Въдици на три части за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Въдици на три части за риболов на шаран

PROLOGIC C1α CARP ROD Шаранджийска въдица

След много успешни години колекцията ни от шарански пръчки накрая премина през важен процес на подобрение.  Вече предлагаме още по-здрава и надеждна бланка с прекрасно полупараболично действие и компоненти от висок клас като новия пръстен против усукване и ултра лека рамка за всички водачи. Моделите с акции 3.25 lbs и 3.50 lbs са оборудвани с 50-милиметрови водачи, за да подобрите ефективността на представянето си във всяка ситуация.
135,00 лв.
-43,00 лв.
Prologic Commander Шаранджийска въдица


Ултра тънки и бързи бланки
Леки водачи от серия MM
16mm противооплитащ върхов водач
Макародържач Inspire с HD вентилация

99,00 лв.
142,00 лв.
Шаранджийскa въдица MAD XT1 SERIES
Страхотни въдици за риболов на шаранови риби с 3 секции и със супер фини водачи, първият от които е 50мм за по-лесно и бързо изхвърляне на влакното.
158,90 лв.
Шаранска Въдица Lineaeffe TS CARP SEEKER 3.90м/3LB 3-части

Три коленна шаранска въдица за начинаещи риболовци или колеги с ограничен бюджет. Евтина и здрава. Като, въпреки малката си цена притежава всички необходими качества и компоненти на класическата шаранска въдица. С нея се замята на далечна дистанция лесно и без някаква предварителна подготовка. При борба с рибата работи по цялата си дължина и ще донесе отлични емоции на риболовеца. Предлага се на 3 секции за по-лесно транспортиране и съхранение у дома или в багажника.
Отлично съотношение ЦЕНА / КАЧЕСТВО
65,00 лв.
Въдица FilStar Power Glass CARP-3
FilStar Power Glass CARP-3 e шаранджийска въдица от три части, чиято бланка е изработена от фибростъкло. Моделът е надежден, непретенциозен и със свеж дизайн, отличен избор за начинаещи и риболовци.
47,90 лв.
Въдица FilStar Nitron Carp
FilStar Nitron Carp е отлична шаранска въдица от три части, която ще зарадва риболовците с добро съотношение между качество и цена.
72,00 лв.
Шаранска въдица FilStar X-Treme Carp
Шаранска пръчка на три части. 1 и 2 секция са от карбон. SIC водачи. Подсилен върхов водач и EVA дръжка.
52,00 лв.
Шаранска въдица Atemi Gladiator Carp
Шаранска пръчка на 3 части с графитна бланка IM7. Пръчката притежава подсилени SIC водачи и ергономична неопренова дръжка.
81,20 лв.
Шаранска въдица FilStar F-Carp 3
Карбонова пръчка за шарански риболов от три части. F-Carp 3 разполага олекотен макародържач и дръжка с анти-плъзгащо покритие и метална тапа.
85,00 лв.
Шаранска въдица Carbo Specialist Carp III

Шаранджийска въдица от 3 части.
Двойна дръжка с “anti-slip termo-shrink" покритие, усилена с допълнителна спирална оплетка - SIC водачи.
53,00 лв.