-12,00 лв.Нов
Мач въдица DAIWA SPECTRON COMMERCIAL ULTRA MATCH 3.30м /1-15гр

Ако сте риболовец, който харесва елегантни мачови въдици с тънък диаметър на бланката, DAIWA SPECTRON COMMERCIAL ULTRA MATCH е точно това, от което се нуждаете. Изработен от превъзходни материали и с безупречно внимание към детайла, този мач е подходящ за риболов на комерсиални водоеми с фиксиран или пелет ваглер техника. Изключително лекото тегло и параболичния строй Ви гарантират, че няма да загубите нито една закачена риба. Мачът е изработен от HVF NANOPLUS Carbon Fibres, като това осигурява на въдицата изключителна здравина и чувствителност, а V-Joint Alpha технологията придава допълнителна мощност и издръжливост. Дръжката е от EVA материал, а Air Sensor Real Seat макародържача осигурява удобно захващане. На този мач са монтирани водачи Seaguide TDG, които осигуряват безпроблемно изнизване на влакното от шпулата на макарата и ненадмината точност при кастинг. Като допълнителна екстра е монтиран Folding Hook Keeper – държач, на който да закачите куката Ви, когато мачът не е в работно положение.
Технологии:

HVF nanoplus карбонова бланка
V-Joint Alpha
Exclusive Daiwa Air Sensor макародържач
SeaGuide TDG водачи
Тънък диаметър и параболична акция
Твърда EVA дръжка с плосък участък „Armlock“
Държач за куки
2 секции

388,00 лв.
400,00 лв.
-12,00 лв.Нов
Мини-удължител DAIWA POWER MINI PHEX SUPER LIGHT 5/6 - 7/8

DAIWA POWER MINI PHEX SUPER LIGHT са мини-удължители, предназначени за поставяне на 5/6-то коляно или 7/8-мо коляно. Те са по-леки и по-твърди от предишния модел като това спомага за по-бързата работа с щеката, елиминира излишните заклащания и запазва баланса й. Удачни за употреба, ако не желаете да амортизирате излишно колена от щеката си. Мини-удължителите са оборудвани с EVA тапи са бързо и безопасно поставяне в колената. Произведени в UK!

Тегло миниудължител 5/6-коляно – 96 гр
Тегло миниудължител 7/8-коляно – 106 гр
Дължина – 62 см


388,00 лв.
400,00 лв.
-6,30 лв.Нов
Мач въдица - DAIWA NINJA X MATCH ROD 3.96m/5-15gr

Универсална мачова въдица от три части, с прекрасни характеристики. Тънката и лека, заредена с енергия и мощност мач въдица е походяща за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Премимум карбоновата бланка се отличава с параболична акция и е оборудвана с леки и здрави, татниево-оксидни водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов. Тази серия въдици са перфектен избор за риболов с фиксиран или пелет ваглер.

Премиум карбонова бланка
Титаниево-оксидни водачи
EVA/Корк дръжка
Макародържач DPS
Държач за куки

203,70 лв.
210,00 лв.
-5,70 лв.Нов
Мач въдица - DAIWA NINJA X PELLET WAGGLER 3.65m/5-15gr

Универсална мачова въдица от две части, с прекрасни характеристики. Тънката и лека, заредена с енергия и мощност мач въдица е походяща за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Премимум карбоновата бланка се отличава с параболична акция и е оборудвана с леки и здрави, татниево-оксидни водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов. Тази серия въдици са перфектен избор за риболов с фиксиран или пелет ваглер.

Премиум карбонова бланка
Титаниево-оксидни водачи
EVA/Корк дръжка
Макародържач DPS
Държач за куки

184,30 лв.
190,00 лв.
-12,00 лв.Нов
Топ-сет DAIWA Professional Interlastic Commercial Cloud Kit 2.4m - 4.7mm / 5.8 mm CLOUD GREY

Топ-сета е от две части, щекерна сглобка. Обща дължина 2,4 метра. Секциите са с приблизително еднаква дължина. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на първата секция е монтирана PTFE втулка, а на втората секция е монтирана тефлонова втулка за ластика. Има и страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 4.7мм / 5.8 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 2.4m(4.7mm) - 39gr / 2.4m(5.8mm) - 47gr
Made in UK 


388,00 лв.
400,00 лв.
-9,60 лв.Нов
Топ-сет DAIWA Professional F1 Cloud Speed Kit - 1.83m / 4.7mm CLOUD GREY

