Морски воблер Nomura NAGASA CM - 17.5см, 26гр

Устойчив, соленоводен воблер с перфектно разпределение на тежестта Удължена форма, тежко тяло от поликарбонат, устойчиви на солена вода VMC тройни куки. Средно бързото извличане, спомага за криволичещите движения при плуване и привлича хищниците
24,00 лв.
-1,20 лв.
Джиг Daiwa PIRATE -200gr

Ефективен, комбиниран джиг, идеален за проучване на различни водни слоеве.
38,80 лв.
40,00 лв.
Чепаре Filstar Blue Fish Octopus
Висококачествено чепаре за морски риболов. Разполага с 8 броя куки, върху всяка от които е монтирано цветно силиконово октоподче и Krinkle Flash ламе.
26,20 лв.
Realis Fangbait 120DR SW Limited
Realis Fangbait 120DR SW Limited е дълбокогазещ воблер от серията Realis на DUO. След успеха на сладководния вариант с различни хищници по целия свят, дизайнерите на DUO създават морски модел. Дължината му е 120мм. Теглото е 27.5 грама. Работната му дълбочина е от 2 до около 2.8 метра. Този вариант е соленоводна версия, в специални морски цветове, с вградена тракалка, и със здрави морски куки. Основното му предназначение е за тролинг, но с него може да се лови и "от ръка". Максималната скорост при тролинг не трябва да надвишава 8 възела, като производителя препоръчва да се използва при 5 възела, за да се разкрие най-добре потенциала на примамката.
Тялото на Realis Fangbait 120DR SW Limited е умишлено подсилено. Арматурата е цяла, открай до край на воблера, като е прокарана по долната му повърхност. Дебелината ѝ е 1.2мм. Допълнително е подсигурена, като е фиксирана за тялото с метални щифтове. Халките и куките са много здрави. Всичко това вероятно Ви подсказва, че тази примамка е замислена така, че да издържи ударите и напъните и на най-силните хищни риби.
Както вече споменахме, Realis Fangbait 120DR SW Limited се произвежда в атрактивни цветове, с морски акцент. В гамата има както натурални, така и по-ярки разцветки. Разгледайте наличните в галерията по-горе и направете своя избор сега!
39,20 лв.
Чепаре Filstar Blue Fish
Висококачествено чепаре за отвесно клатене и тролинг, подходящо за риболов на чернокоп и дребен лефер. Разполагащо с 8 броя черни куки, върху всяка от които е монтирано цветно Krinkle Flash ламе и сил...
17,50 лв.
Воблер Rapala Precision Xtreme Pencil Saltwater
Precision Xtreme Pencil Saltwater е повърхностна примамка с Walk the Dog стил на игра, предназначена за риболов на агресивни хищници. Оборудвана е с Dual Frequency Knocker система със сачми, която продуцира уникален звук и осигурява дистанция и точност при замятане. 
20,90 лв.
Tide Minnow Slim 140SP
Моделът 140SP е разработен в резултат на необходимостта от модел с неутрална плаваемост в гамата примамки Tide Minnow. Предимствата на по-големия 175SP са намалени, за да позволят на риболовеца да се насочи към риби, които не могат да бъдат уловени с по-големи примамки. Тя остава неподвижна във водата, докато джърк лидерът не я освободи, а подканващото ѝ движение позволява бързи удари!140SP работи добре в различни води, но е проектирана за оптимално представяне в риболовните райони с висока соленост на Средиземно море.
43,10 лв.
Atec Crazee Squid Egi 2.5 Калмариера
Atec Crazee Squid Egi е примамка за калмари, която има дизайн на главата с остър ръб, който създава изключителна, почти неустоима стрелкова акция и тракалка за привличане на калмари.
14,50 лв.
Калмарка DTD Silicone Gavun
Калмарката притежава оловно тяло с мека силиконова обвивка. Когато е във водата, цветът на покритието прелива от един в друг цвят.
19,90 лв.
Калмарка DTD Silicone Papalina
Калмарката притежава меко тяло с издръжлива бляскаща текстилна обвивка. Когато е във водата, цветът на покритието прелива от един в друг цвят. 
19,90 лв.
Калмарка DTD Weak Fish Oita
Калмарката имитира естествен обитател на Средиземно море, но при този модел опашката е бяла. Идеята зад това решение е много проста, но за сметка на това - ефективна. 
22,50 лв.
Realis Jerkbait 120SP
Realis Jerkbait 120SP е флагманът на джъркбейтите в серията Realis на DUO. Дължината му е 120мм, а теглото 18 грама. Плаваемостта му е неутрална. Работната дълбочина е от 1 метър до 1.8 метра. Тялото и лопатката са здрави и надеждни. Куките са много остри, и също много надеждни, в размер #5X. Формата на тялото е силно странично сплесната, с висок профил, и оставя силен силует и отблясъци под водата.
Утежнението на Realis Jerkbait 120SP е една от основните причини за стабилната му позиция във водата, атрактивната игра на различни проводки и далечния кастинг. В предната си част, пред коремната тройка, воблерът има фиксирана плочка тежест, която го държи стабилен при rippin' проводка (с дълго издърпване на въдицата). Зад коремната тройка са разположени две 6мм волфрамови топчета, които се движат в канал до самата опашка на примамката и спомагат кастинга. А под този канал има няколко малки камерки с метални топчета, които издават силен звук.
