Гащеризони за риболов ✔️ nikulden.com

Гащеризони за риболов

Vision Hopper Дишащ Гащеризон
Искаме да ви кажем нещо повече за гащеризоните на Vision и по специално за модела Hopper - това са много удобни и отлично изработени гащеризони, които създават усещането при носене както и няколко пъти по-скъпи техни конкуренти. Качествената F3 дишаща мемрана предоставя невероятен комфорт дори и в най-топлите летни дни, а ако облечете отдолу едино поларено долнище или термо бельо ще видите, че спокойно може да ловите целодневно дори и в студените месеци. 4 слойната материя е и доста издържлива и надеждна дори и при преход покрай реката, не се пробива никак лесно дори от бодливи храсти и всякакви други препятствия.
Има голям водонепроницаем джоб за документи или други дребни неща като ключове от кола, джоба е оборудван с YKK ципове. Неопреновите чорапи много добре изолират краката ви от студената вода. Има закачалки за сушене, вградени гети и колан - всичко, което бихте си помислили и което е нужно за един съвременен риболовец на муха. В момента, съчетание цена - качество това е безспорно най-доброто предложение на пазара, а и за напред надали ще намерите по-добри гащеризони на разумна цена, не само у нас, а и на международния пазар! За по-добра цена при закупуване на комплект гащеризон + обувки ни търсете на телефоните в сайта!
489,00 лв.
-6,60 лв.
Неопренов Гащеризон DAIWA NEO CHEST WADER RUBBER BOOT

Висококачествен гащеризон от еластичен 4мм неопрен и лепени гумени ботуши. Първокласният материал, осигурява комфорт, т.к. се разстяга в четирите посоки.Гъвкавият 4 мм неопренов материал предлага висок комфорт при носене и може да се разтегне във всички четири посоки. Ботушите са стабилни и удобни, дори по неравни терени и големи разстояния.Джобът на гърдите е с велкро лепенка
От вътрешната страна има малъка торбичка за принаджлености. 
Материал : 90% неопрен, 10% найлонМатериални ботуши: гума
213,40 лв.
220,00 лв.
-12,00 лв.
Зимен Карп комплект Daiwa WINTER CARP SUIT

По време на полеви тестове този зимен костюм от две части се оказа много гъвкав, което го прави идеален за сесии при всякакви студени условия.
388,00 лв.
400,00 лв.
Airflo Block-IT Emergency Wader Repair Лепенки
Изключително необходими лепенки, когато сте на риболов и сте далече от магазини, а ви се налага да си залепите дупка на гащеризона!
23,90 лв.
Savage Gear SG4 Bib and Brace Водоустойчив гащеризон
SG4 Bib and Brace е водоустойчив гащеризон, който издържа на най-суровите условия и ще ви държи да ловите по-дълго време. Изработен от трислойна материя, която е водоустойчива, дишаща, подсилена и с еластична материя на коленете, за да ви помогне да се движите свободно.
360,00 лв.