DB Pre-Drilled Hook Pellets
Pre-Drilled Hook Pellets от Dynamite Baits са предварително пробити пелети с високо съдържание на брашна обогатени с масло, за да се постигне по-наситен аромат.
19,90 лв.
Пелети FilStar
Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, тъка и за риболов със силиконов пръстен. Самите пелети по структура са меки.
3,90 лв.
Плуващи пелети FC Duo Dumbel Wafters
Плуващи пелети Duo Dumbel Wafters от серията Feeder Competition се отличават с по-малка плавателност в сравнение с традиционните топчета, което всъщност е тяхното предимство.
6,30 лв.
Пелети DB Swim Stim Red Krill
Swim Stim Red Krill е сред любимите пелети на мачовите риболовци още от пускането му на пазара през 2012 г. Всички продукти от серията съдържат Premium Atlantic Krill, който е доказал се атрактант.
15,80 лв.
Дъмбели Wafters FilStar Premium Carp
Висококласни дъмбели Wafters от серията Premium Carp на Filstar, съдържащи атрактанти и стимуланти, които ги правят лесно откриваеми и желани от трофейните екземпляри.
12,90 лв.
Пелети DB Marine Halibut Pre-Drilled Pellets
Marine Halibut Pellets е продукт съставен от висококачествено рибено брашно и рибено масло.
9,80 лв.
Пелети VDE Elite Pellet
Пелети за риболов Marcel Van Den Eynde се предлагат в няколко варианта в зависимост от големината на пелетите и количеството пелети в една опаковка. 
13,80 лв.
Пелети CZ Feeder Competition Feeder Halibut Pellets
Качествени пелети с размер 3.00мм., които може да се използват както самостоятелно, така и като добавка за обогатяване на основната захранка.
6,80 лв.