Чанти, раници и сакове за риболов ✔️ nikulden.com

Чанти, раници и сакове за риболов

Нов
Savage Gear WPMP Lurebag L 5.4L Чанта
WPMP LUREBAG са водоустойчиви, многофункционални чанти за примамки, направени от супер издръжлив EVA материал. С огромни двуглави ципове за практическа употреба, те са чудесни за съхранение и транспортиране на вашите примамки и малки кутии за принадлежности.
44,08 лв.
Нов
Savage Gear WPMP Lurebag M 2.6L Чанта
WPMP LUREBAG са водоустойчиви, многофункционални чанти за примамки, направени от супер издръжлив EVA материал. С огромни двуглави ципове за практическа употреба, те са чудесни за съхранение и транспортиране на вашите примамки и малки кутии за принадлежности.
35,75 лв.
Нов
Savage Gear WPMP Lurebag S 1.4L Чанта
WPMP LUREBAG са водоустойчиви, многофункционални чанти за примамки, направени от супер издръжлив EVA материал. С огромни двуглави ципове за практическа употреба, те са чудесни за съхранение и транспортиране на вашите примамки и малки кутии за принадлежности.
23,25 лв.
Нов
PROLOGIC STORM SAFE LUGGAGE Водоустойчива чанта за багаж

Prologic Storm Safe е направена от EVA, което я прави напълно водоустойчива и практически неразрушима! Независимо дали става въпрос за резервни дрехи или електроника нивото на защита, което предлага нашата гама за багаж на Storm е от най-висок клас! 
65,83 лв.
Нов
Prologic Avenger Rucksack Раница


600D Rip-stop водоустойчива материя
Напълно подплатена за оптимална защита
Регулируема сбруя
Антикорозионни HD ципове и Hi-Viz събирачи
2 броя подвижни торбички за съхранение
4 броя панели за съхранение на Bank Stick
Допълнително съхранение / ленти на основата
Скрито покритие за дъжд и плъзгане
Водоустойчива основа

120,83 лв.
Нов
Prologic Avenger Cool Bag Хладилна чанта

Prologic Avenger е гама багажи проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на всеки случай от ежедневния шаранджийски риболов- серия създадена от риболовци за риболовци.Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този изключително здрав багаж няма да ви подведе.Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови здрави ципове с добре видими дръжчици с удобен захват. Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.
82,50 лв.
Нов
Prologic Avenger Lead - Accessory Bag Чантички за олово

Представяме Ви новата гама багажи Prologic Avenger.Тази обширна гама багажи е проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на всеки случай от ежедневния риболов на шаран - серия създадена от риболовци за риболовци.
Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесии, този изключително здрав багаж няма да ви подведе.Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват.
21,67 лв.
Нов
Prologic Avenger Padded Buzz Bar Bag Чанта за бъз барове

Представяме Ви новата гама багажи Prologic Avenger.Тази обширна гама багажи е проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на всеки случай от ежедневния риболов на шаран - серия създадена от риболовци за риболовци.Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този изключително здрав багаж няма да ви подведе.
Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват.  Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.
30,00 лв.
Нов
Prologic Avenger Carryall Сак

Представяме Ви новата гама багажи Prologic Avenger.Тази обширна гама багажи е проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на свеки случайот ежедневния риболов на шаран - серия създадена от риболовци за риболовци.Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесиѝ, този здрав багаж няма да ви подведе.
Използвайки 600D водоустойчиви , rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчицис удобен захват.Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.
95,00 лв.
Нов
Prologic Avenger Cool - Bait Bag Хладилна чанта
Представяме Ви новата гама багажи Prologic Avenger.Тази обширна гама багажи е проектирана и тествана единствено от нашия екип от световни професионални риболовци, за да можете да се справите и да издържите на всеки случай от ежедневния риболов на шаран - серия създадена от риболовци за риболовци.Независимо дали сте уикенд "воин" или любител на дългите сесий, този здрав и изключително здрав багаж няма да ви подведе.Използвайки 600D водоустойчиви, rip-stop тъкани и съчетавайки с фина, но много стилна комбинация от "шаранско" зелено и щедро подплатени камуфлажни панели.Тази гама продукти предлага най-доброто в двете направления, както в защитата, така и във функционалността.Подсилени водонепроницаеми рипстоп основи и новоразработени, уголемени, антикорозионни, 10-милиметрови ципове с добре видими дръжчици с удобен захват.  Оборудвани със здрави и удобни дръжки за носене и регулируеми подплатени презрамки.
75,00 лв.
Нов
Prologic Element Storm Safe Carryall Сак

