Въдици за плувка ✔️ nikulden.com ✔️ СУПЕР ЦЕНИ

Въдици за плувка

Въдиците за риболов на плувка са вид пръчки, специално проектирани за техники за риболов на плувка. Риболовът на плувка включва закачане на стръв или примамка на определена дълбочина с помощта на плувка и това е популярен метод за улов на различни сладководни видове като шаран, каракуда, скобар, мряна, уклей,червеноперка и др.

Пръчките за риболов на плувка обикновено са дълги и гъвкави, което им позволява да поемат „уадра” от риба, захапала стръвта, и след това да предадат кълването на риболовеца. Тези въдици също обикновено имат бавно до средно действие, което помага да се предотврати изваждането на куката и гарантира, че куката се забива правилно, когато рибата кълве.

Въдиците за риболов на плувка могат да бъдат направени от различни материали, включително фибростъкло, композитни материали и графит(карбон). Когато избирате въдица за риболов на плувка, важно е да имате предвид размера и силата на рибата, която се надявате да хванете, както и собствения си комфорт и способност за замятане.

Качествената въдица за риболов на плувка може да направи риболова на плувка по-ефективен и приятен и може да ви помогне успешно да хванете повече риба.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Телескоп с водачи Cormoran PROFILINE TRAVEL

Универсален телескоп на къса снадка. Много удобен за пътуване, тъй като се събира в куфара. Отличен дизайн и перфектен строй.
38,00 лв.
2023 Щека MAVER KYON X2 13m + 2 удължителя

Страхотно ново предложение на италианския Premium brand MAVER за сезон 2023 - MAVER KYON X2 13m
Щеката е направена с 2 паралелни колена, отлично балансирана, лека и бърза и е най-добрият ALLROUNDER (универсално приложение) в каталога на MAVER за сезон 2023 година. Такъв висок клас универсална щека за риболов на бяла риба и шаран, на тази цена е трудно постижимо за други конкурентни марки. А, най голямото предимство на MAVER KYON X2 13m, е че е 100% произведе в Италия в завода REGLASS!
Предлага се с калъф, протектор на 13.00м, къс удължител 6/7 коляно и удължител на 13.00 метра.
Ние имаме на склад всички варианти топ-сети на Maver, Match и Carp изпълнение, с подсиленио място за монтиране на страничен слот и с фабрично монтирани такива слотове. Може да си изберете каквото искате според личното ви предпочитание и вашия риболов.
 
2500,00 лв.
-8,40 лв.
Топ-сет DAIWA PRE BORE CLOUD POWER KIT - 2.62m / 5.8mm / 45gr

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Обща дължина 2,62 метра. Висококачествена карбонова конструкция. Има монтирана PTFE втулка - на върха и тефлонова втулка за ластика на втора секция. Има и подготовка за монтиране на страничен слот за странично пулиране. (При заявка, ние можем да ви монтираме страничен слот по ваш избор). Най-доброто възможно качество конструкция. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.62m
Преден отвор - 5.8мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 43gr.
Made in UK

 
271,60 лв.
280,00 лв.
-8,10 лв.
Топ-сет DAIWA PRE BORE CLOUD POWER KIT - 2.62m / 4.7mm / 43gr

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Обща дължина 2,62 метра. Висококачествена карбонова конструкция. Има монтирана PTFE втулка - на върха и тефлонова втулка за ластика на втора секция. Има и подготовка за монтиране на страничен слот за странично пулиране. (При заявка, ние можем да ви монтираме страничен слот по ваш избор). Най-доброто възможно качество конструкция. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.62m
Преден отвор - 5.8мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 43gr.
Made in UK

 
261,90 лв.
270,00 лв.
-9,00 лв.
Топ-сет DAIWA INTERLASTIC CLOUD SPEED KIT 1pc /1.80m / 5.8mm / 35gr

Топ-сета е от една част. Дължина 1.80 метра. Висококачествена карбонова конструкция. Има монтирана PTFE втулка - на върха и страничен пула бънг. Най-добрата възможна качество конструкция. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 1.80m
Преден отвор - 5.8mm
Брой секции - 1 секция
Тегло - 35gr.
Made in UK

