Блесни клатушки ✔️ nikulden.com

Блесни клатушки

Нов
Клатушка - MAVER ALBINA Spoon Recast - 2.6гр

Клатушка "за далечни замятания", която се възползва от високото съотношение обем / тегло, за да достигне отлични разстояния, дори ако се изстреля срещу вятъра.
Потапя се бавно във водата и след това поддържа дълбочината на плуване, за да открие пъстървата, която се крие в дълбоките води на големите езера.  Комбинация от цветове, невиждана досега на пазара, благодарение на изключителното "двуядрено" приложение, което създава различен ситопечат между предната и задната част на клатушката. Идеален както за пъстърва, отглеждана в развъдници, така и за дива пъстърва, с отлични резултати и за клен и костур. Снабден с двоен разделен пръстен и единична кука от стомана без контра, с химически заточен връх. Съотношението тегло/обем, проектирано да потъва на дъното със същата скорост като пелетите, използвани по развъдниците.
Снимката показва лицето и гърба на клатушката, цената е за 1 бр.
5,00 лв.
Микро клатушка Nomura ISEI TROUT - 2.3cm / 1.4gr

Микро клатушка за риболов на Light и Ultra Light спиниг.
Предлага се в няколко цвята и няколко варианта с различна дължина и тегло. 
10,00 лв.
10,00 лв.
10,00 лв.
Клатушки за пъстърва Trout Master Incy Spin Spoon 2.5g
Изкуствени примамки на SPRO, проектирани перфектно във всяка малка подробност, за да провокират пъстървата да атакува настървено.
7,92 лв.
Клатушки за пъстърва Trout Master ATS Spoon 2.1г
Изкуствени примамки на SPRO, проектирани перфектно във всяка малка подробност, за да провокират пъстървата да атакува настървено.
9,92 лв.
Клатушка Maver Salmerino Spoon Recast 3gr

Клатушка, оборудвана с две много специфични характеристики, първата е формата, дадена от централната кухина, която й позволява винаги да работи на желаната височина както при ниска, така и при висока скорост, втората е допълнителните вибрации, които изкованото фолио отразява в горната част . Наличните цветове и тежести са проектирани да отговарят на различните риболовни кръгове по време на състезанието. Идеален както за отглеждана в рибовъдни стопанства, така и за местна пъстърва. Съотношението тегло/обем, проектирано да слиза на дъното със същата скорост като пелетите, използвани във фермите. Снабден с двоен разделен пръстен и единична кука от стомана и карбон, без ръбове, с химически заточен връх.
Снимката показва лицето и гърба на клатушката, цената е за 1 бр.
5,00 лв.