Телемачове за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Телемачове за риболов на плувка

Телемач Lineaeffe DISCOVERY PRO - 3.90m

Супер предложение от италианския производител Lineaeffe. Перфектен телемач за риболов на плувка. Лек, тънък, бърз и елегантен. Диаметъра на пръчката 3.60м е едва 16мм!!!
Може да се ползва за всякакви техники на риболов на плувка - фиксирана плувка, подвижна, ваглер, слайдер. 
70,83 лв.
Въдица FilStar Mediterraneo Tele Bomb
Hi-modulus карбон. Олекотен макародържач с гумен протектор. Олекотена дръжка с метална тапа. Акция - 20-60 гр. Висококачествени олекотени водачи, 3 подвижни върха, 2 подвижни на II секция, 1 подвижен ...
61,67 лв.
Телемач въдица Lineaeffe KX MAGIC - 4.00м / 20-80гр

Универсален карбонов телескоп, подходящ както за сладководни басейни,
така и за морето. Въдицата е бърза, чувствителна, с прогресивна,
параболична акция, подсилена е с карбонови ленти (Crossed Reinforced) и
е екипирана с SIC водачи.
  
100,00 лв.
Телемач въдица Lineaeffe KX MAGIC - 4.50м / 20-80гр

Универсален карбонов телескоп, подходящ както за сладководни басейни, така и за морето. Въдицата е бърза, чувствителна, с прогресивна, параболична акция, подсилена е с карбонови ленти (Crossed Reinforced) и е екипирана с SIC водачи.
  
116,67 лв.
Телеcкопична мач въдица Maver ROKY UNIVERSAL CASTING - 4.00m / 80gr

Maver ROKY UNIVERSAL CASTING е красива гама карбонови телемачове на MAVER с универсално приложение за риболов в езера, реки и дори на морето. Абсолютно - 100% надеждни, супер функционални с отличен строй и балансирано тегло според акцията на въдицата и не на последно място с красив италиански дизайн. Поставени са им качествени водачи с късо краче и широк ринг, през който с лекота се изнизват и по-дебели влакна и стопера при монтиран ваглер или подвижна плувка. Снадките са направени с Хrap карбонова оплетка за по-силов риболов и за по-твърд строй. С тях можете да ловите и по-едри риби - шарани, амури, бели мрени или да ги ползвате за бомбарда. Можете да ползвате основни влакна 0,25-0,28 и дори 0,30мм. Въдицата е способна да издържи на "мъртва" тежест до 4 килограма!
Превъзходно съчетание ЦЕНА / КАЧЕСТВО.
112,50 лв.
Телескопична мач въдица Maver ROKY UNIVERSAL CASTING - 4.00m / 60gr

Maver ROKY UNIVERSAL CASTING е красива гама карбонови телемачове на MAVER с универсално приложение за риболов в езера, реки и дори на морето. Абсолютно - 100% надеждни, супер функционални с отличен строй и балансирано тегло според акцията на въдицата и не на последно място с красив италиански дизайн. Поставени са им качествени водачи с късо краче и широк ринг, през който с лекота се изнизват и по-дебели влакна и стопера при монтиран ваглер или подвижна плувка. Снадките са направени с Хrap карбонова оплетка за по-силов риболов и за по-твърд строй. С тях можете да ловите и по-едри риби - шарани, амури, бели мрени или да ги ползвате за бомбарда. Можете да ползвате основни влакна 0,20-0,22 и дори 0,25мм. Въдицата е способна да издържи на "мъртва" тежест до 4 килограма!
Превъзходно съчетание ЦЕНА / КАЧЕСТВО.
108,33 лв.
Телемач - Daiwa AQUALITE TELE SENSOR FLOAT / 10-35

AQUALITE TELE SENSOR FLOAT
Серията Aqualite включва също три телескопични модела с 3,90 м, 4,50 м и 5,10 м. Тези полупараболични въдици са подходящи за риболов на лин, платика и други видове циприниди с поплавъка и допълнително могат да се прибират и транспортират удобно. Мекият връх абсорбира отлично всички полети и е съчетан с действието на гръбначния стълб, което води до хомогенна крива на огъване и отлично леене. HMC + ® заготовка от въглеродни влакна Премум коркова дръжка Водачи - титанов оксид
112,50 лв.
Телемач Въдица за Бомбарди Tica Thunder 4.00m

Телемач Въдица за Бомбарди Tica Thunder 4.00m -Телескопична въдица с двойно подсилена бланка
Страхотна въдица за морски риболов с бомбарди
Перфектна параболична акция
Страхотен дизайн-тънка и лека бланка  
158,25 лв.
Телескоп с водачи Filstar Premier Allround
Filstar Premier Allround е изработена от висококачествен карбон в съчетание със SIC водачи с Ti покритие. Елегантна и удобна коркова дръжка допълва стилния и изчистен дизайн, към който може да добавим...
39,92 лв.
Телескоп с водачи FilStar Premier Sbiro
Карбонов телескоп с олекотени SIC водачи, предназначен изключително за риболов с бомбарда. Дръжка с малък диаметър и неплъзгащо се покритие. Олекотен макародържач.
84,58 лв.
-10,10 лв.
Телескоп с водачи FilStar Viking Telematch
Телескопична мачова пръчка от високомодулен карбон. Притежава SIC водачи, олекотен макародържач, клипс за кука и неплъзгащо се покритие на дръжката.
73,90 лв.
84,00 лв.
Телескоп с водачи FilStar Premier Tele Match
Телескопична мачова пръчка от високомодулен карбон. Притежава SIC водачи и олекотен макародържач. Фин диаметър и неплъзгащо се покритие на дръжката.
63,33 лв.