Нов
Силиконова примамка Lineaeffe MAGIC JILL - 6.5cm / 4 бр в опаковка

Изкуствени примамки за морски риболов с монтирани куки и утежнена глава. Предлагат се в различни цветове и в няколко размера. Могат да се ползват по единично за крайбрежен тролинг или вързани като чепаре по няколко броя на такъм с воблер отзад. Монтираната кука е единична, на норвежкия бранд Mustad.
12,00 лв.
Нов
Джиг Daiwa MM Jig - 30гр

Разработен от Masami Murakoshi. Универсален джиг, който потъва бързо и се изтегля лесно. Повърхността му наподобява специфичната „рибя кожа“ за още по-голяма атрактивност. Тежестта в задната част, позволява бързо потъване и леко захващане, като поддържа различни действия, от бързо извличане до бавни дръпвания.
18,00 лв.
Нов
Джиг Daiwa MM Jig - 40гр

Разработен от Masami Murakoshi. Универсален джиг, който потъва бързо и се изтегля лесно. Повърхността му наподобява специфичната „рибя кожа“ за още по-голяма атрактивност. Тежестта в задната част, позволява бързо потъване и леко захващане, като поддържа различни действия, от бързо извличане до бавни дръпвания.
20,00 лв.
Джиг Nomura CHIKA - Total Silver

Метален джиг с неправилна форма на тялото, със супер реалистични, шахматно разположени цветове. Неправилният профил на примамката, гарантира хиперреалистично и хаотично движение, наподобяващо това на плячка в затруднение.
10,00 лв.
Морски воблер DAIWA SLS-Z Vertice R - 12.5cm - Floating/Sinking

Серията воблери на Daiwa - Shoreline Shiner Z VERTICE R са сред най-добрите модели създавани за морски риболов. Вътре в тялото им е вграден уникален механизъм на утежняване - Maglock + R Ver.S, чрез който се постигат максимални дистанции. В утежнението е вложен волфрам - метал, който е с по-висока плътност от тази на оловото. Воблерът е проектиран със специфичната форма, която намалява съпротивлението на въздуха и осугирява движението на волфрамовата тежест към задния край на тялото. При кастинг тежестта се приплъзва по специална тел в тялото към задния край на воблера, в който има пружина, която изстрелва тежестта обратно в предната част. В резултат на този механизъм, началната скорост на воблера се увеличава и е възможно достигането на по-далечни дестинации дори при силен вятър. При попадане на воблера във водата, системата Maglock се задейства и заключва тежестта. Воблерите от серията VERTICE R се отличават с реалистични 3D очи, надеждни тройки със защита от солена вода и страхотни цветови комбинаци. Перфектната им игра, правят тази примамка неустоима за лаврак, лефер, паламуд, маятико или баракуда.

Средна дистанция при кастинг - 75 м
Максимална дистанция при кастинг - 80 м
Дълбочина на газене - 50 см - 140 см
Размер тройки куки No 5
Размер навити халки No 3
Floating варинат - 20.5 гр
Sinking вариант - 23 гр

48,00 лв.
Тракалка Daiwa PROREX SCREW-IN INSERT GLASS RATTLE

Този аксесоар служи за монтиране в силиконови примамки. Той придава допълнителна атрактивност на примамката, като и добавя шумов, тракащ ефект. Това е стъклена капсула пълна с малки стоманени топчета. Произвеждат лек тракащ шум и по този начин могат да провокират дори и най-пасивните хищници. Идеалено съвместим продукт в комбинация със системата Prorex Screw-In.
8,00 лв.
Морски воблер Nomura KENJI - 17cm/33gr - sinking

Специализирана примамка за морски риболов, създадена от екипа на Nomura. Представлява джърк с удължено тяло и форма, която му позволява да плува много естествено, също така се поддава много добре на бавно изтегляне с малки паузи, което го прави още по-реалистичен. Тази примамка е специфична за привличане на морски хищници в крайбрежни плитки участъци. Притежава завладяващи реалистични цветове и е оборудвана с VMC Permasteel тройни куки с обработка срещу солена вода.

Дължина 17cm
Тегло: 33gr
Дълбочина на потъване: 1.2-3.8m

24,00 лв.
Изкуствени примамки за морски риболов - Lineaeffe Mackerel Hook

Изкуствени примамки за морски риболов, предназначени за направата на чепарета и такъми. Оборудвани са с вирбел и устойчива на солена вода единична кука. Отличен избор за тролене от лодка (чепаре от 3 бр.) или вързани на повод по 1 бройка с бомбарда техника, близо до брега за риболов на скумрия, лица или паламуд.

Брой в пакет – 5
Цвят – зелен/перлен

6,00 лв.
Воблер NOMURA YORI - 13cm/17gr - плуващ

Nomura Yori е изключително добър избор за кастингов морски воблер, благодарение на аеродинамичната си форма. Оборудван е с 3 тройни куки от неръждаема стомана на френския бранд - VMC, които са защите от морската вода. Неговите фантастични цветови комбинации, отразяват светлината благодарение на холографския дизайн. Перфектен за морски риболов, но също така подходящ и за привличане на големи хищници във вътрешните водоеми.
18,00 лв.
Воблер Nomura TAKUMA - 11cm/13gr - плуващ

Nomura Takuma e воблер, предназначен за тролинг риболов. Подходящ избор е, както за морски тролинг, така и за тролинг в сладководни водоеми. Характеризира се с тънко и продълговато тяло, издължена лопатка и атрактивен звук от сачмите поставени вътре в него. Може да достигне дълбочина от 4.5 м, дори при тролене със скорост 7-10 възела (13-18 км/ч). Предлага се в 5 класически морски цвята.  
18,00 лв.
Джиг Nomura CHIKA - Gold Silver With Fluo Stripes

Метален джиг с неправилна форма на тялото, със супер реалистични, шахматно разположени цветове. Неправилният профил на примамката, гарантира хиперреалистично и хаотично движение, наподобяващо това на плячка в затруднение.
10,00 лв.
Силиконов рак Lineaeffe за калмари и октоподи

Силиконов рак Lineaeffe, предназначен за улов на калмари и октоподи. Предлага се в четири цвята и три размера.

Размер small (малък) – 9 х 5 см
Размер medium (среден) – 10 х 6 см
Размер large (голям) – 12 х 8 см

3,00 лв.
Изкуствена примамка Lineaeffe Mini Troll 6ъп - 2 бр в опаковка

Специализирана изкуствена примамка, походяща за морски риболов. Използва се за направа на чепарета или при риболов с бомбарда. Подходяща е за лефер /чернокоп/, лаврак, скумрия или сафрид. Примамката е оборудвана с единична морска кука с контра - No 1/0.
Може да се връзват и такъми с 2-3 броя мини тролчета и воблер на края за задълбочаване на такъма.
6,00 лв.
Микро джиг LINEAEFFE Hikaru 5.5cm / 14gr - Tiger Blue

Hikaru Micro Jig перфектно имитира движенията на ранена рибка. Ярките му цветове го правят неустоим и за най-пасивните хищници. Оборудван е с тройна кука, напълно защитена от солената вода. Перфектен избор за light jigging, както от брега, така и от лодка.
5,00 лв.
Изкуствена примамка Lineaeffe Mini Troll 4.5см - 2 бр в опаковка

Специализирана изкуствена примамка, походяща за морски риболов. Използва се за направа на чепарета или при риболов с бомбарда. Подходяща е за лефер /чернокоп/, лаврак, скумрия или сафрид. Примамката е оборудвана с единична морска кука с контра - No 2.
6,00 лв.