Realis Jerkbait 120SP работи изключително добре на всякакви проводки. Има добре изразена собствена игра на равномерно водене. При туич се стрелка встрани и се извърта на 180 градуса с корема нагоре, след което застива на място. Може да се изтегля с въдицата (rippin'), може да се джърква с по-мощни "удари" с въдицата. Или с няколко думи - това е воблер с множество приложения.
Освен в сладководен риболов на бас, този воблер е един от най-добрите за риболов на щука, както и за морски риболов на различни видове хищници (дори и във версията със сладководни цветове). Със сигурност ще Ви донесе много положителни емоции, така че не се колебайте въобще, дали да си го купите, а поръчайте сега!
33,30 лв.
Tetra Works Toto Slim Lipless 50S
Tetra Works Toto Slim Lipless 50S е малък потъващ миноу воблер без лопатка. Дължината му е 50мм, а теглото 2.5 грама. Перфектен размер за лайт рок фишинг, както и за сладководен лайт риболов! Работната му дълбочина е от 0.5м до 1м. Тялото е тънко и издължено. Ниското тегло не трябва да Ви притеснява, защото заметната с подходяща въдица и тънка основна линия, примамката лети изключително добре.
Toto Slim Lipless 50S има собствена игра, която е с различна честота при различни проводки. На бавна проводка играта е много обрана и се изразява в дискретен rolling, но когато забързате въртенето на макарата воблерчето оживява и играта се променя в комбинация от rolling и wobbling. При туич също се стрелка и извърта леко настрани, подобно на ранена рибка.
Toto Slim Lipless 50S се произвежда в разнообразни натурални и ярки цветове! Можете да разчитате на него в абсолютно всякаква осветеност и цвят на водата.
27,40 лв.
Tide Minnow Ghost 170F
Tide Minnow Ghost 170F е голям плаващ миноу воблер с дължина 170мм и тегло 46 грама. Работната му дълбочина е от 0.6м до 1м. Голям воблер създаден за едри лавраци и други едри морски риби. В този модел за първи път е инсталирана новата система за утежнение на DUO - D-Bullet System.
D-Bullet System е магнитна система за далечно замятане, която се състои от мощен магнит с метална яка и метален цилиндър, който се движи по ос, разположена по дължина на тялото на воблера. Металната яка на магнита концетрира и насочва силата му в посока на цилиндъра и засилва магнитния ефект. Това влияе изключително положително на кастинга и постигането на далечни дистанции.
Tide Minnow Ghost 170F има силно изразена собствена игра, комбинация от wobbling и rolling. Воблерът има страхотно поведение и на туич, а масивното тяло създава добре забележим силует във водата. И въпреки че това е голяма и тежка примамка, не е необходимо голямо усилие от страна на риболовеца, за да я използва пълноценно.
Tide Minnow Ghost 170F се произвежда в разнообразни цветове, добре подбрани за риболов в различни условия. Куките, с които е оборудван са в размер #1/0, здрави и надеждни. Можете да разчитате напълно на този воблер в борбата с едри риби!
66,50 лв.
BR Fish 3.3
Bay Ruf BR Fish е силиконова примамка с издължено тяло и тънка опашка, завършваща с хоризонтално разположен копиевиден плавник. Създадена е с идеята за риболов на лаврак в силно пресирани райони, като се комбинира с джиг глава Bay Ruf BR Head. Дължината ѝ е 3.3" и се произвежда в разнообразни разцветки, които са подходящи за различна осветеност и цвят на водата.
Формата на тялото на BR Fish позволява два различни основни начина на монтаж, при които силиконът има различно поведение. Когато го монтирате с плоската част надолу, се препоръчва използването на darting проводка. Когато го монтирате с плоската част нагоре, примамката стои изпъната във водата благодарение на формата си и на BR Head, и може да се води на равномерна проводка, като я задържате в желания воден слой. При дартинг целият монтаж (силикон и глава) се стрелка рязко встрани, като прави плавни глайдове, а опашният плавник се размахва апетитно. На равномерна проводка, примамката има много обрана игра, като опашният плавник създава високочестотни трептения, подобно на плуваща малка рибка.
Bay Ruf BR Fish е страхотен силикон, който ще Ви въведе в един различен риболов на лаврак, а и не само. Можете да го използвате както в морето, така и в реки. Примамката е подходяща и за риболов на други видове риби, тъй като има много универсална форма и размер, и интересно поведение във водата. Поръчайте сега и се убедете сами!
17,60 лв.
Tetra Works Uber
Tetra Works Uber е малък силиконов шад от серията Tetra Works на DUO International. Дължината му е 50мм. На пръв поглед прост малък шад, но на практика има добре замислена структура. Странично сплеснатото тяло има вдлъбнатини от двете си страни, които насочват струи с вода към опашката и стабилизират позицията на силикона и играта му. Опашката е оребрена от долната си страна и е изключително еластична. Ребрата улавят струите, които вдлъбнатините на тялото насочват към опашката и ги донасочват към петата. По този начин не позволяват на цялата опашка да се размахва прекалено хаотично, а движението е само при петата. Страхотна силиконова примамка за риболов на морски риби, като сафрид, попчета, морски врани, скорпид и друг тип рокфиш. Сладководните хищници също не остават безразлични, когато го зърнат.

