Въдици за АРЕА риболов

Въдици за АРЕА риболов

Tailwalk Ajist TZ Спининг въдица
Tailwalk Ajist TZ е един от флагманите на марката и стане ли въпрос за ненадмината чувствителност, изключитела лекота, перфектен баланс и класни компоненти, тя просто няма аналог. Това е абсолютният фаворит по чувствителност и проводимост на сигнала при ултра лайт въдиците. Оборудвана с най-висок клас карбон и компоненти, торзитни водачи на Fuji и макародържач Fuji.
658,33 лв.
Tailwalk Silverna Lago Спининг въдица
Серия въцици, създадени специално за риболов на пъстърва, в затворен водоем, с блесни и воблери (area trout fishing). Невероятно фината и прецизна изработка правят тези пръчки едни незаменими инструменти, с ненадмината лекота и чувствителност, които ще ви служат вярно не само при преследването на пъстърви в езера, но и при риболов на кефал, риболов на костур и диви пъстърви по реките.  
316,67 лв.
Tailwalk Super Ajist TZ Въдица
SUPER AJIST TZ - едно истинско бижу в ултра лайт риболова. Висококласен дизайн, съчетаващ стил и функционалност. Въдица, за всеки един риболовец, желаещ да се допре до истинската страна на ултралайта. Тази пръчка предлага супер лекота, неповторима чувствителност и бланка с голям запас от сила, всичко това постигнато благодарение на елементите от най-висок клас - Fuji Titanium Frame and Torzite AT водачи, DPS макародържач и бланка от високомодулен японски карбон.
766,67 лв.
Tailwalk Troutia Спининг въдица
Когато стане въпрос за риболов на пъстърва по реките и въдица за пъстърва, утвърдено име сред спинингистите е Tailwalk Troutia, която се предлага в множество варианти. Най-популярните сред тях са Troutia 62L(лайт въдица) и съответно по-късия вариант Troutia 55L, както и 55ML. Изброените модели са страхотен избор и за риболов на кефал с различни кефалски примамки - от воблери до блесни.
325,00 лв.
Savage Gear SGS6 Ultra Light Game Спининг въдица
SGS6 ULTRA LIGHT GAME е серия лайт въдици предназначени за риболов с малки примамки.Супер чувствителната бланка ви дава незабавна информация от примамката ви в реално време и позволява да се борите с рибите с правилния баланс на сила и комфорт. Страхотна лайт въдица подходяща за риболов на кефал, пъстърва и костур с всякакъв вид примамки.
332,50 лв.
Savage Gear SG2 Micro Game Спининг въдица
Savage Gear SG2 Micro Game е серия ултралайт въдици предназначени за риболов с много малки примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста.  
115,83 лв.
Tailwalk Ajist SSD Въдица
Въдицата, с която ще преоткриете същността на микро джиг риболова. Тя предлага изключителна чувствителност, пъргавина, както и несравнима лекота, постигната благодарение на качествените елементи, които я изграждат. Плътният връх ви дава свобода и възможност, с лекота, да презентирате дори най-малите и леки примамки по невероятен начин !
408,33 лв.
Savage Gear SG4 Ultra Light Game Спининг въдица
Savage Gear SG4 Ultra Light Game е серия ултра лайт въдици предназначени за риболов с малки примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста.
165,83 лв.
Въдица FilStar Venom Area
Нова серия за Area риболов от вече познатия на пазара модел Venom. Серията е изработена изключително качествено и е подходяща за така популярния напоследък и при нас Area риболов. Размер 2.04 м е...
518,33 лв.
Approach S-672 Ultra Light 2.00m Area Black Hole
Уникална въдица, създадена за риболов на пъстърва с малки блесни и воблери в затворени(платени) водоеми. Изключително тънка и чувствителна бланка и ниско тегло.
219,17 лв.