Въдици за фидер риболов ✔️ nikulden.com ✔️ СУПЕР ЦЕНИ

Въдици за фидер риболов

Фидер въдиците са вид въдица, предназначени за техника, известна като фидер риболов. Риболовът с фидер включва риболов с фидер, който е вид хранилка(кошничка) за доставяне на стръв, която разпределя стръв(или захранка) във водата, за да привлече риба към определено място.

Фидерните въдици обикновено са с дължина от 2.70м/3.00м(пикери) и от 3.30м до 4.20м. класически фидер въдици.Отличават се от другите въдици за риболов с това, че имат набор от(2, 3 или 4бр.) сменяеми върхове с различна по сила акция.Те също така често имат средна до тежка мощност, което осигурява силата, необходима за справяне с големи риби.

Фидер въдици могат да бъдат направени от различни материали, включително фибростъкло, композитни материали и графит(карбон). Когато избирате фидер въдица, важно е да вземете предвид размера и силата на рибата, която се надявате да хванете, както и собствения си комфорт и способност за замятане, както и мястото и вида на водоема, който ще изберете.

Качествената фидер въдица може да направи фидер риболова по-ефективен и приятен и може да ви помогне успешно да хванете повече риба. Важно е да съчетаете въдица за фидер риболов с правилната макара и влакно за оптимални резултати.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Резервни карбонови върхове за фидери - DAIWA TOURNAMENT SLR

Daiwa Tournament SLR Quiver Tips са серия карбонови върхове предназначени за цялата гама фидери Tournament SLR, но също така са съвместими и с някои модели от сериите Tournament-S Feeder и N’zon. Върховете са с дължина 70см и диаметър в основата 3.5мм. Оборудвани са със 7 водача. Предлагат се в 6 варианта/акции – 1.5; 2.0; 2.5; 3.0; 4.0 и 5.0 oz.
80,00 лв.
Нов
Топ Модел Фидер въдица DAIWA TOURNAMENT SLR - 11/12/13/14ft - 3.35/3.66/3.96/4.27м

Много от светоизвестните топ-състезатели и риболовци са я обявили за една от най-добрите фидер въдици на пазара в момента.
Бланката на Daiwa Tournament SLR Feeder е създадена в комбинация от последните технологии за карбонови влакна и най-новите разработки на Daiwa в състезателните въдици. Преди всичко трябва да отбележим новата X45X Full Shield карбонова бланка. Тя е с 25% по-ефективна и технологична от по-стария добре известен модел X45. В новата бланка е увеличена устойчивостта на усукване и така при кастинг с X45X, не се губи от акумулираната енергия в паразитни вибрации и колебания. Кастингът е по-дълъг и много точен, и имате пълна гаранция, че всичката енергия, която сте вложили в замятането ще се трансферира през бланката директно в кастинга.
В допълнение към новата Bias Carbon Technology, бланката е изградена с новата HVF nanoplus - технология за слепване на карбоновите влакна с минимално количество смола. Тази технология, намаля теглото на бланката и въдицата стои изненадващо "безтегловно" в ръката.
Трябва да отбележим и отличните водачи на SeaGuide TDG, които са здрави и надеждни, с изключително фина керамика и намалено тегло. Така Daiwa Tournament SLR получава допълнителна редукция на теглото и съвършен външен вид, който радва окото.
Завършвайки обзора на въдицата, не може да не се спрем на дръжката. Тя е изработена в типичния Daiwa стил, с ексклузивен и елегантен дизайн, включващ висококачествен корк в средната част, ръкохватки от най-лекия и фин Duplon за сигурен грип при работа с въдицата и уникален завършек с логото TOURNAMENT върху горната част на дръжката. Макародържачът е Fuji VSS.
Снадките на въдицата са изработени с патентованата технология на Daiwa - V-Joint. Така снадките се "заключват" външно и от вътрешната страна. Като в допълнение не се "втвърдява" въдицата в мястото на снаждането, а се запазва перфектната крива на бланката при натоварване.
Въдицата разполага със закачалка за такъма над макародържача и брандирана капачка на дръжката с гравирано векторно лого DAIWA.

