Въдици за плувка ✔️ nikulden.com ✔️ СУПЕР ЦЕНИ

Въдици за плувка

Въдиците за риболов на плувка са вид пръчки, специално проектирани за техники за риболов на плувка. Риболовът на плувка включва закачане на стръв или примамка на определена дълбочина с помощта на плувка и това е популярен метод за улов на различни сладководни видове като шаран, каракуда, скобар, мряна, уклей,червеноперка и др.

Пръчките за риболов на плувка обикновено са дълги и гъвкави, което им позволява да поемат „уадра” от риба, захапала стръвта, и след това да предадат кълването на риболовеца. Тези въдици също обикновено имат бавно до средно действие, което помага да се предотврати изваждането на куката и гарантира, че куката се забива правилно, когато рибата кълве.

Въдиците за риболов на плувка могат да бъдат направени от различни материали, включително фибростъкло, композитни материали и графит(карбон). Когато избирате въдица за риболов на плувка, важно е да имате предвид размера и силата на рибата, която се надявате да хванете, както и собствения си комфорт и способност за замятане.

Качествената въдица за риболов на плувка може да направи риболова на плувка по-ефективен и приятен и може да ви помогне успешно да хванете повече риба.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Мач въдица DAIWA AQUALITE POWER MATCH - 3.90m/4.20m

Лек и бърз, класически мач от Daiwa, за риболов на близки и средни дистанции с универсално приложение. С тази въдица изваждането на всяка риба ще Ви доставя абсолютна наслада и забава, а по-големите трофеи ще я сгънат до дръжката и ще Ви изпълнят с емоции. Може да се ползва, както за риболов на червеноперки и каракуди, така и за шарани и амури. Здрава и надеждна въдица, на която може да разчитате във всяка една сутиация.

HMC – карбонова бланка
Висококачествена коркова дръжка
Титаниево-оксидни водачи
Винтов макародържач

130,00 лв.
Директен телескоп за късо - DAIWA CONNOISSEUR WHIPS

Страхотна колекция от къси въдици /whip/ за бърз, активен риболов на плувка, на къса дистанция. Въдиците са подходящи, както любители, така и за състезатели. Те са бързи, тънки, леки и твърди в основата. Дизайна на дръжката е специално адаптиран да „легне“ удобно в ръката. Върхът е жило. Изработени са от HMS карбон, X45 Bias Carbon Technology и плътен връх - Carbon Solid Flick Tip.
110,00 лв.
Топ-сети DAIWA GENERIC INTERLASTIC CLOUD KITS - COMMERCIAL/POWER/F1 SPEED

Серия от три модела топ-сети, съвместими с всички щеки на Daiwa произведени в UK. Отличават се висококачествена конструкция от HMC+ карбон. Доставят се с монтирани PTFE втулки при върха и страничен слот за ластик. Боядисани са в бял цвят, с цел да не плашат предпазливите риби при подаване на монтажа в плитки участъци. Леки, твърди и здрави. 
GITCK4.7 Commercial Kit – Топ-сет

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 4.7 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло – 64 гр

GITCK5.8 Power Kit – Топ-сет

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 5.8 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло – 65 гр

GITCKF1S4.7-AU F1 Speed Kit – Топ-сет

Дължина - 1.83m                                         
Преден отвор – 4.7 мм
Брой секции - 1 брой
Тегло – 40 гр

130,00 лв.
Директен телескоп Maver Falcon Slim Evolution Alborella - 2.50/ 3.00/ 3.50/ 4.00/ 4.50/ 5.00 метра

Директни телескопи за "бърз" риболов "на-късо" с отлични качества. Изработени са от SHMC карбон, като всички дължини са оборудвани с плътен карбонов връх - жило. Тези пръчки са много леки, твърди и с тънък диаметър. Предлагат се на няколко дължини, които може да си изберете от приложения филтър. С тях риболова на късо е много резултатен, а процеса на риболов Ви пълни душата с радост и положителни емоции.
110,00 лв.
Мач въдица DAIWA AQUALITE SENSOR FLOAT - 3.90m/4.20m

С тези леки въдици за риболов с плувка всяка, битка обещава истинско удоволствие. Леката, полупараболична бланка, при натоварване, работи до дръжката и с лекота „укротява“ дори едрите риби. Благодарение на мекия връх и здравия гръбнак тези въдици също са много подходящи за риболов на пъстърва със sbirolino. Aqualite Sensor Float е идеалната въдица за риболов на лин, платика, пъстърва и по-малки шарани. Тази серия въдици са оборудвани с персонализирана коркова дръжка Armlock за най-голям комфорт по време на риболов.
Технологии:

