Монтажи за риболов ✔️ nikulden.com

Монтажи за риболов

Халки Gamakatsu HYPER SPLIT RING
Риболовен аксесоар Серията Hyper на Gamakatsu има несравнима сила и издръжливост. Качественият контрол на този японски продукт е стриктен и гарантира лесната употреба във всички условия.
8,60 лв.
Силиконови стопери SPRO
Силиконови стопери за риболов с подвижна плувка или ваглер.
1,50 лв.
Халки за воблери и монтажи HALCO Fish Rings
Тройни усилени халки от неръждаема стомана за абсолютно елиминиране на слабите места. 70% по-здрави от стандартните халки!
7,40 лв.
Ринг Gamakatsu HYPER SOLID RING
Риболовен аксесоар Серията Hyper на Gamakatsu има несравнима сила и издръжливост. Качественият контрол на този японски продукт е стриктен и гарантира лесната употреба във всички условия.
14,10 лв.
Буфер
Тези буфери се използват при монтаж на хеликоптер, както и за предпазване на възли. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
4,30 лв.
Система за задно олово
Система за задна тежест. Тази система ви позволява лесно да направите задно утежнение на всеки монтаж. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
3,40 лв.
Вирбел с халка тип хеликоптер MAD Heli swivel
Стандартен шаранджийски вирбел на MAD® с допълнителна, споена стоманена халка. Подходящ при подвижен монтаж, хеликоптер или за по-свободно движение при твърди монтажи. Издръжливост: 80 lbs / 36.4 кг
5,80 лв.
Клипс за олово
С гордост ви представяме едни от най-добрите клипсове на пазара днес. Дизайнът на клипсовете MAD® Safety Lead Clip е компютърно проектиран, което им дава гаранция за 100% устойчивост при всякакви условия. Могат да се комбинират перфектно с нашите MAD® вирбели и шлаухи.
7,20 лв.
Стандартен вирбел MAD
Стандартен шаранджийски вирбел с високо качество, който ви осигурява 100% надеждност във всяка ситуация. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
5,50 лв.
Мек накрайник за клипс
Здрави гумени накрайници, които пасват идеално на лийд-клипсовете MAD® !
4,10 лв.
Разтворим PVA ръкав MAD SOLUTION - 5м
Няма нужда повече, да се чудите кой размер PVA торбичка да купите, защото с този плътен PVA ръкав, можете сами да определяте големината на всяка една торбичка. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
11,60 лв.
Задно олово
Интелигентно и много стабилно задно олово със стандартното за всички продукти на MAD високо качество. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
6,10 лв.
Тъпкачка за PVA
Умно решение за приготвяне на ефективни PVA стикове. Два броя с различни размери, съобразени с PVA сериите ни. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
5,70 лв.