X45X Full Shield - Bias Carbon Technology от ново поколение
HVF nanoplus - технология за намаляване на общото тегло но бланката.
V Joint α - втулки на снадките.
Подобрени SLR Quiver върхове
Fuji VSS макародържач с винтов механизъм
SeaGuide TDG водачи с фина керамика
Нов дизайн дръжка от Корк с Duplon ръкохватки. 
Лазерно гравирана Duplon дръжка
Закачалка за куката

1050,00 лв.
Нов
Фидер въдица DAIWA 23 NINJA X FEEDER - 3.60m/3.90m

 
С фидер въдиците Ninja X ’23, DAIWA предлага серия първокласни фидери с изключително съотношение цена-качество. Изработени от тънки и леки бланки, от въглеродни влакна HMC+, тези добре балансирани фидер въдици се отличават със здрав гръбнак, който спомага за достигането на далечни кастинг дистанции и улеснява изваждането на трофейни екземпляри като шарани, амури или бели мряни. Версиите с акции 150 и 220 гр са оборудвани с изключително широки водачи на върховете – перфектни за използване на шок лидери. Въдиците с акция до 120g са предназначени за използване в тихи води или при бавно течение, а върховете им индикрат дори най-плахите кълванета, при това на дистанция. Фидерите са оборудвани с водачи от титаниев оксид, два карбонови върха и един от фибростъкло, коркова дръжка за комфортен и сигурен грип и транспортен калъф от плат.
Технологии:

HMC+® carbon fiber blank - бланки
Premium cork grip  - премиум коркова дръжка
DPS reel seat – винтов макародържач
Titanium oxide guides – водачи
Транспортен калъф от плат

140,00 лв.
Фидер - DAIWA NINJA X FEEDER

Серията Ninja X Feeder на DAIWA са първокласни фидер въдици с изключително съотношение цена-качество. Изработени са с тънка и лека бланка от високо-модулен карбон. Тези въдици са добре балансирани и притежават мощен "гръбнак", в резултат на което се постигат далечни дистанции и се справят с лекота с изморяването на рибата! Heavy и Extra Heavy фидер вариантите разполагат с широки водачи, идеални при използването на шок лидери и по-дебели влакна. Серията разполага с голямо разнообразие от дължини и акции, за да е лесен изборът Ви.
Технологии:

HMC+® карбонова бланка 
Дръжка от корк
Водачи от титаниев оксид
3 броя връхчета (2 карбонови и 1 стъклопластов)
Траспортен калъф

140,00 лв.
Фидер въдици DAIWA 24 NZON DISTANCE SPECIAL FEEDER / SPECIAL POWER FEEDER / X POWER FEEDER

N’zon Distance Special Feeder Rods са разработвани от Daiwa в продължение на 12 месеца. Проектирани са за интензивен фидер риболов на по-големи дистанции. Инженерите на Daiwa са комбинирали ексклузивните технологии X45 и HVF Nanoplus за производство на карбонови бланки, за да произведат въдица с мощен и бърз строй. Усещането, когато се докоснете до нея, е именно такова. Без значение от дистанцията, дълбочината или интензитета на прехвърляния, тази серия фидер въдици ще задоволи капризите и на най-взискателните фидер риболовци. Въпреки мощния си и бърз строй, тази серия фидери са произведени по начин, по който да не губите нито една от закачените риби, независимо от размера им. За допълнителен комфорт, фидерите са оборудвани с Armlock дръжка. В задната си част тя е плоска, за да "ляга" по най-добрия начин под ръката Ви. Дизайнът на водачите позволява достигането на далечни кастинг разстояния с лекота, а винтовия Fuji DPS макародържач елиминира наличето на каквито й да е хлабавини при дръжката. Оборудвани с Carbon Quiver Tips върхове тези фидер въдици ще отчетат и най-плахото кълване и ще Ви донесат така желания успех. Страхотен избор, както за риболов с кошничка, така и за метод фидер!
Технологии:

X45 and HVF nanolplus carbon technology
V-Joint
Мощна, прогресивна акция предназначена за далечни кастинг разстояния
SeaGuide S/Steel anti tangle водачи
Fuji DPS макародържач
Cork/EVA предна част на макародържача
Cork/EVA Armlock дръжка
Държач за куки

480,00 лв.
Фидер въдица DAIWA NZON DISTANCE SPECIAL METHOD FEEDER 3.30m/80gr - 2 части