 
291,00 лв.
300,00 лв.
Къса Щека MIDDY MuscleTech 600 Pole (6m) + Extra 2-Kit

Най-тънката и здрава щека в света с дължина 6 метра - с невероятна еластичност с рейтинг 30, просто ударете и дръжте здраво! Muscle-Tech 600 е както ефективена, така и безопасна за риба, конструирана с T-Core 30STT въглеродна технология против строшаване и разполага с Power-Arc бързо задържане и S-Line супер тънък дизайн на дръжката. Предлага се с подсилен пул кит 2 комплекта, PTFE втулка с размер 30 и опционален плъзгащ се накрайник за бърза работа - освен това този специален пакет идва с допълнителен комплект. Щеката тежи само 270 грама при пълна дължина от 6 метра, което е особено удивително предвид изключителната здравина! Паралелни 1m удължители могат да бъдат закупени отделно, ако искате да удължите до 7m или 8m.
380,00 лв.
-7,80 лв.
Топ-сет DAIWA Professional Match Kit 2.4m / 4.0mm / 35g

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. 
Състои се от две части 2,4 м. Висококачествена карбонова конструкция. Секции с почти еднаква дължина, с PTFE втулка и носов конус No3.
 
252,20 лв.
260,00 лв.
-8,10 лв.
Топ-сет DAIWA Professional Interlastic Commercial Kit 2.4m / 4.7mm/ 37g

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Състои се от две части 2,4 м. Висококачествена карбонова конструкция. Секции с почти еднаква дължина, с PTFE втулка и носов конус No3.
261,90 лв.
270,00 лв.
-7,20 лв.
Топ-сет DAIWA Professional Cupping Kit 2.4mm/ 45g

Проектиран на 2,4 м с горна част от 65 см за лесно пълнене. Твърдо изпълнение с диаметър, предназначен да побере адаптера за чаша Daiwa.
232,80 лв.
240,00 лв.
Болонезе въдица Maver 21 SUPERLITHIUM MEDIUM MX

Името SUPERLITHIUM по цял свят означава Super Качество от MAVER. От дълги тодини предлага на пазара болонезе пръчки, които превъплащават в реалност мечтите на рибарите и доставят неописуеми емоции и преживявания по реките в Европа. Всяка година в новите модели въдици се вграждат последните издания карбонови влакна, използват се най-модерните и леки лепила и лакове и се връзват селектирани серии водачи и макародържачи. Като резултат, ние от MAVER, смело можем да кажем, че нашите клиенти получават най-модерните, най-технологичните, леки и балансирани болонезата, които може да се предложат на европейския пазар. През 2021 година ние предлагаме Superlithium LIGHT, Superlithium MEDIUM и Superlithium POWER, 
Нашите клиенти ще си доставят невероятни мигове и преживявания ползвайки MAVER Superlithium болонезета, като сигурно и гарантирано ще си извадят трофеите и ще бъдат подсигурени от качество и сервиз, който не се предлага често в наши дни.
SHMC - карбонови бланки
FUJI FAZLITE водачи
100% Made in Italy!
780,00 лв.
Къса Щека - Whip MIDDY - WHITE KNUCKLE CX 6м WHIP

Най-продаваната whip щека във Великобритания ! С дължнина от 6м, карбонова Triple-X олекотена конструкция и с рейтинг-здравина на ластика до 24 ! За рибилов на шарани, амури и други. Към щеката се включват идопълнителен кит. И дата кита на щеката са оластичени и готови за риболов Hi-Viz 18+ ластика. WHIP щека MIDDY - 6м. Оластичена и готова за употреба. Предлага се в пакет с допълнителен кит, също оластичен с по-дебел ластик.
Перфектен инструмент за риболов на река и на къси дистанции.
100,00 лв.
Телескопична въдица за сърф кастинг Lineaeffe ASTEROID WTG 4.20m

Телескопична въдица от изключително здраво фибростъкло с до 100 гр акция.Отличното съотношение цена / качество я прави незаменима част от риболовната екипировка, но и много подходяща за начинаещите в риболова на щука и на дъно.

30,00 лв.
Телескоп без водачи Lineaefe DELTA

Класически, директен телескоп от фибро влакно. Здрава и качествена пръчка за риболов на плувка.

9,00 лв.
Телескоп с водачи Lineaeffe ADRIATIC WTG 4.20м/250гр

Телескопична въдица от изключително здраво фибростъкло с 250гр акция.Отличното съотношение цена / качество я прави незаменима част от риболовната екипировка, но и много подходяща за начинаещите в риболова на щука и на дъно.
 
 

36,00 лв.