Воблери за риболов на сом ✔️ nikulden.com

Воблери за риболов на сом

Воблер DAIWA TOURNAMENT MEGA SCOUTER

Плуващ, добре балансиран воблер с много енергична игра и къси, живи движения.
Дълбочина на потапяне 2.5 - 3.5 м.
При тролинг на повече от 5м. 
25,00 лв.
Воблер CORMORAN COR SP3 - 7.5cm, .5.5gr

Перфектната имитация на малка рибка, предпочитаната плячка от костур, щука и пъстърва. Благодарение на плаващата си конструкция, COR SP3 може да  лови на постоянна дълбочина  и успява дори при бавно, непрекъснато извличане. Но също при twitching и jerkbaiting.действие.      Тип:  suspending      Дълбочина на гмуркане: 1,5 метра


cormoranВоблерпримамки за риболов
8,33 лв.
Воблер Halco Sorcerer 125 DD+XDD
Един от топ воблерите за риболов на тролинг за сом и бяла риба.
27,50 лв.
Воблер Halco Sorcerer 90 STD+DD
Максималното замятане и обиране на воблера SORCERER с неговото уникално стройно движение, както и клатушкането на тялото му, тотално хипнотизират големите хищници.
24,17 лв.
Воблер Westin Spot-On Twin Turbo
Westin Spot-On Twin Turbo е повърхностна примамка, притежаваща уникален патентован дизайн, който прави примамката неустоима за хищниците, които се хранят на повърхността. Широкият профил, реалистичнит...
20,17 лв.
Savage Gear Sea Bass Minnow 14cm 21.7g Воблер
Sea Bass Minnow има полу-тънко тяло с ултрареалистичен профил, проектирано да имитира движенията на естествена плячка. Цветовата гама е внимателно подбрана, за да отговаря на нуждите на риболова в бистра или мътна вода. Примамката също така снабдена с тракалка, която произвежда достатъчно шум, за да предизвика интереса на любопитните хищници наблизо. Оборудван с три супер остри куки, устойчиви на солена вода.
21,25 лв.
-7,20 лв.
Морски воблер Nomura KENJI

Воблер за риболов на соленоводни хищници, с удължена конструкция на тялото и много естественни движения Особенно ефективен при бавно изтегляне в плитки води.
12,80 лв.
20,00 лв.
-7,20 лв.
Морски воблер Nomura NAGASA CM - 17.5см, 26гр

Устойчив, соленоводен воблер с перфектно разпределение на тежестта Удължена форма, тежко тяло от поликарбонат, устойчиви на солена вода VMC тройни куки. Средно бързото извличане, спомага за криволичещите движения при плуване и привлича хищниците
12,80 лв.
20,00 лв.
-6,90 лв.
Морски воблер Nomura SHIRO

Универсална примамка, в типичен японски стил, особенно ефективна при бързо влачене , но може да се двжи и бавно или рязко. Създава силен шум и вибрации при движението си.
 
12,27 лв.
19,17 лв.
-6,90 лв.
Морски воблер Nomura TAKASHI 14.7 см

Този воблер е подходящ за тролинг и кастинг. Движи се перфектно във вълните, издава силен звук при движение и има холографска окраска, специално подбрана за риболов в солена вода. 3D очи и  стоманени куки, устойчиви на солена вода.
 
12,27 лв.
19,17 лв.
-6,30 лв.
Морски воблер Nomura SALTY

Плуващ, морски воблер с гладки линии и холографска окраска, отразяваща светлината по цялото тяло. Подходящ за спининг и лек тролинг. Специалната система за разпределение на тежестта, позволява изхвърляне на далечни дистанции.
Дълбочина на потъване: 0-2.5 m
11,20 лв.
17,50 лв.