Блесни клатушки

Блесни клатушки

Нов
Клатушка Westin Salty
Клатушката Westin Salty е една от най-успешно продаваните примамки на скандинавския бранд. Тя лети надалече дори в силен вятър, с нея може да се лови бързо и бавно, може да се използва в изключително ...
10,75 лв.
Клатушка Westin Great Heron
Клатушката Great Heron е проектирана според скандинавските традиции, в тясно сътрудничество с опитни риболовци от Финландия и Швеция. Още от самото начало тя се доказва като изключително ефективна при...
11,25 лв.
Клатушка Maver Lacustre Spoon 1.8g Recast

Клатушка, предназначена за улов на пъстърва, разположена в долните слоеве на морското дъно, ако се възстанови с бавни повдигания / спускания, задейства хищническия инстинкт на пъстървата. Съотношението тегло/обем, проектирано да слиза на дъното със същата скорост като пелетите, използвани във фермите. Снабдена с двоен разделен пръстен и единична кука от стомана и карбон, без ръбове, с химически заточен връх. Комбинация от цветове, невиждана досега на пазара, благодарение на изключителното "двуядрено" приложение, което създава различен ситопечат между предната и задната част на лъжицата. Идеален както за отглеждана, така и за местна пъстърва.
Снимката показва лицето и гърба на клатушката, цената е за 1 бр.
5,00 лв.
Клатушка Maver Salmerino Spoon 2.5g

Клатушка, оборудвана с две много специфични характеристики, първата е формата, дадена от централната кухина, която й позволява винаги да работи на желаната височина както при ниска, така и при висока скорост, втората е допълнителните вибрации, които изкованото фолио отразява в горната част . Наличните цветове и тежести са проектирани да отговарят на различните риболовни кръгове по време на състезанието. Идеален както за отглеждана в рибовъдни стопанства, така и за местна пъстърва. Съотношението тегло/обем, проектирано да слиза на дъното със същата скорост като пелетите, използвани във фермите. Снабден с двоен разделен пръстен и единична кука от стомана и карбон, без ръбове, с химически заточен връх.
Снимката показва лицето и гърба на клатушката, цената е за 1 бр.
5,00 лв.
Клатушка Maver Iridea Spoon 1.4g Recast

Maver Iridea Spoon 1.4g Recast
Микро-клатушка с аеродинамична форма и двулицево оцветяване. Способна е да достига далечни разстояния при замятане, въпреки много ниското си тегло. Оборудвана е с две халки и единична кука без контра. Куката е специална - много лека и тънка, черна на цвят с химически заточен връх. Клатушката е със специална форма с изместен център на тежеста, като работи и при пропадане във водата, като се люлее и поклаща наляво-надясно. А при проводка, забързва тези колебания и се издига към повърхността. Тези качества на клатушката ще ви позволят да комбинирате различни проводки със забързване и забавяне и внезапни спирания. Отлично се води в плитки миста и бързеи в малки рекички. Тази серия се предлага в различни комбинации от цветове. Те ся уникални за днешния пазар поради нова технология на оцветяване. Тя се нарича "двуядрено" приложение. Създава различен ситопечат между предната и задната част на лъжицата. Комбинациите от цветове са уникални с добавени елементи и апликации, като точки и ивици.
Клатушката е привлекателна както за дивите така и за садковите пастърви. Съотношението между тегло/обем на примамката, е проектирано да слиза на дъното със същата скорост, като потъването на пелетите, използвани във фермите за хранене на пъстървите. Така те без притеснение и подозрение вземат примамката с охота и настървение.
Снимката показва лицето и гърба на клатушката, цената е за 1 бр.
5,00 лв.
Клатушка за риболов EFFZETT SCALES Silver / Gold back
Клатушките Effzett Effzett Standard на DAM нямат нужда от представяне. От десетилетия наред те са доказани примамки. Подходящ за риболов на щука и сом. Безплатна доставка при поръчка над 95.00 лв до офис на куриер
6,58 лв.
Yarie Blender 1.5g Блесна
Yarie Blender е въртяща блесна, създадена за риболов на пъстърва, но отлично се представя и в риболова на кефал и костур.
12,08 лв.
Катушка ПИРС "Зима" - 75мм


Материал на корпуса - устойчив на замръзване, удароустойчив полипропилен.
Ключът и запушалката са поликарбонат.

4,17 лв.
Клатушка NOMURA ISEI AKI SPOON -2.3гр, 3.2см

Ефектна клатушка със специална извивка по дължината на тялото, за по- добра аеродинамика и атрактивност. Има отлично и предизвикателно движение при водене и при пропадане. Най-ефективна и с водене на туич или "Stop & go" техники. Перфектна за лек риболов на пъстърва в езера и реки.
7,50 лв.
Клатушка - CORMORAN CORA - Z - 30гр / 6.7см

Клатушка Cormoran CORA-Z е супер резултатна примамка за риболов на спининг на распер, сом, щука и бяла риба.
3,75 лв.
Мек, силиконов, луминисцентен шлаух за блесни и такъмчета - Lineaeffe LUMINOUS

Мек силиконов Шлаух. Луминисцентен. Предлага се с няколко диаметъра на отвора - 1,0 / 1,5 / 2,0 мм
Шлаухът се използва се за различни морски и сладководни монтажи и ригове. За блесни и пилкери. 
Дължина - 1,5 м
0,83 лв.
Клатушка CORA Z CLASSIC CUPPER 4.5 см / 16 гр.

Класическа клатушка Cormoran MANIA M. С нея се постига отличен кастинг и може да се ползва на по-дълбоки места. Води се равномерно, но има и отличен ефект с водене и спиране, или със смяна на скоросттта на проводката. Клатушката е абсолютен фаворит за риболов на щука и сом, така че не се притеснявайте да експирементирате. Този цвят е особено подходящ за бистри води или при подозрителни и плашливи хищници.
Цвят - МЕД
Перфектна имитация на малка ранена рибка. Подходяща за улов на щука, бяла риба и сом.
 
5,00 лв.