Гащеризони за риболов ✔️ nikulden.com

Гащеризони за риболов

Зимен Карп комплект Daiwa WINTER CARP SUIT

По време на полеви тестове този зимен костюм от две части се оказа много гъвкав, което го прави идеален за сесии при всякакви студени условия.
400,00 лв.
Airflo Block-IT Emergency Wader Repair Лепенки
Изключително необходими лепенки, когато сте на риболов и сте далече от магазини, а ви се налага да си залепите дупка на гащеризона!
23,90 лв.
Savage Gear SG4 Bib and Brace Водоустойчив гащеризон
SG4 Bib and Brace е водоустойчив гащеризон, който издържа на най-суровите условия и ще ви държи да ловите по-дълго време. Изработен от трислойна материя, която е водоустойчива, дишаща, подсилена и с еластична материя на коленете, за да ви помогне да се движите свободно.
360,00 лв.
Панталон с ботуши FilStar Air-Dry
Висококачествен дишащ панталон с ботуши, който ще ви осигури удобство по време на вашите риболовни приключения. Изключително здрав и устойчив на износване, с удобна и широка кройка.
255,00 лв.
-14,80 лв.
Панталон с ботуши Matrix Lightweight Waist Wader
Ако газенето във водоема е част от риболова, който обичате да практикувате, но същевременно искате да се чувствате леко, комфортно и защитени, то риболовните панталони за газене Matrix Waist Waders ви...
133,20 лв.
148,00 лв.
Дишащ гащеризон с ботуш SB Ranger
Дишащ гащeризон от серията Ranger Breathable Waders с ботуш, който е много лек и комфортен за носене. Отличава се със следните характеристики: • Външният слой на материята е третиран с DWR...
512,00 лв.