N’zon Distance Special Feeder Rods са разработвани от Daiwa в продължение на 12 месеца. Проектирани са за интензивен фидер риболов на по-големи дистанции. Инженерите на Daiwa са комбинирали ексклузивните технологии X45 и HVF nanoplus за производство на карбонови бланки, за да произведат въдица с мощен и бърз строй. Усещането, когато се докоснете до нея, е именно такова. Без значение от дистанцията, дълбочината или интензитета на прехвърляния, тази серия фидер въдици ще задоволи капризите и на най-взискателните фидер риболовци. Въпреки мощния си и бърз строй, тази серия фидери са произведени по начин, по който да не губите нито една от закачените риби, независимо от размера им. За допълнителен комфорт, фидерите са оборудвани с Armlock дръжка. В задната си част тя е плоска, за да "ляга" по най-добрия начин под ръката Ви. Дизайнът на водачите позволява достигането на далечни кастинг разстояния с лекота, а винтовия Fuji DPS макародържач елиминира наличето на каквито й да е хлабавини при дръжката. Оборудвани с Carbon Quiver Tips върхове тези фидер въдици ще отчетат и най-плахото кълване и ще Ви донесат така желания успех. Страхотен избор, както за риболов с кошничка, така и за метод фидер!
Технологии:

X45 and HVF nanolplus carbon technology
V-Joint
Мощна, прогресивна акция предназначена за далечни кастинг разстояния
SeaGuide S/Steel anti tangle водачи
Fuji DPS макародържач
Cork/EVA предна част на макародържача
Cork/EVA Armlock дръжка
Държач за куки
Три върха: Carbon Quiver Tip – 1.5oz, 2.0oz и 3.0oz

360,00 лв.
Фидер SPOD въдица Daiwa Nzon PRE BAIT ROD - 3.66m/3.96m

С гамата от две въдици N‘Zon Prebait-Feeding, DAIWA предлага специализирани въдици за бърза подготовка и подхраване на мятото при фидер риболов.
За да се достигне правилната точка на риболов, при която се намират големи количеста риба, често е важно бързо да се доставят обилни количества захранка и добавки още в началото на сесията.
Въдиците N’Zon Feeding са оборудвани със здрави и надеждни бланки от въглеродни влакна HMC+, като това позволява използването на много големи хранилки или ракети за прецизно доставяне на захранката.
Прилагането на ракети, позволява използването на големи количества частици и царевица, които обикновено не се отделят добре от конвенционалните хранилки.
Дизайнът на бланките и използваните компоненти са избрани да издържат на максимално натоварване. И двете въдици могат да се използват с всички обичайни размери ракети и фидер хранилки за първоначално захранване.
Предлага се в две версии – 3.66m за разстояния до 60m и 3.96m за разстояния до 90m.

Бланка от високомодулен карбон HMC+®
ArmLock® дръжка
Премиум EVA захват
Надежден винтов макародържач
SiC водачи от титаниев оксид
Транспортен калъф с място за макара

190,00 лв.
Фидер въдица MAVER REALITY PLUS XS FEEDER - 3.30m/40gr

Универсална фидер въдица походяща, както за риболов с кошничка, така и за риболов с метод фидер на комерсиални водоеми и близки дистанции. Чувствителните върхове индикират перфектно, дори и най-плахите кълванета, а тънката бланка и коркова дръжка придават страхотен елегантен вид на въдицата. Оборудвана е с висококачествени SiC водачи, надежден винтов макародържач и 2 върха – 1.0 и 1.5 oz.
80,00 лв.
Фидер въдица - DAIWA NZON SUPER SLIM FEEDER - 3.60m / 120gr на 3 части