HMC+® carbon fiber blank - бланки
Cork / EVA grip – дръжка от корк и EVA материя
Titanium oxide guides - водачи

170,00 лв.
Гола бланка за болонезе - MAVER INVINCIBLE EXTREME MX 5.00m

Maver Invinsible Extreme MX е подобрената и още по-здрава версия на Invinsible MX. Благодарение на най-модерните технологии и последно поколение смоли, инженерите на Reglass успяха да създадат тази екстремна версия на гола бланка за болонеза въдица, способна да пребори най-големите и силни шарани или бели мряни. Страхотен избор за силов, екстремен и натоварващ риболов. Бърз строй и ненадмината мощ, отличават тази болонеза от предшественика й. Легендата стана още по-добра!
530,00 лв.
Щека MAVER POLE X995 TOP MATCH 13.0 метра - УПОТРЕБЯВАНА /Комплект/

Maver Pole X995 Top Match e втората щека в каталога на Maver за 2023 година, след върховия модел. Тази щека ще Ви изуми с баланса и лекотата си. С нея може да риболувате с часове и няма да усетите абсолютно никаква умора. Невероятен строй, баланс и бързина. Характеристики, които правят тази щека надеждна за употреба, както в комерсиални водоеми, така и в канали и естествени водоеми. Моделът е съвместим с всички топ-сети от сериите: MV-R S; MV-R K; Commercial Carp Kit XS и Reality K.
Окомплектовка:
1 бр щека – X995 Top Match 13.00 метра /8481B013/
1 бр топ-сет KIT MV-R S91 – 5 секции – 5.80 мт

Ластик рейтинг: 1.8 мм кух ластик / 1.2 мм плътен ластик

3 бр топ-сет KIT MV-R S91 – 4 секции – 4.30 мт

Ластик рейтинг: 1.8 мм кух ластик / 1.2 мм плътен ластик

1 бр къпинг кит – KIT MV-R CUPPING – 3 секции – 4.30 мт
1 бр миниудължител – MINI EXT. 13 MT X3
1 бр миниудължител – BIONICA 5/6 X3
1 бр протектор – PROTECTOR X3
1 бр. Калъф MAVER MV-R 10 TUBE HOLDALL – 200 x 30 x 50 см
4000,00 лв.
Мини-удължител DAIWA POWER MINI PHEX SUPER LIGHT 7/8

DAIWA POWER MINI PHEX SUPER LIGHT е миниудължител, който е проектиран да осигури подсилена зона за манипулиране и защити основните секции от ненужно напрежение и натиск. Отличава се с лекота и баланс като по никакъв начин не влияе на поводението на щеката, когато я качвате или сваляте от ролера, без никакво заклащане във върха. Двата му края са защите с EVA тапи, като това предпазва и секциите от нараняване.

Дължина – 62 см
Тегло – 106 гр
Mini Phex 7/8 се използва със 7-мо и 8-мо коляно


240,00 лв.
Топ-сети DAIWA GENERIC INTERLASTIC KITS - COMMERCIAL/POWER/F1 SPEED

Серия от три модела топ-сети, съвместими с всички щеки на Daiwa произведени в UK. Отличават се висококачествена конструкция от HMC+ карбон. Доставят се с монтирани PTFE втулки при върха и страничен слот за ластик. Леки, твърди и здрави. 
GITK4.7 Commercial Kit – Топ-сет

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 4.7 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло – 59 гр

GITK5.8 Power Kit – Топ-сет

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 5.8 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло – 61 гр

GITKF1S4.7-AU F1 Speed Kit – Топ-сет

Дължина - 1.83m                                         
Преден отвор – 4.7 мм
Брой секции - 1 брой
Тегло – 39 гр

120,00 лв.
Болонеза въдица Lineaeffe EXCELLENT BOLO WWG - 5/6м

Карбонова болонеза, предназначена за риболов на реки, езера и на морета. Изработена е от високомодулен каробн IM7, SiC водачи и надежден макародържач. Отличава се със здрава, надеждна конструкция и твърд и мощен строй.
60,00 лв.
Телемач Lineaeffe DISCOVERY PRO

Телемач въдица изработена от високомодулен карбон IM8 с тънка бланка и бърз строй. Оборудвана с качествени SiC водачи и надежден макародържач. Тя ще Ви послужи в различни риболовни ситуации - от риболов на мирни риби с различни плувка техники до морски риболов с бомбарда при по-големите акции. Отличава се с лекота и елегантност, а модела с дължина 3.60 мт е с диаметър в основата на дръжката от едва 16 мм!
75,00 лв.