Tetra Works Uber може да бъде воден както на равномерна проводка, така и с активна анимация с въдицата. Произвежда се в различни разцветки, които позволяват използването му в различни условия. Прозрачните и полупрозрачни цветове са подходящи за светлата част от денонощието и за осветени места през нощта, докато плътните цветове правят много добър контраст под водата при риболов в тъмен участък или в мътна вода. Всички цветове са или с UV ефект, или светят при нагряване с лампа, или съдържат светещ брокат.

Също както и останалите модели силикони от серията Tetra Works, и Uber е овкусен с аромат на скарида, който допълнително засилва усещането у рибите за истинска плячка.
15,70 лв.
Tetra Works Deliy
Tetra Works Deliy е силиконов червей предназначен за риболов на сафрид (Ajing риболов). Дълъг е 63мм и на пръв поглед дава вид на прекалено голяма примамка за този вид риба. Това обаче не е съвсем така, защото формата на тялото и еластичният материал, от който е направена позволяват на рибите да всмукнат и сгънат силикона в устата си безпроблемно. Апетитът на активните сафриди е пословичен и с този силиконов червей лесно ще го провокирате.

Плоското тяло на Tetra Works Deliy дава още едно предимство на риболовеца. Когато примамката е монтирана хоризонтално, с острие на куката откъм плоската част, риболовецът може лесно да я контролира под водата, държейки я изпъната, или пък да я анимира активно с върха на въдицата. При този монтаж, копиевидната опашка на силикона се мандахерца много атрактивно и привлича рибите отдалеч. Когато пък я монтирате вертикално, с плоската част настрани, пропадането се ускорява, а при анимация силиконът имат по-пасивна игра.

Също както и останалите силикони за сафрид от серията Tetra Works на DUO, и моделът Deliy е овкусен с аромат на скарида, който допълнително привлича и настървява рибите. Произвежда се в разнообразни прозрачни и плътни цветове, които са характерни за Ajing риболова. Повечето от разцветките са или с UV ефект, или светещи, а някои имат само вложен светещ брокат.

Вероятно сами се досещате, че Tetra Works Deliy работи добре не само при риболов на сафрид, но и при сладководен лек риболов на костур и други дребни хищни риби. Това е примамка, която ще Ви донесе много успех, така че не се бавете и поръчайте сега!


13,70 лв.
Tetra Works Chibi Burny
Tetra Works Chibi Burny е силиконова примамка, умален модел на популярния Tetra Works Burny, създадена за риболов на сафрид. Размерът му е 34мм. Също както и по-големият си брат. и тазиримамката се състои от хоризонтално сплеснато тяло с две секции. В предната си част има две ребра, след които има леко стеснение и задна трапецовидна част с още едно ребро в края. Към задната част на тялото са прикрепени две тънки пипала, които се развяват апетитно във водата при анимация с въдицата. Формата на примамката е причина за изпънатото ѝ положение във водата, когато е монтирана на специализираните глави за Ajing риболов Tetra Works Sniphead.

Когато се използват тези джиг глави, Tetra Works Chibi Burny може да бъде водена както на дартинг проводка, стрелкайки се наляво-надясно, така и на равномерна проводка, с много фина или много агресивна анимация с върха. При втората проводка, логично, пипалата се размахват много атрактивно пред погледа на рибите.

Всички силикони Chibi Burny са овкусени с аромат на скарида. Също както и другите силикони Tetra Works, и този се произвежда в много разнообразни цветове, като всеки от тях или реагира на UV, или свети при нагряване с лампа или челник.

Не се колебайте повече и поръчайте Tetra Works Chibi Burny сега! Перфектен силикон за дребни сафриди!


13,70 лв.