Представяме на Вашето внимание, хита на сезон 2023, новият модел фидер въдици от DAIWA - N’zon Super Slim!
Тази серия фидер въдици са изработени с бланки от HMC+ карбон. Благодарение на тази нова и уникална технология, DAIWA Ви предлага фидер въдица с много по-малък диаметър на бланката за цена под 250 лева!
При това, този фидер ще Ви даде цялата мощност, сила и ефективност, от които се нуждаете за Вашия риболов или състезателна дейност.
DAIWA са оборудвали въдицата с първокласни водачи Seaguide TDG, с лека и твърда рамка с фини пръстени. Дизайнът на въдицата е завършен с удобно изравнената дръжка Daiwa EVA Armlock, красиво гравирана с DAIWA лого.
Широка гама от различни типове фидер въдици, върхове и дължини, които са на разположение, ще покрият всякаква риболовна ситуация - от фидер с кошница за различни дистанции и акции, до комерсиалния METHOD фидер. Най-дългите модели ще покрият с лекота максималните дистанции с тежки хранилки, за да достигнете и най-плашливите риби и да сте ПРЕД цялата конкуренция по време на състезание!
Super Slim Feeder варианта е с акции 90 и 120 гр, предвидени за кастинг на далечни разстояния. Бързата и стегната бланка с лекота и прецизност достига набелязаната от Вас дистанция. Без значение дали ще използвате този вариант на платени водоеми, диви водоеми или реки, той ще се справи без абсолютни никакви затруднения. Един, наистина универсален фидер.
Дръжката е снабдена с винтов макарадоржач и е изpaбoтeнa e oт ЕVА мaтepиaл в ĸoмбинaция c кopĸ.
Характеристики:

HMC+® карбон
Дръжка ArmLock®
Seaguide TDG водачи
Подвижен държач за кука
2 броя върха - 2 и 3oz
Акция - Medium Fast

180,00 лв.
Фидер въдица DAIWA SPECTRON COMMERCIAL ULTRA FEEDER - 3.30м/50гр 2 части

Ако сте риболовец, който харесва елегантни фидер въдици с тънък диаметър на бланката, DAIWA SPECTRON COMMERCIAL ULTRA FEEDER е точно това, от което се нуждаете. Изработен от превъзходни материали и с безупречно внимание към детайла, този фидер е подходящ за риболов на комерсиални водоеми с метод фидер или пелет кошници. Изключително лекото тегло и силно прогресивния строй Ви гарантират, че няма да загубите нито една закачена риба. Фидерът е изработен от HVF NANOPLUS Carbon Fibres, като това осигурява на въдицата изключителна здравина и чувствителност, а V-Joint Alpha технологията придава допълнителна мощност и издръжливост. Дръжката е от EVA материал, а Air Sensor Real Seat макародържача осигурява удобно захващане. На тази въдица са монтирани водачи Seaguide TDG, които осигуряват безпроблемно изнизване на влакното от шпулата на макарата и ненадмината точност при кастинг. Като допълнителна екстра е монтиран Folding Hook Keeper – държач, на който да закачите куката Ви, когато фидерът не е в работно положение.
Технологии:

HVF nanoplus карбонова бланка
V-Joint Alpha
Exclusive Daiwa Air Sensor макародържач
SeaGuide TDG водачи
2 Megatop върха – 1 oz & 1.5 oz BG
Твърда EVA дръжка с плосък участък „Armlock“
Държач за куки
2 секции

420,00 лв.
Фидер въдица LINEAEFFE Link Feeder - Carbon 3.60m / 3.90m

Лека и здрава фидер въдица, изработена от високомодулен карбон, качествени SiC водачи и надежден винтов макародържач. Идеален избор, както за риболов на метод фидер, така и за речен фидер риболов с кошници, с голямо тегло и обем.  Дръжката е изработена от EVA и корк като това дава сигурен грип при борбата с по-едри риби и завършва цялостната елегантна визия на въдицата. Благодарение на използваните качествени компоненти и материали, може да използвате фидер въдицата за редица морски техники – риболов с бомбарда или дънен риболов за платерина и морски кефал. Комплекта включва три върха – Light (жълт), Medium (зелен) и Heavy (червен).
100,00 лв.
Фидер въдица DAIWA 24 AIRITY X SLIM FEEDER / POWER FEEDER

