Гащеризони за риболов ✔️ nikulden.com

Гащеризони за риболов

-84,50 лв.
Гащеризон Mad Guardian Pro Trousers XL
Без значение дали в дъжд или сняг, дори в комбинация със силен вятър, този революционен гащеризон предпазва тялото от тези атмосферни условия.
84,50 лв.
169,00 лв.
-48,90 лв.
Vision Hopper Дишащ Гащеризон
Искаме да ви кажем нещо повече за гащеризоните на Vision и по специално за модела Hopper - това са много удобни и отлично изработени гащеризони, които създават усещането при носене както и няколко пъти по-скъпи техни конкуренти. Качествената F3 дишаща мемрана предоставя невероятен комфорт дори и в най-топлите летни дни, а ако облечете отдолу едино поларено долнище или термо бельо ще видите, че спокойно може да ловите целодневно дори и в студените месеци. 4 слойната материя е и доста издържлива и надеждна дори и при преход покрай реката, не се пробива никак лесно дори от бодливи храсти и всякакви други препятствия.
Има голям водонепроницаем джоб за документи или други дребни неща като ключове от кола, джоба е оборудван с YKK ципове. Неопреновите чорапи много добре изолират краката ви от студената вода. Има закачалки за сушене, вградени гети и колан - всичко, което бихте си помислили и което е нужно за един съвременен риболовец на муха. В момента, съчетание цена - качество това е безспорно най-доброто предложение на пазара, а и за напред надали ще намерите по-добри гащеризони на разумна цена, не само у нас, а и на международния пазар! За по-добра цена при закупуване на комплект гащеризон + обувки ни търсете на телефоните в сайта!
440,10 лв.
489,00 лв.
-10,90 лв.
98,10 лв.
109,00 лв.
-2,39 лв.
Airflo Block-IT Emergency Wader Repair Лепенки
Изключително необходими лепенки, когато сте на риболов и сте далече от магазини, а ви се налага да си залепите дупка на гащеризона!
21,51 лв.
23,90 лв.
Savage Gear SG4 Bib and Brace Водоустойчив гащеризон
SG4 Bib and Brace е водоустойчив гащеризон, който издържа на най-суровите условия и ще ви държи да ловите по-дълго време. Изработен от трислойна материя, която е водоустойчива, дишаща, подсилена и с еластична материя на коленете, за да ви помогне да се движите свободно.
260,00 лв.