Въдици за риболов от лодка ✔️ nikulden.com

Въдици за риболов от лодка

Въдица за риболов от лодка DAIWA SUPER KENZAKI BOAT

Daiwa Super Kenzaki Boat е перфектен избор за тролинг морска въдица. Предназначена е за употреба със страндартни спинингови макари и мултипликатори. Моделите с тест 60lb и 80lb са походящи за риблов на кльонк. Изрботена е от изключително издръжливи и надеждни, високомодулни карбонови бланки и Fuji Alconite O-водачи с две крачета. Винтовият Fuji DPS макародържач и гумената основа при края на дръжката – Fuji GRC Butt Cap, допринасят за удобството по време на тежки битки с трофейни хищници. Абсолютно универсална тролинг въдица, която ще Ви помогне във всяка една риболовна ситуация, съобразявайки разумно акцията и примамките, които използвате.
Технически характеристики:

Мощна карбонова бланка
V-Joint
Дръжка покрита с EVA материя
Fuji Alconite „О“ водачи
Fuji DPS винтов макародържач
Fuji GRC Butt Cap

250,00 лв.
Телескопична въдица MAVER SENSITIVE BOAT - 4.00m/2 върха

Висококачествените въдици за морски риболов от лодка, отличават се със здравина, чувствителност, леко тегло и перфектен баланс. Двата индикиращи върха са перфектно съобразени с чувствителността и строя на въдицата, избягвайки не добра крива или странни счупвания. Произдени са от подсилен, високомодулен карбон, антикорозионни водачи и надежден винтов макародържач. Функции и чувсвителността на ще Ви позволят да се влюбите в SENSITIVE BOAT от Maver. Походяща за риболов с редица морски монтажи и техники, като болентино, бомбарда, чепарене или риболов с жива стръв.
120,00 лв.
Шок Лидер "N" TOURNAMENT SW от DAIWA - 50m

Шок Лидер "N" TOURNAMENT SW от DAIWA. 
Монофилен лидер от най-високо качество. Исползва се оснавно в морският риболов и е с много широк диапазон на приложение при риболов на тролинг, пилкинг, за направа на такъми и поводи. Материала е така подбран, че да може да се връзва, независимо от голямият диаметър на влакното. Влакното е навито на голями шпули, за да не се къдри и усуква.
Made in JAPAN!
20,00 лв.
Джиг въдица Daiwa CALDIA SENSOR JIG SPIN 2.70/8-35

Моделите Caldia Sensor Jig с дръжка от 3k тъкани въглеродни влакна се отличават с изключително бързо конусно действие.
Секцията на дръжката от въглеродни влакна има големи предимства, особено при риболов на по-високи температури и с тънко облекло: действието на примамката, контактът с дъното или меките почуквания на рибите се предават директно към долната част на ръката от сензорния джиг! Благодарение на секцията на дръжката от въглеродни влакна всяка информация се препраща директно към рамото. Освен това, тези въдици позволяват изключително точно сканиране на долната структура.
Допълнителни предимства на този специален дизайн са оптимален баланс на пръчката, страхотно усещане за повърхност и изключителен вид на дръжката.
HMC+® заготовка от въглеродни влакнаОбърната въглеродна повърхностSeaguide® Циркониеви водачиFuji® Skeleton макародържачДръжка от въглеродни влакна
250,00 лв.
Въдица Daiwa EXCELER TROLLING INTERLINE

Въдици за тролинг, проектирани за улов на сьомга, морска пъстърва, треска и щука.
Материалът е микс от карбон и фибростъкло, което води до огромна издръжливост при тежки натоварвания.
Въдицата е с перфектна крива на огъване и гарантира безопасна работа на борда, поради липсата на класически водачи. 

 Композитна бланка
 Първокласна EVA дръжка
 Gimbal buttcap
 Свободен върхов водач

170,00 лв.
Въдица за морски риболов - DAIWA "BG OFFSHORE" BOAT - 2.10m/150-400gr
Въдица за морски риболов DAIWA BG Offshore Boat 2.10 м 150-400 г. Мощна и надеждна въдица за риболов на едри морски хищници от лодка, на джиг и тролинг риболов. Въдицата има удобна дръжка от ева материал и усилени водачи от титаниев оксид с двойни крачета, прикрепени към бланката. Това прикрепяне на водачите е много сигурно и надеждно и подсигурява бланката при борбата с едри морски хищници.
 
170,00 лв.
Savage Gear SGS2 Boat Game Въдица за морски риболов
SGS2 Boat Game са въдици, предназначени за риболов от лодка. Въдицате са с умерено бърз строй и са подходящи за риболов с големи примамки.
165,00 лв.