Както носещите, така и служебните чанти от тази серия се възползват от нашата концепция Storm Safe, която предотвратява проникването на вода дори при най-лошите метеорологични условия. Те са основно оборудвани с всички чанти за аксесоари в гамата и по този начин предлагат много възможности за организиране на комплекта точно както би искал съответният рибар - без изобщо да търси нещо в багажа. Калъфът за носене има преден джоб с цип, подходящ за повечето средно големи кутии за принадлежности и оборудване и допълнителен джоб с цип на капака - идеалното място за съхранение на индикатори или зумери.
95,83 лв.
Нов
Prologic Element Storm Safe Barrow Bag Чанта

Всички продукти са оборудвани с иновативни функции и са изработени от най-висококачествени материали. Една от основните характеристики на тази серия е, че всичко е направено от водоустойчив, устойчив на атмосферни влияния и издръжлив EVA материал, така че можете да оставите продуктите си да чакат без никакви проблеми по време на риболов. Това не само е удобно, но и просто създава повече място за риболов. Този изключително издръжлив материал може да издържи и на най-неблагоприятните атмосферни условия и лесно се почиства от мръсотия и пръст с кофа с вода.
70,83 лв.
Нов
Prologic Element Storm Safe AcceSSory Deep Чанта

Чантите за аксесоари Element са проектирани да предоставят на риболовците широк спектър от възможности за персонализиране на своя багаж и оборудване точно по начина, по който искат. Те са създадени, за да бъдат напълно съвместими с останалата част от гамата Element и са изработени от нашия Storm Safe EVA материал, за да се предотврати проникването на вода. Има две различни опции за оборудване - плоска и дълбока - всяка с налични три размера. Това позволява на риболовците да станат по-добри, по-организирани, по-ефективни и по-успешни.
25,00 лв.
Нов
Prologic Element Storm Safe Bait Bag Чанта

ELEMENT STORM чанта за стръв супер лека, лесна за почистване, която може да бъде плоска за транспортиране. Element Storm Safe – идеална за риболовци, които обичат да пътуват. Поставя се идеално в нашата ръчна количка Element, което я прави невероятно лесна за транспортиране и може да побере впечатляващите 17 литра стръв. Той също така се възползва от нашия Storm Safe EVA, който помага да се елиминира проникването на вода, като поддържа вашата стръв свежа и непокътната, готова за употреба.
53,33 лв.
Нов
Prologic Element Storm Safe Barrow Cool Bag Camo Medium 17L Хладилна чанта

Хладилна чанта изработена от високоустойчива и водонепропусклива полиестерна материя. Перфектна за съхранение на риболовни подхранки или на нужните ви за еднодневен излет напитки и храна. Разполага с двойни дръжки за носене и висококачествени антикорозионни ципове с висококачествени издърпвачи.
91,67 лв.
Нов
PL Element Storm Safe L Accessory Shallow 4.4L Чанта

Accessory Shallow Bag е плитка чантичка за дребни аксесоари с висококачествени антикорозионни ципове с висококачествени издърпвачи и здрава дръжка за носене.

Произведена от 1.50мм EVA материал
Износоустойчива
100% водоустойчива
Дръжка за носене
Висококачествени антикорозионни ципове
Лесно видими издърпвачи
Размери - 34х20х6.5см
Обем - 4.4л

30,00 лв.
Нов
Prologic Element Storm Safe M Accessory Shallow 2.2l Чанта

Accessory Shallow Bag е плитка чантичка за дребни аксесоари с висококачествени антикорозионни ципове с висококачествени издърпвачи и здрава дръжка за носене.

Произведена от 1.50мм EVA материал
Износоустойчива
100% водоустойчива
Дръжка за носене
Висококачествени антикорозионни ципове
Лесно видими издърпвачи
Размери - 20X17X6.5cm
Обем - 2.2л

25,00 лв.
Нов
Prologic Element Storm Safe S Accessory Shallow 1.1l Чанта

Accessory Shallow Bag е плитка чантичка за дребни аксесоари с висококачествени антикорозионни ципове с висококачествени издърпвачи и здрава дръжка за носене.

Произведена от 1.50мм EVA материал
Износоустойчива
100% водоустойчива
Дръжка за носене
Висококачествени антикорозионни ципове
Лесно видими издърпвачи
Размери - 10x17x6.5cm
Обем - 1.1л

22,50 лв.
-20,40 лв.Нов
PROLOGIC Cruzade Thermo Bait Bucket Термо чанта

Благодарение на алуминиевата си облицовка, тази компактна чанта може да поддържа вашата стръв или напитки прохладни за дълго време. Допълнителен външен джоб за съхранение на всякакви аксесоари.

22,10 лв.
42,50 лв.