Airity X-Slim Feeder Rods са най-новия върхов клас фидер въдици в гамата на Daiwa за 2024 година. Те съчетават най-съвремените технологии и висококачествени материали при производството на карбонови бланки. Изработени са от:
HVF nanoplus карбон - технология създадена да намали обема на тежки смоли в бланките и да увеличи пропорцията на карбоновите влакна, които й дават мощ. Добавянето на nano-размер карбонови влакна в смолата придава още по-голяма здравина на бланката като помага на риболовеца, както при кастинг така и при вадене на трофейни екземпляри.
X45X Full Shield е последното поколение Bias Carbon технология, разработена от инженерите на Daiwa в Япония. Състои се от двупосочни карбонови влакна под ъгъл от 45° като може да се приложи в цялата структура на въдицата. По този начин, бланката е много по-устойчива на усуквания, а резултатът от това е още повече мощ в кастинга.
V JOINT Alpha елиминира потенциални плоски участъци, които могат да се появят при съединяването на секциите. Това осигурява перфектен кастинг и още по-добра работа на бланката при изваждането на рибата.
Armlock дръжката е изработена от EVA материя. В задната си част е плоска, за да "ляга" по най-добрия начин под ръката Ви, а отгоре е гравирано стилно лого “Airity”. Завърша с кръгъл грип и Daiwa лого при капачката на дръжката.
Водачите, с които е оборудвана серията са Seaguide Zirconia, а макародържачът е добре познатия и супер надежден Tournament Reel Seat.
Трите Megatop върха отчитат най-леките и колебливи кълванета, за да придадат на тези фидери класата, която се очаква от тях.
Технологии:

X45X Full Shield
HVF nanoplus
V-Joint Alpha
Бланки със супер тънък диаметър
Избор от различни акции
Tournament макародържач
Hard EVA handle with Armlock
Megatop QT’s върхове
Seaguide Zirconia водачи
Всички модели в гамата са от 2 секции  

1000,00 лв.
Резервни карбонови фидер върхове за DAIWA NZON

Резервни карбонови върхове, подходящи за всички варианти фидери от сериите N'ZON. Характеристики вариант Carbon Quiver: Диаметър в основата - 2.5мм Дължина - 52см Брой водачи - 7 Характеристики вариант Heavy Carbon Quiver: Диаметър в основата - 3.5мм Дължина - 62см Брой водачи - 7
60,00 лв.
Фидер въдица - DAIWA NZON "EXT" Feeder - 3.00м/40гр

Най-новата сepиятa N'ZON "EXT" Fееdеr нa DАІWА пpeдлaгa въдици, пoдxoдящи ĸaĸтo зa лек метод фидер риболов, тaĸa и зa супер тежък такъв. Новото при този модел е че дръжката на въдиците от серията е телескопична, което спомага за по-лесно транспортиране, въпреки че въдиците са от 2 части. Cepиятa ce oтличaвa c тънĸa и дoбpe бaлaнcиpaнa, мнoгo здpaвa блaнĸa. Дpъжĸaтa oт eднaтa cтpaнa e равна, зa пo-дoбъp и удобен зaxвaт. Изpaбoтeнa e oт ЕVА мaтepиaл в ĸoмбинaция c кopĸ.
Характеристики:

HMC+® карбонова бланка
Макародържач ArmLock®
Титаниево-оксидни водачи
2 броя върха (2 и 3 oz)
Акция - medium fast 

 
120,00 лв.
Фидер въдица - DAIWA NZON "SUPER SLIM" CARP FEEDER - 3.90m / 240gr

Представяме на Вашето внимание, хита на сезон 2023, новият модел фидер въдици от DAIWA - N’zon Super Slim!
Тази серия фидер въдици са изработени с бланки от HMC+ карбон. Благодарение на тази нова и уникална технология, DAIWA Ви предлага фидер въдица с много по-малък диаметър на бланката за цена под 300 лева!
При това, този фидер ще Ви даде цялата мощност, сила и ефективност, от които се нуждаете за Вашия риболов или състезателна дейност.
DAIWA са оборудвали въдицата с първокласни водачи Seaguide TDG, с лека и твърда рамка с фини пръстени. Дизайнът на въдицата е завършен с удобно изравнената дръжка Daiwa EVA Armlock, красиво гравирана с DAIWA лого.
Широка гама от различни типове фидер въдици, върхове и дължини, които са на разположение, ще покрият всякаква риболовна ситуация - от фидер с кошница за различни дистанции и акции, до комерсиалния METHOD фидер. Най-дългите модели ще покрият с лекота максималните дистанции с тежки хранилки, за да достигнете и най-плашливите риби и да сте ПРЕД цялата конкуренция по време на състезание!
Super Slim Feeder варианта е с акции 90 и 120 гр, предвидени за кастинг на далечни разстояния. Бързата и стегната бланка с лекота и прецизност достига набелязаната от Вас дистанция. Без значение дали ще използвате този вариант на платени водоеми, диви водоеми или реки, той ще се справи без абсолютни никакви затруднения. Един, наистина универсален фидер.
Дръжката е снабдена с винтов макарадоржач и е изpaбoтeнa e oт ЕVА мaтepиaл в ĸoмбинaция c кopĸ.
Характеристики:

HMC+® карбон
Дръжка ArmLock®
Seaguide TDG водачи
Подвижен държач за кука
2 броя върха - 3 и 5oz
Акция - Medium Fast

230,00 лв.
Фидер въдица - DAIWA NZON "SUPER SLIM" POWER FEEDER - 3.30m / 100gr на 3 части

Представяме на Вашето внимание, хита на сезон 2023, новият модел фидер въдици от DAIWA - N’zon Super Slim!
Тази серия фидер въдици са изработени с бланки от HMC+ карбон. Благодарение на тази нова и уникална технология, DAIWA Ви предлага фидер въдица с много по-малък диаметър на бланката за цена под 300 лева!
При това, този фидер ще Ви даде цялата мощност, сила и ефективност, от които се нуждаете за Вашия риболов или състезателна дейност.
DAIWA са оборудвали въдицата с първокласни водачи Seaguide TDG, с лека и твърда рамка с фини пръстени. Дизайнът на въдицата е завършен с удобно изравнената дръжка Daiwa EVA Armlock, красиво гравирана с DAIWA лого.
Широка гама от различни типове фидер въдици, върхове и дължини, които са на разположение, ще покрият всякаква риболовна ситуация - от фидер с кошница за различни дистанции и акции, до комерсиалния METHOD фидер. Най-дългите модели ще покрият с лекота максималните дистанции с тежки хранилки, за да достигнете и най-плашливите риби и да сте ПРЕД цялата конкуренция по време на състезание!
Power Feeder варианта са фидер въдици с голям запас от мощ. Идеален избор, когато се налага риболов на големи дистанци или реки. Големината на водачите е съобразена с употребата на шок-лидери.
Дръжката е снабдена с винтов макарадоржач и е изpaбoтeнa e oт ЕVА мaтepиaл в ĸoмбинaция c кopĸ.
Характеристики:

HMC+® карбон
Дръжка ArmLock®
Seaguide TDG водачи
Подвижен държач за кука
2 броя върха - 3 и 5oz
Акция - Medium Fast

180,00 лв.
Фидер - MIDDY Quartix Zero Limits 13ft 120g Distance Feeder Rod (3pc)

Middy никога не спират да впечатляват с въдиците си и те продължават да бъдат движещата сила зад авангардни разработки, като тази въдица за разстояние 13 фута. Тя е част от гамата фидери Quartix и е първият в света, който се възползва от революционна нова техника за изграждане, при която върховете са кухи и съединени отгоре - резултатът е по-добра точност на замятане, по-плавно действие и безумно чувствителни регистрация на ухапване! Получавате включени три от тези кухи въглеродни върха (2oz/3oz/4oz), плюс един „суперчувствителен“ от стъкло в карбон (1oz). Въдицата е със супер дълга конструкция от 3 бр., истински гъвкава, което MIDDY нарича "нулеви граници" потенциал за обхват. Характеристиките включват водачи за подпомагане на замятането C-Pulse, технология за подсилване на Spiratech в критични точки на напрежение, както и напълно уникален дизайн на задната дръжка True-Crank за подпомагане на точното замятане. Това несъмнено е сред най-добрите дистанционни фидер въдици на пазара днес. Той има рейтинг на основната линия от 15lb, рейтинг на дължина на куката от 10lb и водач за тегло на замятане от 120g. Както можете да видите, тази въдица е свързана с точност, сила и действие. Ако вземете въдица Quartix Zero Limits, ще бъдете поразени от нейния качествен дизайн... просто изчакайте да закълве и вижте колко чувствителни са върховете.
480,00 лв.
Въдица Filstar Precision Feeder
Фидер риболовът е несъмнено най-бързо развиващият се риболовен стил с таргет мирните риби. Когато определен вид риболов се развива така скоростно, се налага и въдиците, свързани с него да търпят проме...
175,00 лв.
Въдица FilStar Premier Method Feeder - Heavy
Premier Method Feeder - Heavy е изключително мощна и надеждна въдица с тежка акция, подходяща за фидер риболов в реки със силно течение. Моделът е с дължина 3.90м и позволява изхвърляне на тежест до 1...
105,00 лв.