Топ-сета е от една част с дължина 1,83 метра. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на секцията е монтирана PTFE втулка, а в долния й край страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 1.83m                                         
Преден отвор - 4.7мм
Брой секции – 1 брой
Тегло – 32 gr
Made in UK 


310,40 лв.
320,00 лв.
-10,50 лв.Нов
Топ-сет DAIWA Professional Power Kit - 2.4m / 5.8mm CARBON BLACK

Топ-сета е от две части, щекерна сглобка. Обща дължина 2,4 метра. Секциите са с приблизително еднаква дължина. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на първата секция е монтирана PTFE втулка, а на втората секция е монтирана тефлонова втулка за ластика. Има и страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 5.8 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло – 45 gr
Made in UK 


339,50 лв.
350,00 лв.
-3,00 лв.Нов
Директен телескоп DAIWA 24 CONNOISSEUR SPEED WHIP 2/2.50/3/3.50/4/4.50 метра

DAIWA '24 CONNOISSEUR SPEED WHIPS са най-новата гама директни телескопи предназначени за скоростен риболов „на късо“. Този модел е по-лек от предшественика си, но запазва същата твърда и бърза акция, необходима при активния риболов на плувка. Дизайна на дръжката е специално адаптиран да „легне“ удобно в ръката. Върхът на всяка една дължина на серията е оборудван с Dacron за бърз и лесен монтаж на Вашите такъми. Изработени са от HVF /High Volume Fibre/ Carbon в кобинация с V-Joint технологията на Daiwa. Походящи са, както за състезатели, така и за любители.
Технологии:

HVF High Volume Fibre
V-Joint
Dacron конец за мотанж на такъми
Държач за куки

97,00 лв.
100,00 лв.
-17,40 лв.Нов
Директен телескоп DAIWA 24 CONNOISSEUR PRO SYSTEM WHIP 8 метра

Благодарение на HVF /High Volume Fibre/ карбоновите бланки, новият CONNOISSEUR PRO SYSTEM WHIP е с дизайн, който ползволява използването му като директен телескоп или къса щека, в зависимост от ситуацията, в която се намира риболовеца. Първите три секции са телескопични, а останалите са тип щекерна сглобка. Фабрично монтирания Dacron конец при върха служи за лесно и бързо поставяне на готови монтажи.
Технологии:

Обновен дизайн, който дава възможност на риболовеца да използва въдицата като директен телескоп или къса щека
HVF High Volume Fibre карбон
V-Joint
Фабрично монтиран Dacron конец на върха за лесно поставяне на готови монтажи
Държач за куки
Възможност за поръчка на удължители до 9 и 10 метра
Възможност за поръчка на топ-сет от 3 секции с кух връх

562,60 лв.
580,00 лв.
-28,20 лв.Нов
Мач въдица DAIWA TOURNAMENT-S MATCH

През 1998 г., инженерите на Daiwa осъществяват забележителен пробив в разработката на щеки, създавайки без съмнение, една от най-универсалните щеки правена някога - легендарният модел Daiwa Tournament S. Верни на принципа да комбинират последните технологични постижения с опит и знания, те създадоха мач въдици с потенциал на върхов продукт - Daiwa Tournament S Match.
Ако сте състезател, мачът Daiwa Tournament-S Match е точно това, от което се нуждаете. Изработен от превъзходни материали и с безупречно внимание към детайла, този мач от най-висок клас обещава непобедимо представяне, без значение колко силна е конкуренцията!
Мачът е изработен от HVF NANOPLUS Carbon Fibres, като това осигурява на въдицата изключителна здравина и чувствителност, а V-Joint Alpha технологията придава допълнителна мощност и издръжливост.
Дръжката е комбинация от корк и EVA материал, а Tournament Real Seat макародържача осигурява удобно захващане.
На този мач са монтирани водачи Seaguide TYG и TDG, които осигуряват безпроблемно изнизване на влакното от шпулата на макарата и ненадмината точност при кастинг. Като допълнителна екстра е монтиран Folding Hook Keeper – място, на което да закачите куката Ви, когато мачът не е в работно положение.
Технологии:

HVF-NANOPLUS carbon fibre 
V-Joint Alpha
Cork EVA handle with Armlock
Tournament reel seat
Seaguide TYG & TDG guides - Seaguide TYG са двата най-близки водача до макародържача.
Folding hook keeper

911,80 лв.
940,00 лв.
Нов
Щека MAVER Superlithium 971 - 13.0 метра - УПОТРЕБЯВАНА

Щека Maver Superlithium 971 – 13.00 метра – Употребявана.
Страхотна Allround щека, походяща за риболов, както на дребни риби, така и за трофейни шарани. Употребявана, но запазена в много добро състояние.
Комплектът включва:

1 бр Щека – 13.00 мт
1 бр. Къпинг Кит
1 бр. Удължител за 5/6-то коляно
1 бр. Удължител за 7/8-мо коляно (11.50-13.00 мт)
Тубуси
Калъф Maver

Тегло: 1057 гр.
1200,00 лв.
-2,70 лв.
Директен телескоп за "късо" - DAIWA CONNOISSEUR WHIPS

Страхотна колекция къси пръчки - whip за бърз, активен риболов на плувка на къса дистанция.
Въдиците са подходящи, както любители, така и за състезатели. Бързи, тънки, леки и твърди в основата пръчки. Дизайна на дръжката, специално е адаптиран да легне удобно в ръката. Върха е жило. Изработени са от HMS карбон.


Бланка - X45 Bias Carbon Technology
Плътен връх - Carbon Solid Flick Tip


87,30 лв.
90,00 лв.
Болонезе въдица - MAVER LASER BLX EVO

Оригинална, универсална и много добре балансирана болонезе въдица, с модерен и стилен дизайн.  Изградена от висококачествен карбон и ново поколение смоли. Подходяща и за морски и за сладководен риболов. Добре е да използвате монофилни влакна от 0.12мм, до 0.20мм и плувки от 4гр.
280,00 лв.
-9,50 лв.
Телескоп с водачи Cormoran PROFILINE TRAVEL

Универсален телескоп на къса снадка. Много удобен за пътуване, тъй като се събира в куфара. Отличен дизайн и перфектен строй.
28,50 лв.
38,00 лв.
-8,40 лв.
Топ-сет DAIWA PRE BORE CLOUD POWER KIT - 2.62m / 5.8mm / 45gr

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Обща дължина 2,62 метра. Висококачествена карбонова конструкция. Има монтирана PTFE втулка - на върха и тефлонова втулка за ластика на втора секция. Има и подготовка за монтиране на страничен слот за странично пулиране. (При заявка, ние можем да ви монтираме страничен слот по ваш избор). Най-доброто възможно качество конструкция. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.62m
Преден отвор - 5.8мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 43gr.
Made in UK

 
271,60 лв.
280,00 лв.
-8,10 лв.
Топ-сет DAIWA PRE BORE CLOUD POWER KIT - 2.62m / 4.7mm / 43gr

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Обща дължина 2,62 метра. Висококачествена карбонова конструкция. Има монтирана PTFE втулка - на върха и тефлонова втулка за ластика на втора секция. Има и подготовка за монтиране на страничен слот за странично пулиране. (При заявка, ние можем да ви монтираме страничен слот по ваш избор). Най-доброто възможно качество конструкция. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.62m
Преден отвор - 5.8мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 43gr.
Made in UK

 
261,90 лв.
270,00 лв.
-9,00 лв.
Топ-сет DAIWA INTERLASTIC CLOUD SPEED KIT 1pc /1.80m / 5.8mm / 35gr

Топ-сета е от една част. Дължина 1.80 метра. Висококачествена карбонова конструкция. Има монтирана PTFE втулка - на върха и страничен пула бънг. Най-добрата възможна качество конструкция. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 1.80m
Преден отвор - 5.8mm
Брой секции - 1 секция
Тегло - 35gr.
Made in UK

 
291,00 лв.
300,00 лв.
Къса Щека MIDDY MuscleTech 600 Pole (6m) + Extra 2-Kit

Най-тънката и здрава щека в света с дължина 6 метра - с невероятна еластичност с рейтинг 30, просто ударете и дръжте здраво! Muscle-Tech 600 е както ефективена, така и безопасна за риба, конструирана с T-Core 30STT въглеродна технология против строшаване и разполага с Power-Arc бързо задържане и S-Line супер тънък дизайн на дръжката. Предлага се с подсилен пул кит 2 комплекта, PTFE втулка с размер 30 и опционален плъзгащ се накрайник за бърза работа - освен това този специален пакет идва с допълнителен комплект. Щеката тежи само 270 грама при пълна дължина от 6 метра, което е особено удивително предвид изключителната здравина! Паралелни 1m удължители могат да бъдат закупени отделно, ако искате да удължите до 7m или 8m.
380,00 лв.
-7,80 лв.
Топ-сет DAIWA Professional Match Kit 2.4m / 4.0mm / 35g

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. 
Състои се от две части 2,4 м. Висококачествена карбонова конструкция. Секции с почти еднаква дължина, с PTFE втулка и носов конус No3.
 
252,20 лв.
260,00 лв.