Кутия за готов монтаж Matrix HLR Rig Case
Практична и надеждна кутия за готови монтажи Matrix HLR Rig Case, чийто дизайн позволява съхранението на до 200 броя различни по дължина поводи.
29,33 лв.
KODEX Kick-Off Line Aligners 10броя в опаковка

Предлагат се за приспособяване на кука с размери 2-6 или 7-10 в полупрозрачни кафяви и зелени цветове, подравняващите линии Kick-Off са лесни за избутване над ухото на куката и създават агресивен ъгъл, който ще гарантира, че вашата кука се включва, като намалява издухването и дава гарантирано закачане. За използване на множество типове връзки за куки и монтажи, не само на монтажа с обратно издухване.
8,33 лв.
Рамо за фидер кошничка Feeder Link
Рамо за фидер кошничка, снабдено с вирбел и карабинка със сигурно закопчаване. Поводът е с дължина 6 см и завършва с клупове, които са кримповани и покрити с термо шлаух.
4,42 лв.
Фидер риг No.2
Монтаж за фидер с тръбичка - дължина - 70 см. - Влакно - Lazer PVDF 0.30; - Вирбел - F1004 №6.
2,08 лв.
Фидер риг No.1
Монтаж за фидер - 2 бр. в опаковка. - Влакно - Lazer PVDF 0.30; - Вирбел - F1004 №6; - Вирбел - F3901 №8.
2,67 лв.
Шлаух-алайнер CZ Rig Aligner F-Shape
Специално оформени алайнери със уникално ухо, улесняващо направата на D-rig монтажи.
5,42 лв.
Арт.620 монтаж за фидер /хеликоптер/
Многофункционален конектор, подходящ за фидери, олово, поводи и др. Притежава въртяща се пружинка от неръждаема стомана и конус против заплитане във водорасли.
10,25 лв.
Арт.721 конектор за олово или фидер Stonfo Slider Snap
Многофункционален подвижен конектор, изработен от самосмазващ се материал. Лек и много здрав, той не влияе върху кастинга. Отличен за фидер и мач риболов.
7,92 лв.
Шлаух-алайнер Aligner Sleeves Clear With Boilie Loop
Прозрачен шлаух за монтажи, с който лесно ще фиксирате ъгъла на куката. Моделът има халка за бързо прикрепяне на бойлита.
1,58 лв.
Шлаух-алайнер Carp Spirit Line Аligner
Carp Spirit - Line aligner създава агресивна презентация и прави монтажа още по-ефективен. Снабден е с широк отвор в предната си част, за да може повода лесно да излезе пред куката. Засилва ефекта на ...
6,92 лв.
Шлаух-алайнер Aligner Sleeves
Шлаух за монтажи, с който лесно ще фиксирате ъгъла на куката.
1,58 лв.
Повдигачи FilStar Duo Foam Pop Ups
Двуцветни топчета за риболов със ZIG-RIG монтаж, изработени от пяна с много висока плаваемост. Повдигачите могат да бъдат потопени в различни атрактанти и ароматизатори, за да се повиши ефективността ...
1,67 лв.
Повдигачи FilStar Foam Dumbell Pop Ups
Pop-Up примамки с цилиндрична форма - тип дъмбел, изработени от пяна с много висока плаваемост. Повдигачите могат да бъдат потопени в различни атрактанти и ароматизатори, за да се повиши ефективността...
1,67 лв.
Повдигачи FilStar Foam Pop Ups
Изкуствени примамки за риболов със ZIG-RIG монтаж, изработени от пяна с много висока плаваемост. Повдигачите могат да бъдат потопени в различни атрактанти и ароматизатори, за да се повиши ефективностт...
1,67 лв.