Блесни клатушки ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Блесни клатушки

Примамката за риболов блесна - клатушка е вид изкуствена стръв за риболов, която има вдлъбнато тяло с форма на лъжица. Извитата форма на лъжицата създава трептене във водата, когато се извади, което може да привлече хищната риба. Примамките тип клатушки могат да бъдат направени от различни материали, включително метал, пластмаса и дори дърво. Предлагат се в различни размери и цветове и обикновено се използват както за сладководен, така и за соленоводен риболов за улов на различни видове, включително пъстърва, сьомга, лаврак и щука, сом и други. Примамките клатушки са универсални и могат да се ползват с помощта на различни техники, като замятане, туичване, тролинг и джигинг.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Livetarget Erratic Shiner Spoon SS 70mm 21g Блесна клатушка
LIVETARGET е свързал традицията на старата изработка на клатушки тип лъжици с ново поколение технологично производство, за да създаде първата по рода си анатомично прецизна лъжица - The Erratic Shiner!
22,50 лв.
Нов
Livetarget Erratic Shiner Spoon SS 60mm 14g Блесна клатушка
LIVETARGET е свързал традицията на старата изработка на клатушки тип лъжици с ново поколение технологично производство, за да създаде първата по рода си анатомично прецизна лъжица - The Erratic Shiner!
22,50 лв.
Нов
Livetarget Erratic Shiner Spoon SS 55mm 11g Блесна клатушка
LIVETARGET е свързал традицията на старата изработка на клатушки тип лъжици с ново поколение технологично производство, за да създаде първата по рода си анатомично прецизна лъжица - The Erratic Shiner!
22,50 лв.
Клатушки за пъстърва Trout Master Incy Spin Spoon 2.5g
Изкуствени примамки на SPRO, проектирани перфектно във всяка малка подробност, за да провокират пъстървата да атакува настървено.
9,50 лв.
Цикада DAIWA PROREX METAL VIBE - 7 гр

Примамките тип „цикада“, са сред най-успешните за риболов на костур, бяла риба или распер. Благодарение на компактното си и тежко тяло достигат далечни кастинг дистанции и са подходящи за облавяне на голям воден периметър. Daiwa Prorex Metal Vibe се отличава със силни вибрации, които може да почувствате на върха на Вашия спининг, но много успешно провокират и пасивни хищници. За още по-голяма атрактивност в комплект на цикадата е включено допълнително метално „листо“, което се монтира в задната й част и придава страхотна игра, когато риболова се извършва „на пропадане“.
18,00 лв.
Клатушка ACME - Kast - Baitfish
Новата серия на Acme - Baitfish UV осигурява специално UV покритие за невероятен отблясък във водата. В допълнение към това, реалистичната окраска на клатушката ще заблуди всяка жертва в комбинация с ...
17,80 лв.
Комплект от 6 клатушки CORMORAN Toro UL за ултралайт риболов

Практичен комплект - Set от 6 бр клатушки за ултра лек риболов - Cormoran Toro UL. Предлага се в няколко конфигурации на цветове и големини. Клатушките са оборудвани с единична кука. Това е направено с цел,  да се щади рибата и да й се нанесат минимални щети и рани. Такива са и разбиранията на съвременния риболов на пъстърва във стила ХВАНИ и ПУСНИ, които ние проповядваме и подкрепяме.
36,00 лв.
Клатушка Kinetic Spoony
Клатушка Kinetic Spoony извършва хаотични движения, които имитират опитваща се да избяга рибка - създавайки подводни вибрации и привличащи вниманието движения.
3,90 лв.
Клатушка Kinetic Solo Salar
Клатушка с доказана форма за риболов на хищници, включително и пъстърва. Елегантният профил в комбинация с отбляскващите потрепвания не остават безучастен гладния хищник.
4,50 лв.
Комплект клатушки Kinetic Pike X-Treme
Щуките направо не могат да устоят на класическите клатушки, особено когато са в атрактивни цветове. Комплектът включва 5 клатушки с класическа форма и прозрачна кутия с 5 отделения за съхранение ...
15,50 лв.
Клатушка CORMORAN CORA Z - 6.7см/30гр

Клатушка с класическа форма, с помощта, на която успешно постигате отличен кастинг и облавяте по-дълбоки водоеми. Удачна е за многообразие от проводки – равномерна, със смяна на скоростта или stop&go. Подходяща е при риболов на щука, сом или бяла риба.
4,50 лв.
Инлайн клатушка Westin D360 PT
Westin D360° PT представлява инлайн клатушка проектирана да привлича повече риба и да не позволява тя да се измъкне.
8,80 лв.
Инлайн клатушка Westin D360 Distance
Westin D360° Distance е създадена да привлича повече риба и да не позволява тя да се измъкне. Клатушката е с по-тясно тяло от оригиналния D360° и с по-голяма тежест в опашката, което позволява...
10,20 лв.